Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 25
Monicutz spune:
Multumesc de respunsuri Anis si Alina! Problema e ca nu reusesc sama mulg prea bine dupa ce papa Odette.
Am incercat cu pompa manuala si nu a iesti nici un strop. cu cea electrica la viteza la care iese lapte ma doare. Dar lapte sigur mai e in tzitzi p ca cu mana mi iese putin...dar f putin.
Parca dupa pompa elecrica m-a durul mai tare...Poate s-a intamplat ceva acolo ca m-a durut cand m-am pompat.
Pupici
si Odette (2 feb 2007)
Daconst spune:
Lucas pupa mamele si fetitele si va multumeste de complimente!

Eu am alta problema cu bb al meu.V-am spus ca ma fenteaza si doarme tot la mine in pat.El ar dormi saracutul la el in pat dar vrea doar pe burta.Si mie mi-e frica sa-l las noaptea asa.Voi ce ziceti,sa-l las noaptea?E asa periculos?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
miciurin spune:
Fetele, se mai lupta cineva cu colicii?
Scuze dar n-am apucat sa va citesc, sunt de garda 24 de ore....
Mami de Lizuca
livia72 spune:
Fetelor,
Cred ca am ajuns si noi la puseul de crestere la 6 saptamani. Nu-i bai ca foarte rar am ajuns pana acum la interval de 3 ore intre mese, dar acum nu mai imi reuseste nici de 2 ore. Iar noaptea profita ca sunt varza de oboseala si suge in nestire. Voi ce ati facut sdaca v-ati confruntat cu asta: i-ati dat sa suga la mai putin de 2 ore sau i-ati lasat sa urle? Inainte se mai linistea cu ceva plimbat si cantat, dar acum cand i se pune pata nu prea functioneaza nimic.
Ajutor, ca nu mai stiu ce sa fac, nici lapte in sani nu prea mai am de la atata supt.
Livia, mami lui Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)
simkat spune:
quote:
Originally posted by gio
marina, metoclopramidul se ia in doza de 30 mg/zi (3 pastile) si max 2 sapt.
ricinus trebuie dilutie ch5 si se iau 5 bobite dim. si 5 seara.- trebuie sa gasesti o farmascie ce vinde remedii homeopate.
scuze de confuzie, cred ca era monu.
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
Are vreun efect metoclopramidul asta sau este apa de ploaie?
http://new.photos.yahoo.com/simkat21/album/576460762391697963
Radu (19.02.2004) &
Valentin (14.02.2007)
Messa spune:
Livia, la mine e asa - daca ii dau mai devreme de doua ore, face bur-bur in burta, e reteta sigura de colici; daca o las sa urle, ma dor urechile, asa ca nu o las - deci ii dau un pic de ceai si suzeta si rezist stoic o ora plimband suzeta de pe pat, de unde o scuipa, in guritza, apoi ii dau sa pape.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
mady23 spune:
Monicutz ai incercat sa te mulgi cu mana ca eu numai asa reusesc ,ce e drept doar noaptea ca bebela mea doarme de pe la 22 pana la 6 si mi se intaresc sanii.La inceput am incercat cu tot felul de pompe si durea f tare si nici nu curgea mare lucru dar cand ma mulgeam singura goleam sanul f bine.
Daconst si eu o las pe Bianca pe burta sa doarma dar ma mai uit din cand in cand la ea ca mi-e frica deocamdata dar am auzit ca altii dorm fara probleme.Lasa-l sa adoarma la tine in pat si muta-l apoi in patutul lui...poate functioneaza. Lucas e tare scump!Nu iti vine sa il mananci?
Adela si eu o tin pe Bianca cu o caciulita subtire pe cap desi am 24de grade
anis mai rezista putin ,poate nu mai dureaza asa mult durerile astea
afurisite de la colici
fetele la mine a crescut productia de san de cand cu utza-utza asa ca....la atac!
Vladutz, ai un pupic de la Bianca
Am pus si noi cateva pozici
http://new.photos.yahoo.com/malina_gheorghe/album/57646076239187611
Mady si Bianca Maria (31.12.2006)
Messa spune:
quote:Am zis eu ca functioneaza! Daca stiam mai din timp...
Originally posted by mady23
fetele la mine a crescut productia de san de cand cu utza-utza asa ca....la atac!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
monu spune:
Colici ne luptam din greu cu ei. De azi noapte ne e mai bine datorita combinatiei ceai baby calm, bonisan/grip water si.... punga cu gel care o calmeaza mult de tot.
Nu se da papa mai repede de 2-3 ore ca se amesteca laptele si ii doare burtica. noua asa ne-a zis pedi.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
kateryna spune:
Livia, eu una i-am dat sa manance cand cerea mai ales ca mananca san. Singura problema era ca cerea de mancare din ora in ora (inclusiv noaptea) si ne-a tinut cam 3 sapt la programul asta ca se invatase sa pape des. Si mie mi se parea ca nu mai am lapte in sani, dar sa stii ca daca il pui asa des in prima si a doua zi o s-ar putea sa ai nevoie sa ii dai maxim o data pe zi completare, iar pe urma o sa fie lapte sufient. Eu de atunci am ramas cu productie mai mare de lapte.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George