DIETE .........PE ALESE
Raspunsuri - Pagina 2
eunice78 spune:
Dieta incercata de mine dupa ce l-am intarcat pe primul bb:
se mananca din 2 in 2 ore urmatoarele:
1 cafea sau ceai fara zahar
1 ou fiert fara sare
1 mar
250 ml suc de rosii
100 gr carne pui sau vita fiarta sau la gratar fara condimente
1 mar
250 ml iaurt
NU se bea apa deloc. Regimul se tine 10 zile. Scaderea in greutate: 5 kg. Am incercat eu si doua colege. Am avut toate aceeasi scadere de greutate. Nu poti sa tii insa acest regim vara ca aportul de lichide este insuf. Eu l-am tinut in februarie si nu am avut nici o problema.In a treia zi mi-a fost foame rau dar in rest nu am avut nimic.Dupa ce il intarc pe bb, adica la anu, o sa incerc din nou acest regim, dk nu slabesc pana atunci. E n regim facut de un nutritionist de la Iasi. Mie mi-a placut ca a fost ff usor de tinut. Nu prea imi place mie sa calculez calorii, masuratori etc. Plus ca nici nu imi storceam creierii cu ce sa gatesc.
Androix spune:
Normal ca fiecare ar trebui sa stie ce e bine si ce e rau pentru sine. Eu imi spun doar parerea formata in multi ani de citit pe subiect si de incercari nereusite. Nereusite pentru ca si eu ca si voi cautam calea cea mai usoara.
Florentza, mi-ai scris pe privat si te-am intrebat daca tu ai tinut dieta cu biscuiti, prima mai iegzact, dar nu am primit raspuns. Te mai intreb o data aici in public.
Eunice, daca tu iti imaginezi ca in alea 5 kilograme date jos era altceva decat apa te inseli amarnic. Ce efecte a avut dieta asta dupa ce ai terminat-o? In afara de faptul ca in a 10-a zi cantareai cu 5 kilograme mai putin? Cate kilograme cantareai dupa alte 10-20 de zile?
Ritmul in care trebuie sa slabiti ca sa fie un rezultat durabil si ca sa fiti sigure ca ceea ce dati jos nu este masa musculara sau apa este de 1kg pe saptamana, nu pe zi! Sa tineti diete de 5kile in 5 zile inainte de o nunta sau mai stiu eu ce petrecere este o prostie. Se pierde masa musculara in proportie foarte mare, iar cine vrea sa dea sunca jos nu vrea sa piarda muschiul care mananca - la propriu - sunca!
Mai ganditi-va, fiti sincere cu voi si alegeti ce varianta vreti. Dar in final daca vreti rezultate durabile, tot la o dieta echilibrata si de lunga durata si miscare veti ajunge.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
eunice78 spune:
Da, am uitat sa precizez ca nici eu si nici celelalte doua fete nu am luat nici un gram inapoi. De asta sunt dispusa sa mai tin odata regimul asta. Am inceput sa iau din nou in greutate dupa un an cand am ramas din nou gravida.Nici eu nu cred ca e o dieta ff sanatoasa, dar totusi tine doar 10 zile.
doroty spune:
Si eu am slabit 5 kg in 5 zile cu dieta daneza.desi cantarul arata minusul de 5 kg nu se vedea pe mine. De abia dupa inca o saptamana s-a vazut ca mi s-au suptiat talia si coapsele dar cantarul nu mai indica nici o scadere.
Parerea mea este ca e inca un mare mister organismul asta uman. Si fiecare e unic si reactioneaza altfel.
Am citit undeva ca numarul celulelor adipoase ramane neschimbat din adolescenta.Daca erai atunci slab si te ingrasi ulterior nu inseamna ca se mareste si numarul de celule adipoase, ci ele se umfla si poti slabi mai repede decat cei care au deja un numar mare de astfel de celule.
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
Guguluff spune:
Eunice, cum sa stai 10 zile doar cu maxim 0,5l lichid pe zi?
Iti bagi rinichii in spital... Eu incerc sa scot mesele de dupa 6-7 seara si in rest gatesc 'mai Montgniac' deci nu prea asociez glucidele cu lipidele la o masa. A mers si in timpul sarcinii. Mancam seara lapte 0.1% grasime cu covrigi sau alte glucide, dar fara grasimi. Si dulce doar la micul dejun. Dar nu sunt de acord cu dietele care dau efectul yo-yo dupa terminarea lor.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
florentza spune:
ANDROIX - Fata draga,nu fi trista...eu acum am deschis calc. si iti raspund imediat.Nu am tinut nici o dieta de slabire pt. ca eu trebuie sa ma mai ingras...eu sunt opusul.Insa asa cum ti-am zis si in privat ,parerea mea,dietele sunt elaborate de medici endocrinologi sau dieteticieni...gandite ,astfel incat daca respecti cantitatile,durata (daca ea e de 5 zile ,tu sa nu o tii 10,in ideea ca hai sa slabesc mai mult ,normal ca te imbolnavesti)si nu le repeti des(mai ales astea" shok ",cred ca 1-2\an max.) ,nu cred ca-ti fac rau.Slabitul prin infometate e ....periculos.In reteta cu pricina scrie ca se poate consuma orice tip de legume si fructe la cuptor,pe langa dieta pe zile.Suntem oameni si e normal sa avem pareri diferite si sa credem in ele.Asa ca ...cine doreste sa mai posteze diete ,eu ma bucur sa o faca...am sa mai pun si eu ,insa mai greu pt. ca nu prea am suficient timp liber.
Androix spune:
quote:
Originally posted by florentza
ANDROIX - Fata draga,nu fi trista...eu acum am deschis calc. si iti raspund imediat.Nu am tinut nici o dieta de slabire pt. ca eu trebuie sa ma mai ingras...eu sunt opusul.Insa asa cum ti-am zis si in privat ,parerea mea,dietele sunt elaborate de medici endocrinologi sau dieteticieni...gandite ,astfel incat daca respecti cantitatile,durata (daca ea e de 5 zile ,tu sa nu o tii 10,in ideea ca hai sa slabesc mai mult ,normal ca te imbolnavesti)si nu le repeti des(mai ales astea" shok ",cred ca 1-2\an max.) ,nu cred ca-ti fac rau.Slabitul prin infometate e ....periculos.In reteta cu pricina scrie ca se poate consuma orice tip de legume si fructe la cuptor,pe langa dieta pe zile.Suntem oameni si e normal sa avem pareri diferite si sa credem in ele.Asa ca ...cine doreste sa mai posteze diete ,eu ma bucur sa o faca...am sa mai pun si eu ,insa mai greu pt. ca nu prea am suficient timp liber.
Fata draga

Ei... remarc ca sunteti destul de inversunate cu dietele voastre shok. Eu nu vreau sa va dau pe brazda, o sa va dati singure... Spor la ulcer!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
florentza spune:
Daa...IONICA...si mie mi se pare mult sa slabesti 5 kg in 5 zile ,insa m-am gandit s-o postez ca poate cineva doreste un efect rapid...o nunta,ceva...nu stiu. Insa este mult mai sanatos (si am auzit ca nici nu se mai pun inapoi kg.)daca slabesti putin cate putin,max. 1 kg\luna.Dar cum noi vrem rezultate vizibile,intr-un timp scurt,ne asumam consecintele....
eunice78 spune:
Androix eu, personal, nu sunt deloc inversunata cu regimul. Dar regimul pe care l-am postat este singurul pe care l-am tinut in viata mea si a functionat. Nu as fi scris nimic insa dk nu ar fi functionat si la cele doua prietene care l-au incercat.Nici eu nu sunt adepta regimurilor soc, dar regimul respectiv l-am incercat cand il intarcasem pe bb si urma sa plecam la mare. Si precum baba sufera la frumusete... Insa nu stiu ce e mai nociv ..sa tii un regim soc 10 zile ,in conditii exceptionale (dupa nastere, de ex.) sau sa mananci tot timpul doar anumite alimente.
Oricum, eu am inteles ca rostul acestui topic este sa postam mai multe diete si fiecare incearca ce vrea, nu sa fim criticate pentru dietele postate.Poate am inteles eu gresit.