Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 9
adela2006 spune:
a mai bagat careva dosarul ptr cele 6 milioane ?
ma duc si eu azi la lucru cu adeverinta sa o completeze
dosarul trebuie bagat fix dupa cele 126 de zile de concediu? in cazul in care dureaza mult completarea adeverintei
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
Shine spune:
bine v-am regasit, ex- mamici de ian-feb, + alte mamici care ne mai citesc
A venit Primavaraaaaa!
Pe bune, m-am intalnit eu cu ea afara. Am iesit cu Alexandru, si ne astepta la coltul blocului!
La multi ani!
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
sraluca spune:
Avem si noi un martisor chiar daca nu stim sa il punem cu scris
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sraluca/detail?.dir=d430scd&.dnm=1c48scd.jpg&.src=ph
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
livia72 spune:
Fetelor,
Si la noi kk arata asa dar e OK. Asa a fost si la Alex. Si atat timp cat ia copilul ingreutate nu va mai faceti probleme ca nu aveti lapte bun. Daca copilul urla intr-una, nu face pisu suficient, este deshidratat sa va faceti probleme.
By the way, sta cineva in Militari? Eu stau vis-a-vis de Cora si am aceeasi problema: nu prea exista parcuri. Cand era Alex mic stateam in alta zona si frecventam parcul Sebastian care era supermisto ca socializare intre mamici - un fel de forum pe viu. Aici merg pe strada si ma plictisesc. Exista un parculet din alea cu topogane si leagane in statia de autobuz, dar este pentru prichindei. Pt. bebei nu am descoperit nici un loc.
Poate o sa mergem mai la vara spre Moghioros, dar este cam deprte iar eu nu am carnet.
Livia, mamai lui Alex(10.11.2002) si a Irinei (19.01.2007)
sraluca spune:
quote:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sraluca/detail?.dir=d430scd&.dnm=1c48scd.jpg&.src=ph
nu va speriati eu ma joc cu comenzile poata odata si odata invat si eu cum se foloseste asta ca lumea
sraluca
adinush spune:
raluca daca vrei sa pui un link ascuns intr-un cuvant vezi ca e un buton pe care scrie intodu mail..are iconita aia de la outlook
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Shine spune:
Livia, o varianta ar fi si politehnica,daca nu e prea departe..
e mai liniste si mai putin aglomerat decat in moghioros.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
sraluca spune:
Mersi Adinush
Pai acolo scrie : introdu email
Martisor de la noi
Mama ce tare sunt. Ca fularul.
Ma ametesc toate comenzile astea traduse in romana. Nimic nu pricep

sraluca
sraluca spune:
Bai, o sa ii tai limba cainelui asta. Abia reusisem sa il adorm, a sunat taica-miu la interfon si a latrat langa noi de a inceput sa planga instant puiul. Si abia il linistisem

Noroc ca e baiat bun si a adormit la loc. Dar a stat vreo 5 min treaz, exact cat sa il vada bunica-su si facuse niste ochi mariiiii mititelul. De sperietura. Ii tai limba!!!!!
Fetelor care stiti de la cate luni se baga in premergator, ca asta al meu vrea s-o ia la pasi. De rasucit nu se rasuceste dar vrea in fund si mai nou in picioare.
sraluca
Messa spune:
adela, dupa ce ca nu era lapte, sa mai iau si pastile, nu, mersi... la mine a incetat productia de lapte singura si de capu' ei. La ce bun sa mai iau si nushce hapuri? Da-i incolo cu hapurile lor.
pe mine ma bate gandul sa nu ma mai duc la niciun control de 6 saptamani.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!