Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 12
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by simkat
Fetelor, am si eu o problema, cum trebuie sa arate kk de bebe alaptat la san?
La bebele meu este mai apos, galben-maroniu, si cu niste bobite ca branza dulce. Imi este teama ca nu este laptele bun, gras, si sa nu il dau in loc de apa. Nu stiu ce sa fac, am un cantar mecanic si arata ca a luat in greutate 600g, in 2 saptamani. Dar eu nu sunt convinsa ca functioneaza cum trebuie.
Am uitat sa mentionez ca Bebele mananca 120-130 ml la o masa (i-am dat lapte muls in biberon), dar dupa ce mananca nu adorme decat dupa 1 1/2 - 2 ore de marait si tinut in brate.
Exact cum ai descris treb sa arate. E f bine! Si daca a luat 600gr in 2 sapt e f bine, oricum evaluarea se face la final de luna. Poate nu adoarme pt ca nu scoate toate gazele. Incearca sa-l ti mai mult, sa dea gazele afara
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
aventura spune:
Seara buna fetele!
Shi io am maaare pofta de utza
, dar mai avem vreo 2 saptamani pana la liber..
Noi am fost la controlul de o luna azi (Antonio face 1 luna peste 2 zile), bebe are 4900 kg de la 3760 plecati din spital si 3830 la nastere! Dr. a zis ca e f. bine, oricum eu ii dau si completare ca de la laptele meu nu se satura mereu..In inaltime nu am crescut decat vreo 2 cm (de la 54 la 56). Ne mai vedem cu dr. la 2 luni la vaccin.
Ref. la sport si laptik..nu e adevarat..eu alerg din ziua a 8-a dupa nastere si fac abdomene din a 10-a (nastere naturala cu epiziotomie) si ma simt super ok iar productia de laptik a crescut!
Din contra am senzatia ca bb doarme mult mai bine dupa ce ii dau sa suga cand vin de la alergat
..o fi chestie de hormoni...![]()
Pupici fetele!
aventura spune:
quote:
Originally posted by Albinutzzaquote:
Originally posted by simkat
Fetelor, am si eu o problema, cum trebuie sa arate kk de bebe alaptat la san?
La bebele meu este mai apos, galben-maroniu, si cu niste bobite ca branza dulce. Imi este teama ca nu este laptele bun, gras, si sa nu il dau in loc de apa. Nu stiu ce sa fac, am un cantar mecanic si arata ca a luat in greutate 600g, in 2 saptamani. Dar eu nu sunt convinsa ca functioneaza cum trebuie.
Am uitat sa mentionez ca Bebele mananca 120-130 ml la o masa (i-am dat lapte muls in biberon), dar dupa ce mananca nu adorme decat dupa 1 1/2 - 2 ore de marait si tinut in brate.
Exact cum ai descris treb sa arate. E f bine! Si daca a luat 600gr in 2 sapt e f bine, oricum evaluarea se face la final de luna. Poate nu adoarme pt ca nu scoate toate gazele. Incearca sa-l ti mai mult, sa dea gazele afara
Albinutzza&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Da Simkat, subscriu..si la noi caca are consistenta diferita in functie de ce laptik papa - san sau completare!
Albinutzza spune:
Azi am facut si noi o luna, si avem niste falcutze
Are deja 4680gr si 53cm, deci a luat 1.5kg intr-o luna. S-a mirat si pediatrul, dar e papacioasa, si plange de foame, de colici nu![]()
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Am gasit adaptorul pt carutz http://www.pro bebe.ro/detalii/Adaptor-pentru-al-doilea-copil---Litaf/623/ Vedeti ca e cu pauza
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
gio spune:
anis, cum e adaptorul ala ? ar incapea capra mea de 106 cm si 16 kg?
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
eli1977 spune:
Multumesc de pont Gio, tre sa trec pe acolo sa vad care mai e miscarea.
Anis-si al meu papa la 3 ore fixxx ziua, zici ca e ceas, la fix se trezeste, dar l-am si pus la program, de cand mi-a zis dr sa nu-i mmai dau des de papa, mai ales formula, ca ii face colici.Noaptea papa la 4 ore, dupa baia de la 10-10,30 se mai trezeste la 3 si la 6,,30-7, cam asa .Papa cam 120ml odata, cateodata si mai mult, rar cand se satura cu 90 sau 100..Dar eu am inceput sa am alta problema:nu mai vrea sa doarma ziua, noaptea e ok dar ziua incepand cu 9 e popandau, mai doarme doar daca il scot afara, altfel sta si se uita pe pereti si la 2 ore i se face foame, se frichine, din astea..
In seara asta doarme soacra mea cu el, e randul ei..ea doarme cu el 2 nopti si noi, eu si sotul, cate una, sa se odihneasca si ea..asa ca pun de o uta uta cu tupeu.
pupici,
Eli si bebe Andrei
marybell spune:
ce bine de voi cele care reusiti sa alaptati bebelusul la program, la ore fixe. la mine nu merge in nici un fel. mananca cand vrea si cum vrea. are 2 luni si 1 saptamana il alaptez din prima zi, cu toate greutatile intampinate. am reusit sa trecem peste furia laptelui, peste rani, peste colici dar nu reusim sa ne impunem un program si sunt tare obosita din cauza asta.
pe toate
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
megbeng spune:
aventura, ma linisteste f mult ce zici tu acolo cu sportul..eu nu mai am rabdare pana la 6 saptamani, mai precis nu ma suport cu burta pe care o am (am sunci sa dau la tot cartierul!)..poate o iau si eu progresiv cu abdomenele si bicicleta de camera! mai, da ce bine a luat bebe al tau in greutate!!
simkat, daca mai vrei inca o parere: scaunul lui bbe al tau arata perfect pentru un scaun de bebelus alaptat la san, nu te ingrijora! si mie mi-a zis pediatra ca daca bebe e multumit si ia in greutate sa nu-mi fac probleme! a, si sa nu fie kk verde!..verde nu e bine!
albinutza, felicitari pentru prima luna!
..si ca s-a discutat despre utza...mie nu mi-e pofta inca
(maine facem 3 saptamani de la nastere, deci oricum nu as avea voie)..adica mi-ar fi mie pofta, da cand ma gandesc ce s-a intamplat "acolo" acum 3 sapt imi trece....
aaa..voi despre ce fel de bubite vorbiti? al meu are niste punctisoare rosii pe fata, pe o parte..seamana cu niste cosuri mici..despre asa ceva vorbiti si voi?
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

anis spune:
hai ca va pun poze cu adaptorul
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."