Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 13
monu spune:
Anis bb mananca la aproximativ 3 ore iar de cateva zile mananca o singura data noaptea, adica pe la 1.30-2. Imi pare rau sa aud ca Ingrid e bolnavioara. Sper sa nu fie nimic grav. Iar despre Iarina nu o doare burtica pentru ca nu face kk atatea zile?
BB meu a plans tare tare azi si s-a linistit dupa ce a facut kk.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gio spune:
anis, si apropo de viroze; mie dr mi-a zis clar in momentul in care taisia raceste - directia bunici. acum nu stiu daca tu ai posibilitatea asta. dar de regula la ei cand fac febra e ceva viral.
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
simkat spune:
Multumesc fetelor, m-ati mai linistit!
Sunteti adevarate comori, nu stiu ce m-as face daca nu v-as avea pe voi, la cat de panicoasa sunt cred ca as fi facut vreo depresie daca mi-ati fi spus ca este de rau. Acum ca mi-ati confirmat ca si bbii vostri fac kk la fel sunt mai linistita.
Marinar, am citit eu gresit sau vorbeai cu alte fete ca aveti bubite? Unde le aveti? Imi pare rau dar nu reusesc sa citesc din urma. Pot sa va dau un sfat, Radu a avut bubite rosii pe obrajiori, se formase si crusta ..., am fost la dermatolog si mi-a zis ca are dermatita atopica si ca nu se trateaza. O sa ii treaca de la sine. Eu eram disperata ca trecusera cateva luni si nimic (il spalam cu tot felul de ceaiuri si tarate...), pana cand, intr-o zi i-am dat cu Bephanten fiindca nu mai aveam nici o crema in zona. Am observat ca au palit si i-am mai dat in continuare. In 3 zile nu mai avea nimic si nici nu i-au mai aparut vreo data.
Atentie!! Nu stiu daca are acest efect la toti copii! Eu cand i-am spus doctoritei pediatru cu ce i-am dat (dupa ce imi recomanadase cele mai scumpe creme de corp si sapunuri) a facut o criza spunandu-mi ca putea sa pateasca bble ceva.
Voi luati-o ca un sfat, dar....
Mai am o rugaminte, spuneti-mi si mie, se deschide albumul de poze, eu stau mai prost la tehnica moderna?
http://new.photos.yahoo.com/simkat21/album/576460762391697963
Radu (19.02.2004) &
Valentin (14.02.2007)
belle_vue spune:
quote:
Originally posted by gio
anis, cum e adaptorul ala ? ar incapea capra mea de 106 cm si 16 kg?
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
Instructiunile spun ca tine pana la 22 kg, Gio.
La Multi Ani, fetelor si sa ne regasim tot asa si in anii care urmeaza! Cu copii frumosi si sanatosi, cu voie buna, intelepciune si suflete pline de duiosie!
Sa traim, sa inflorim cu toatele ca mandre mai suntem!
anis spune:
Auleuu..m-a innebunit frate Iarina..imi vine sa-mi i-au campii de 2 zile urla non stop.I-am pus alaltaieri supozitor ,azi iar.Aseara i-am dat camillia ceva pt calmare.
Incredibil si Ingrid mi-a urlat cand era mica..dar Iarina o intrece nene, speram si io ca al doilea copil o sa fie mai putin cantator.
Monu, tocmai ca am zis ca o deranjeaza ca nu a facut kaka i-am pus supozitor.Acum ea facea si dupa ce isi termina treaba o lua cu urlatul iar.
Amaya, sa stii ca nici eu nu vad de ce nu face kaka.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
marybell, nici eu nu reuseam..toata ziua era cu tzatica in gura.Si e epuizant.Azi m-am hotarat si nu i-am mai dat decat la 3ore.Mama cu scandal normal..dar nu m-am lasat.Sper sa se obisnuiasca in cateva zile..Sper si io..ca nu mai rezist..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
sraluca spune:
CE UTZA!!!!!![]()

Ca dupa ce mi-am luat avant si am reusit dupa o saptamana sa cumpar prz-uri, ca uitam si sa cumpar si sa ii spun sa cumpere ( ca sa vedeti ce problema arzatoare era) m-a pocnit. Da ce m-a pocnit ca nu a curs asa din mine nici dupa operatie. Asa ca acum astept cuminte sa treaca
si sa trecem la treaba 

sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
anis spune:
ADaptor bb2
http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762391747000
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
anis spune:
Am mai pus cateva poze cu IARINA
http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762384706560
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
cristiana70 spune:
Ce faceti fetele, nici n-ati inceput bine capitolul de stelute ca ati si umplut noua pagini!
Noi am fost la plimbare mare azi, la caseria primariei sa luam bantii de nastere, apoi sa platim gazul, apoi la cumparaturi, ce mai, am carat copilul peste tot, a fost vreme buna. A fost cam marait la intoarcere acasa, cred ca mai dureaza pana se antreneaza cu denivelarile din trotuare.
Vad ca voi vorbiti puternic de utza, cred ca incerc si eu maine tactica ADELEI, sa incerc sa ma duc la dr cu copilul dupa mine, doar-doar nu ma tine cu orele in sala de asteptare. Azi avem zece saptamani de la nastere, teoretic nu ar trebui sa fie probleme, dar am ceva dureri ciudate in burta si prefer sa ma vada doctorul inainte, chiar daca nu mor de dorul mesei si al tuseului.
Azi noapte mi-a fost si un pic rau, m-am trezit ca plangea bebe, si m-a pocnit o caldura si-o ameteala, ceva de genul alergat dupa tramvai pana-mi dau sufletul. Am baut o pastila de calciu efervescent, si mi-am revenit. Voi, car stiti mai multe, ce poate fi?
ANIS, ti-ai recuperat pozele?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)