Stelute de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cristiana ..ce am pus acum ca poze sunt ce mai aveam in aparat.dar ,da mi-am recuperat pozele..inca nu au ajuns al mine..m-a uscat de bani recuperarea..6mil

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

iar intru pe fuga,fir-ar...n-am apucat sa citesc decat pagina asta...

simkat ma bucur ca au fost de folos sfaturile!

anis lasa ca le duci la scoala de muzica,se fac ele maricele:)
si sa nu le deochi,dar cu ce par des s-au nascut amandoua!!!eu zic sa mai faci si un baietel totusi,faci copilasi frumosi(ba chiar superbi)!

ma uit si vad ca si iarina are ochisorii ca ai tai .eu imi doream mult sa semene cu ta-su asta mica,sa ii mosteneasca ochii albastri(nu si miopia)dar vad ca deocamdata sunt un fel de gri albastrui ...daca erau albastri s-ar fi format pana acum,ca vad ca la iarna se distinge clar culoarea.na,am si eu ce am...nu dati cu oale si cratiti!eh,sanatoasa sa fie micuta mea,iese urmatorul cu ochi albastri

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

anis revin cu o intrebare:de unde ai luat jucarelele acelea care se pot monta pe balansoar?vazusem si eu undeva,mi se pare ca merg si la carucior fixate???

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

simkat de azi ii dau iar cu o crema gen antibiotic si daca nu-i trec sapt viitoare merg cu ea la dermatolog. nu fac nimic dupa ureche tocmai pt ca nu vreau sa se intample ceva rau.

bey voi fugiti de utza si io nu stiu cum sa adorm copilu' mai repede...da nu prea am sanse.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Am incercat sa pun shi eu niste poze. Sper sa mearga

[b ][ size=1][ red] bb Andrei [ /red]10/01/2007[ /b][ /size=1]
[ url="http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762333318416=true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Tot nu merg pozele

[uxrl="http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY" ] Eli si bb Andrei [ / uxrl ]

Mergi la inceput

Am incercat sa pun shi eu niste poze. Sper sa mearga

bb Andrei 10/01/2007

Mergi la inceput

eli da quate la mesajul meu si pune-ti asa lnk-ul la semnatura, sau unde vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Se vede treaba ca nici pe mine nu ma citeste lumea ca am mai zis o data azi...
Vedeti ca la butoanele alea multe e unul cu icoana de outlook pe care daca duci mouse-ul scrie introduceti mail.Ignorati chestia asta si dati click..o sa apara o casuta in care scrieti ce vrei sa apara in mesaj si in urmatoarea casuta dati paste la link

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ANIS, am inteles totusi ca pozele valorau mult mai mult...

Ai intrebat despre programul de masa al piticilor, David mananca in timpul zilei dupa ceas, din trei in trei ore. Sa nu ma intelegi gresit, ceasul e la el in burtica! Noaptea mai aluneca cate-o jumatate de ora, atunci i se decaleaza programul.

Mi-a venit inima la loc cand am vazut cat mananca Iarina, adica mai putin la o masa, mai mult la alta. La noi sunt diferente si de la o zi la alta, ieri a mancat ca spartul, azi mai modest.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput