Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 16
alinuk spune:
Lilica eu am un principiu si stiu ca oamenii ce-mi sunt dragi ii iau asa cum sunt.
Te pupik si imi esti draga chiar fara asa un mesaj cum spui. TU esti imprevizibila si vii cu lucruri trasnet cand nimeni nu se asteapta...iar acum prea toata lumea dadea cu sampanii si urale si alte d'astea...
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
cristiana70 spune:
ALINUK, merci de harta, daca nu-mi iese te trag de maneca sa-mi arati. Zici ca mama ta a mosmondit ceva pana la urma la fundul lui bb Teo? Eu inca n-am convins-o pe mama sa-si faca curaj...
FLAVIA IOANA, nu cred nici eu ca vorbesti serios, aici e familia noastra, chiar daca am trisat un pic si le-am luat-o inainte! Ce, parca tu nu stii ce batalie s-a dat pentru primele locuri in lista de nasteri! Daca ma iau dupa tine, si eu ar trebui sa ma mut, nici vorba, fetele de aici s-au gandit la noi si s-au rugat sa fim bine, si noi, si bbeii nostri! Eu nu plec nicaieri!
LILISOR, nu fii "albastra", hai ca tu nu esti asa, te-a muiat ieri si pe tine filmuletzul... las' ca ne faci tu o felicitare de 8 Martie de-o sa cadem late!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
A.Alina spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Are dreptate Adinush, avem sufrageria intre camera noastra si cea care va fi camera lui bebe. Dar pana cand ne vom bucura de distanta, sa vedeti ce dorm io pe fotoliu langa patut de sambata sau cand il mutam.
Catalina, Vlad doarme singur in camera de la 1 luna, cu babyphone. E super, el se odihneste mai bine iar eu il aud poate chiar mai repede pt ca babyphonul amplifica si e suficient sa maraie si eu ma trezesc.
Eu zic sa-l lasi linistita in camera lui singur si sa nu te chinui se dormi langa el.
Alina si Vlad Alexandru (08.01.2007)
cristiana70 spune:
A.ALINA, si eu ma gandesc sa-l mut pe piticul Dave, chiar de luna viitoare, si o sa tin acolo si patul pe care dormeam in timpul sarcinii, ce ma fac cand sforaie tati prea tare? O sa-i pun lui tati un tatiphone...
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
dandusa spune:
Fetelor ,dragutelor...,
Bine ati venit la scutece

Va doresc sa aveti parte numai de perioade minunate alaturi de stelutele voastre adorabile
GABRIELA,
ai facut un film...,care a facut deja inconjurul lumii...
Am plins cu lacrimi de crocodil...
Din partea mea...,meriti ,un oscar,mamica priceputa ce esti...Felicitari!!!
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
alinuk spune:
mi-a transmis cineva (
primul meu iubit, un romantic iremediabil) cateva cuvinte frumoase si vi le impartasesc si voua:
"Iubesc primavara.
Pentru ca in fiecare zi
Este ceva nou in ea,
Care te indeamna sa privesti:
Un alt boboc
O alta pasare
O alta frunza
Soarele."
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
marybell spune:
Flavia sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, am nascut in decembrie si de cateva ori m-am intrebat daca nu cumva ar trebui sa trec la "fetele de noiembrie - decembrie", insa dupa atatea luni petrecute alaturi de voi aici sincer eu acolo m-as simti STRAINA. Eu pe voi va cunosc, cu voi m-am obisnuit, pe voi am ajuns sa va iubesc astfel incat daca trece o zi doar fara sa intru pe forum sa vad ce mai faceti, mor...de curiozitate...Aveam DPN-ul pe 15 ianuarie dar am avut parte de unele complicatii si am nascut cu 3 saptamani mai devreme. sper sa nu fie nevoie sa trec dincolo la fulguleti de noiembrie - decembrie, dar daca cumva trebuie nu va sfiiti sa ma alungati dragele mele prietene ![]()
![]()
![]()
pe toate
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Ivona1977 spune:
Buna fetele!
V-am gasit in sfarsit! Imi pare rau ca am lipsit de la apel exact in ultimele zile ale odiseei noastre. Felicitari Gabriela, mi-a placut mult filmuletul!
Nu am apucat sa citesc nimic din urma, asa ca va rog sa ma scuzati ca nu raspund nimanui. Noi cautam casa acum, ca nu mai incapem de cand cu Ellutza shmecherutza in 2 camere. E un job de 10 ore pe zi. Am sa va citesc cand o sa pot, printre picaturi.
Pana atunci, va uram o primavara frumoasa la mamici si bebelusi! Bine v-am gasit intre scutece!
Va pupam,
Ivona si Ella 12 ian 07
Messa spune:
simkat, nu avea ce sa pateasca, era nebuna cocoana... adica daca merge pe cur de ce n-ar merge si pe fatza???
sraluca, nasol...
Flavia si marybell, unde sa va primim, fetelor, ca sunteti acasa aici! Si ati mai avut si tupeul sa scapati primele de burta!
Lilimicule 
Fetelor, ce-o fi cu bits?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Monicutz spune:
Dragele mele, n-am mai scris de mult dar am citit asa pe fuga. Vroiam sa va uram si noi o primavara minunata si tot binele din lume. La noi este inca 1 Martie si un viscol cu zapada si furtuna de nu te vezi om cu persoana!
Sunt foarte fericita ca am reusit sa ajungem la stelute!! A trecut repejor timpul.
Cu ocazia asta sa v-o prezint si pe Odette, miracolul nostru, care a aparut la momentul care trebuie desi n-am stiut ca asta este momentul. Ii multumesc lui Dumnezeu zilnic ca a fost langa noi si totul a mers ca pe roate si a aparut Odette pe 2 februarie. Maine facem 1 luna.
Am nascut prin cezariana si medicii de aici s-au comportat impecabil. Pot sa va spun ca mi-au dat sa alegem muzica pe care vrem sa o ascultam in timpul nasterii:)!! Am stat 3 zile in spital si apoi am venit acasa.
Odette e o cumintica. La inceput a dormit si 5-6 ore...dar acum cam 3 maxim 4 peste noapte.
Uitati si niste poze cu noi in primele saptamani:
Asta este linkul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mo_vi_ge/album?.dir=/266bre2
Simkat, exact cum ai descris tu ca arata kk asa arata si la noi. Noua pediatrul ne-a zis ca daca face kk si pipi destul si ia in greutate n-ai ce probleme sa-ti faci.
Am vazut ca discutati despre utza utza....noi inca asteptam sa treaca cele 6 saptamani.
Va pup si sper sa va placa pozele.
si Odette