Stelute de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Buna fetelor !

Am vrut sa va salut si eu si sa va urez din suflet O PRIMAVARA FRUMOASA !!!

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Ba te citim, ADINUSH, si eu incerc sa-mi fac curaj sa gaesc butonul cu pricina, daca nu ne faci o harta...noi astea, antibutoanele!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Mai fetelor, am si eu o problema...

Stiti...ma simt ca o intrusa pt ca stelutele mele sunt de noiembrie 2006, dar imi este tare greu sa ma desprind de voi...

Ma primiti si pe mine ???

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

quote:
Originally posted by aventura
Mai functioneaza Bonnisan-ul la vreunul din bebeii vostri?

Noi folosim Bonnisan de la 3 saptamani, la fiecare biberon 5-6 picaturi.Este din plante si rau nu-i face. Ba chiar am observat ca ii da pofta de mancare (inainte sa-l dau Vlad sugea 50 ml, iar dupa o saptamana a inceput sa bea 80-100 ml. In plus noi nu am avut colici, doar ieri a fost copilul mai plangacios, dar nu parea sa-l doara nimic, ci doar cred ca a fost rasfatat.

Alina si Vlad Alexandru (08.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Eu nu ma mai satur de filmuletul de la Gabriela, ma trec fiori de emotie de fiecare data cand il privesc...
Tare am mai tras fetelor :) cu toate...dar a trecut si a fost totul atat de frumos.
va sarut pe toate dragele mele,

ioana si matei nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Flavia ai fost langa noi tot timpul...cum poti sa intrebi asa ceva? faci parte din marea familie!

pup fata...

ioana si matei nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Bine v-am gasit la scutece! nu am timp sa scriu prea mult, nici nu am apucat sa citesc tot cap trecut si aici am trecut direct la pag 10 ca PLANGE MAIMUTZIKAAAA.

VREAU DOAR SA ZIC: GABRIELA- AM PLANS DE M-AM SPART LA FILMULETUL TAU. ESTI O SCUMPAAA!

PUP FETELE SI REVIN INTR-O ZI MAI LINISTITA

Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

si la multi ani de MARTISHOR!

Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Marinar, Rali, Lore, SRaluca

foarte dragutzi fetelor bbicii vostri martzisoare, dupa cum mai spuneam in nici un an nu am primit mai gingase si mai sublime..

Gabriela pai cu asa doamne/domnishoare dragutze ...cum sa nu fie atent...!?

Livia eu stau pe Virtutii, pe linia lui 41. Eu cred ca o sa prefer Gradina Botanica (merg cu titiu), dar putem aranja si gashcutze de bebici la plimbarica in Moghiorosh sau Poli

Anis cam la 3-4 ore mananca. Iar noaptea intervalul s-a marit peste 5 ore...recordul este de 6h30..de m-am terzit speriata sa ascult gupilu daca mai respira
ce scumpicia avem aici:
sa plang sau sa nu plang

Eli si cine se mai intreaba cum se scrie "ascuns" in link. Sorry ca n-am fost clara in PM
Deasupra ferestrei in care scrieti/postati un raspun sunt mai multe butoane/iconuri. Cel cu pricina de povesteste si Adinush este chiar deasupra ferestruici "culoare", al patrulea de la dreapta la stanga pe randul trei de sus in jos. Daca va duceti cu sagetiza pe el scrie "Introdu Email". Dati click pe el si apare o fereastra luunga in care bagati mesajul scurt dati oki si apoi in urmatoarea fereastra la fel de lunga bagati linkul in locul lui "mailto".
si gata!!

Flavia-Ioana..sper ca nu vb serios nu-i asa??? Pai cum sa nu te primim... imi aduc aminte ce front comun am facut sa-ti trimitem tonele alea de mesaje cand erai in spital...

Eu azi am parcat margelutza la mamik (l-am transp in scoica cu masinuca) si apoi am iesit cu bretinile mele la restorant... O fo fain, la o barfa o atentie ... hihi.. m-a sunt mam la un momet dat sa ma intrebe ca io mai stau mult, ca mancare i-a dat (ii lasasem laptik muls in bibe) ca gupilu tb schimbat...ii era frica sa-l schimbe , auziti si voi hal de bunica. Pana la urma si-a luat inima in dintzi si a mosmondit ceva la fundelu' lui acolo

Apoi venit acasica, facut ciorbuca, si indeletniciri de bb

pup fete cucuiete!!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna seara si bine v-am gasit la Clubul scutecelilor de griji -sa speram ca cei 4 ani impreuna nu ne vor aduce prea multe!

Ati fost grozave si aseara cu finalul de-a dreptul incandescent, ati fost grozave si azi cu debutul efervescent (sampania lui Teo-alinuk) si cu totul floral, asa cum ii sta bine unui inceput de primavara si la casa noua! Va multumesc pentru gandurile si urarile adresate! Stiu ca sunt sincere.

Imi este foarte rusine sa recunosc ca azi m-am simtit, pentru prima data in viata mea cred (tinand cont ca luna martie e luna mea preferata), ingrozitor! De ce? Pentru ca nu m-am putut ridica la inaltimea asteptarilor MELE, nu am reusit sa ma adun si sa ma organizez atat cat as fi vrut, sa va ofer cateva randuri frumoase asa cum va obisnuisem, impresiile mele de pe parcursul odiseei si dorintele mele pentru clubul scutecelor. V-am citit pe tot parcursul zilei, din umbra, incercand din rasputeri sa incropesc macar o felicitare virtuala pentru voi (din partea baietilor mei fireste!)... N-a fost sa fie, caci incercarile mele au esuat in mai multe randuri... Altadata imi reusea fluierand...Poate nu e lucru insemnat pentru voi, dar ma simt de parca ar fi sfarsitul pamantului...
Pe viitor o sa ma straduiesc mai mult, o sa incerc sa tin pasul cu voi, desi asta il tine pe Matei tot mai aproape de calculator si lucrul acesta nu imi e pe plac. Seara trebuie sa fiu un bun exemplu si sa dau stingerea devreme (pc-ul e in sufragerie, unde doarme el)...

In final va doresc sa va dea Dumnezeu ceea ce imi doresc pentru mine si familia mea si sa intelegem in urmatorii 4 ani cel putin asa cum ne-am inteles pana acum, daca nu si mai bine!

Anis, multumesc pt link-ul cu adaptorul si pentru pozele cu Ingrid (de nu stiam ca-i vie, puteam sa jur ca ai asezat acolo o papusa)!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput