Stelute de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu am un saculet facut de mine .E umplut cu sare.E asa cat jumatate de palma.Il incalzesc la microunde si sta mult timp cald.dar din pacate nu are efect la Iarina.
De ieri Iarina urla nene si urla..ne m-a exasperat.Ieri si azi noapte am dormit per total 5 ore..sunt terminata.Azi i-am facut program de papa la 3 ore..ca am zis sa o ajut sa nu mai amestece laptele.Nimik...

De abia astept sa ajung maine la dr homeopat ca ..innebunesc...

Apropo bb vostrii din cat in cat papa?Ca ore?

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Adinush cred ca te-am intrecut la ca de cand am ramas aoleu am si uitat de utza utza. :)))Acum adorm seara ca un bustean pana bebe se trezeste sa pape .
Sper sa vina soarele si pe strada noastra :)))
Romaria si bebe Rihanna

Mergi la inceput

adinush..te-am luat la pauza..ca am avut cerclaj...nici nu mai stiu cum arata ..mai exact ..se fac acum 10 luni jumate..iar acum sunt prea obosita...

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

anis emma papa ziua la 3 ore iar noaptea...somnic. de ex aseara am avut musafiri si i=am facut baie mai tarziu...a papat la 12= de aia eram cu ea in brate cand am facut trecerea de la odisee la scutece, apoi la 9 si ceva, la 13.15, la 17, mai papa pe la 21 cred si daca adoarme o sa se trezeasca pe la 6...sper.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna,

ce zi superba a fost azi!!!! am luat copilul mare de la gradi si am tras o plimbare prin parc ca nu se putea.

fetele din dr taberei (eli mai ales ca tu stii unde este) - au bagat marfa iarasi la magazinul acela din piatza de care tot am zis. au destule, merita vizitat.

simkat, si eva mi-a facut azi un kk asa cum spui tu. eu am mancat ieri o supa crema facuta si cu mazare si de aici...lapticul e nromal sa fie asa. daca va uitati cand va mulgeti la inceput e ca un zer si apoi devine mai albicios. in diferite momente ale zilei are diferite culori; o data e mai gras, alta data mai slab. nu va mai ganditi ca nu e suficient de hranitor.

lore, bb tipa nu neaparat de foame. a mea cu 100 ml completare mai tipa intre mese, si sigur nu de foame. ce n-as vrea sa am si eu atata laptic de la mine sa-i dau...

anis, noi mancam la aprox 3 ore in timpul zilei. deci vreo 5 mese, plus inca 2 peste noapte.

va pup

Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by gio
lore, bb tipa nu neaparat de foame. a mea cu 100 ml completare mai tipa intre mese, si sigur nu de foame. ce n-as vrea sa am si eu atata laptic de la mine sa-i dau...

anis, noi mancam la aprox 3 ore in timpul zilei. deci vreo 5 mese, plus inca 2 peste noapte.

va pup

Mamix2

eu v-am zis ca ma dati peste cap
acuma tre sa ma duc in pag 1, sa vad cat are bb-lushul tau, ca sa fac si io o comparatie.
al meu nu mananca mai mult de 60. si are o luna, maine.

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Are dreptate Adinush, avem sufrageria intre camera noastra si cea care va fi camera lui bebe. Dar pana cand ne vom bucura de distanta, sa vedeti ce dorm io pe fotoliu langa patut de sambata sau cand il mutam.
Deocamdata raportam bebe fffff agitat. Ma gandesc ca i-o fi bagat din vaccinul ala si niste soricei aditionali in burtica. A mancat ca nehalitu' azi. Ce o mai fi si asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by adela2006

albinutza cum mai stai cu bubitele de la pasa ai incercat si metoda mea ?

Mai bine, s-au mai atenuat, nu mai sunt asa umflate si rosii. Merci

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

shine, noi suntem un picutz mai mari; din ce am vb eu cu prietenele nu sunt 2 bbi la fel. asa ca de ce ar manca aceiasi cantitate? noi avem in medie 100 - 120 ml la o masa. dar parca anis zicea de 80. si ei sunt mai mari.

pupici

Mamix2

Mergi la inceput

Shine...nu compara...fiecare copil are ritmul lui.Si Iarina mananca uneori 60ml..uneori 120 ml...uneori 40ml ..

ce fericite sunteti mama..eu sunt sculata de vreo 3-4 ori pe noapte si ziua am zis gata ..cu la cerer ca ea ar sta numai cu tzata in gura.

Am o problema mare..Ingrid mi-a facut febra azi, 39.2 si mie sa nu fie ceva viral si sa ajunga la Iarina...mie asa friac..

*** AniS ***

Mergi la inceput