DIETE .........PE ALESE
Raspunsuri - Pagina 3
florentza spune:
Corect EUNICE78....de aceea i-am raspuns si eu lui Androix in privat,sa ramana topicul frumos...mie nu-mi plac discutiile in contradictoriu si mai ales aici...
florentza spune:
Corect EUNICE78....de aceea i-am raspuns si eu lui Androix in privat,sa ramana topicul frumos...mie nu-mi plac discutiile in contradictoriu si mai ales aici...
Androix spune:
Vai ma iertati ca nu va permit sa va mentineti topicul frumos. Dar spre deosebire de voi ma gandesc si la alte gaste care auzind ca poti slabi 5 kile in 5 zile dupa o dieta cu biscuiti, mai mari sau mai mici, neparat "elaborate de medici endocrinologi sau dieteticieni...gandite ,astfel incat daca respecti cantitatile,durata", ar putea da pe spate. Asa ca gandindu-ma la ele dar si la voi
va mai zic un sigur lucru, si dupa aceea va las sa faceti schimb de diete pe alese care mai de care.
Deci ati remarcat ce au am o problema cu regimul ala primul, cu biscuiti. Ce are regimul ala fundamental gresit in el? Lipsa proteinei! Stiti ce se intampla cand organismul nu primeste destul aport caloric? Descompune ca sa-si satisfaca nevoile zilnice. Proteina este primul combustibil folosit. Ceea ce inseamna ca daca mananci o friptura cu cartofi prajiti friptura este consumata in orele urmatoare iar cartofii sunt pusi la pastrare. Dar cand nu dai proteina? Ca in regimul cu biscuiti si legume la cuptor pe saturate? Oricate legume bagi in tine nu este suficient organismului asa ca se pune pe descompus. Ce credeti ca descompune? Grasime? Nuuuuu. MASA MUSCULARA. Stiti de ce pierderile astea rapide gen 1 kilogram pe zi? Pentru ca muschiul este de cateva ori mai dens si mai greu decat acelasi volum de grasime. De aceea nu se vede mare lucru cand pierzi mult in kilograme, de aceea e de preferat pierderea in centimetri.
E o explicatie foarte mult rezumata si foarte "groso-modo", dar in principiu cam asta e. Organismul uman este un mister cum spunea cineva.
Norocul nostru este ca macar acest mister cu privire la alimentatie a fost deja dezlegat de altii. Luati si cititi, documentati-va temeinic. Nu tineti diete dupa ureche doar pentru ca ati auzit ca la cineva a mers.
Intereseaza pe cineva cum am dobandit ultimele 17 kg?
5 sunt ramase din prima sarcina iar 12 inaintea sarcinii sunt obtinute in urma unui efect yo-yo de dupa o dieta daneza in care am slabit 6 kg. A meritat sa ma bucur o luna ca am dat jos 6 kilograme ca sa ajung in urmatoarele 6 sa pun la loc 12? Va spun sincer ca nu.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
eunice78 spune:
quote:
Dar spre deosebire de voi ma gandesc si la alte gaste care auzind
Poate ai intentii bune, dar limbajul tau lasa muult de dorit...
Florentza
.
Androix spune:
quote:
Originally posted by eunice78quote:
Dar spre deosebire de voi ma gandesc si la alte gaste care auzind
Poate ai intentii bune, dar limbajul tau lasa muult de dorit...
Florentza.
Pai nu stiu ce e mai nociv: sa vorbesc frumos dar sa va incurajez sa tineti dieta cu biscuiti sau sa lase limbajul meu de dorit dar sa am intentii bune
Si daca doar asta ti-a atras atentia din tot mesajul meu inseamna ca mi-am racit gura de pomana. Sunt sokata, nu ma asteptam
Gata! Va promit! Puneti ce diete doriti eu nu mai intru sa va critic!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Delidana spune:
Pentru Androix, vocea ratiunii
.
Sint de acord cu absolut to ce ai zis si cred ca la fiecare subiect gen "dieta cu care pierzi 5 kg in 5 zile" ar trebui sa fie si cineva cu capul pe umeri care sa expuna si partile mai putin cunoscute ale unei astfel de diete. Sigur ca toate am vrea sa fim cit mai slabe/sexi, etc si daca s-ar putea ca asta sa se intimple fara prea mare efort din partea noastra, cu atit mai bine.
Vorbesc din prisma unei persoane care n-a tinut o dieta stricta niciodata ci a incercat sa manince cit mai echilibrat si mai ales sa faca mult sport.
Asa ca, dragelor, postati cite diete vreti insa asteptati-va la tot felul de raspunsuri si acceptati si parerile altora, dar mai ales nu o luati personal. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie