Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 10
Catalina spune:
buna fetele, ne-am intors si noi. bine, ne-am intors mai demult, am fost si afara dar mami alearga ca o nebuna de atunci si nu am avut timp sa shed.
A fost ok la vaccin, tati a iesit sa nu leshine (halal ajutor!), l-am tinut eu de picior si a urlat doar cand i-a facut. Dupa aceea s-a potolit si a ras la prietenul lui ursul.
Acasa am ajuns si se hlizea, i-am dat sa pape, a papat tot, i-am bagat juma de Paracetamol dupa cum mi-a zis dra si afara a dormit de ma bagase in sperieti. Am luat toate gropile doar doar.
E, am intrat in casa si am plecat in multele drumuri priogramate azi, pt ca la juma de ora sa ma sune tati de d-abia il auzeam de urlete. Va dati seama cum am condus de eram acasa in 5 minute. Pune comprese, leagana alea alea, puiul meu era hamesit ... Desi nu erau inca 3 ore de la masa. I-am dat sa pape si doarme si acum. Mai ofteaza el in somn asa ... dar pana acum a fost ok.
La control era bine, avem 6,2 kile, gatul e ok si l-a auscultat a fost ok, doar bubele sunt naspa. Mi-a zis sa il spal cu tarate in apa, ceea ce am luat acum din piata (Marina, tu schimbi taratele la fiecare spalat, da?) si sa ii dau cu crema de galbenele. De asemenea am schimbat detergentul si calc hainele, sa vedem.
Apoi, daca l-am vazut ca s-a linistit, am alergat ca nebuna in Cora ca nu mai aveam nimic (nu stiu cine zicea ca are hainute frumoase, vax albina!- are niste haine groase nene acolo de zici ca e geru bobotezei; eu ma dusesem sa ii iau body-uri si pantaloni subtiri dar nu am gasit).
Acuma tati, pe care l-am lasat cu bebelul, probabil se gandeste ca mi-a dat liber si io m-am cocosat de cumparaturi si injurat cu toti pe la Cora ca erau cozi peste tot. Halal distractie.
Acu sunt stoarsa, am mancat de azi dimineata un corn si niste paine cu gem si in juma de ora face ochi puiul. Deci ... beton.
Se facea tati la mine de utzaiala dar i-am tras un marait de a zburat cat colo. Casa e cu curu in sus, mancare nu avem ... de utza imi arde mie. :)
Oricum, io sunt mega multumita ca e bine asta micu deocamdata. Monitorizam temperatura.
Salina, voi cum sunteti?
Pupici
eli1977 spune:
Buna fete,
vaai, ce zi supeeerba!
am fost la dr sa-mi dea urmatoarea luna de concediu postnatal si m-a mancat in kurisor si l-am intrebat ce metode antibebe sa folosesc daca mi-au trecut lohiile si nici cu alaptatul nu prea ma laud..a zis:"direct pe masa, sa ma uit sa vad ce masura de sterilet iti trebuie!nici sa nu te gandesti la altceva!"AAAA, nu cred, i-am zis ca vin eu alta data, nu azi, dar de fapt mie nu-mi trebuie sterilet, eu vreau pastile, dar astept sa mai treaca o sapt si sa ma duc la dr meu cu care am nascut, sa cer si opinia lui, ca ma cam sperie steriletul, nu stiu...numai de rau am auzit, e un corp strain in organism pana la urma..voi ati inceput sa luati ceva?mi-e cam fricuta sa nu raman asa repede...
va pup, ca s-a trezit marele sef
Eli si bebe Andreiut
marinar spune:
cata da, schimb taretele la fiecare spalat. asa cum i-am zis si salinei, le pun intr-un saculet si il bag in oala in care fierb apica pt baita. nici la noi nu trec bubitele. azi si maine ii dau cu elocom si daca reapar mergem la dermatolog.
auzi fata: pai tu pui in balanta utza utza cu mancarea/curatenia? nuu e bine!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Fata Marina, pai mie nu mi-a dat nimic, a zis ca sa il spal asa cu tarate si apoi sa dau cu vesnica crema de galbenele. Eu incerc asa dar nu mai mult de miercuri, dupa aia sun pt trimitere la dermatolog.
Auzi, nu pun in balanta, dar cand sotziorul te lasa mai intai sa faci toate alea si apoi vrea utza ... iti bagi picioarele. Daca ma scutea de una alta ...
Stati sa vedeti acum shmotru (Aelita, unde esti mama sa plang pe umaru tau de co-obsedata intr-ale curateniei?) ca tre sa facem schimbari ca sambata il mutam pe bebe in camera lui (care acum nu exista, e biroul din care va scriu, va deveni camera lui pana cel tarziu duminica), si mai vine si un nene maine cu un mega dulap comandat pt hol si tre sa il monteze si sa mut haine din dormitor in dulapul cu pricina. Cred ca duminica voi fi LATA.
monu spune:
Am reusit sa gasim shiffa pack un saculet cu gel care se poate incalzi si se pune pe burtica la bb pt colici. nu stiu cat de bun e dar de 5 minute bb nu mai plange de burtica.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
marinar spune:
monu si cum se incalzeste?
cand am fost la baby expo aveau la un stand niste chestii pt colici, ad pungute care aveau inauntru un lichid si 2 chestii metalice care prin atingere incalzeau lichidul. dar ca duda... nu am luat. offff
Messa spune:
Uaiii, Catalina, sa refuzi o utza? Fato, pai daca acuma la tinerete refuzi utza, la batranete ce-o sa mai faci, tot curatenie si haleala... Profita acuma, ca e mic Matei si nu sta cu paharul pe peretele dormitorului vostru, ca dupa ce creste va trebui sa invatati s-o faceti pe muteste, cu muzica data tare... zici ca te lasa sa faci toate cele prin casa, da' nu le mai fa, ce mare chestie? Las' ca nu se darama cerul daca nu stergi praful intr-o zi si daca in loc de haleu gatit radetzi niste senvisuri.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
marinar spune:
quote:
Originally posted by monu
la microunde. se baga punga 1 minut.
Monu mami deAlexia Ioana
siIulia Antonia
aha
adinush spune:
Messa mama Cata e o fericita..intre dormitorul ei si a lu' bebe e o ditamai sufrageria si 4 usi...poate sa faca utza-utza cat zgomotos vrea ea

Bey eu daca mai stau mult asa statuta cred ca ma duc si-mi fac cadou un inlocuitor de utza-utza ![]()
![]()
![]()
Cred ca am ca mai mare pauza la activ dintre toate mamicile de aici..peste 9 luni
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*