DIETE .........PE ALESE
Fiindca detin o multime de diete, m-am gandit ca nu ar fi rau sa le fac cunoscute,si cine doreste...are de unde alege... REGIMUL SEVER 1 KG PE ZI ! -copiat din revista "Slab sau gras" - acest regim face parte din dietele extrem de severe,nerecomandate persoanelor bolnave.Cu ajutorul lui se poate slabi 1 kg. \ zi. Daca urmati aceasta dieta puteti consuma orice tip de legume,si doar ulei de masline si otet de mere,eliminandu-se untul.Se pot consuma fructe la cuptor, de exemplu mere.Pt. a coace marul trebuie sa ii scoateti cotorul,apoi sa il puneti la cuptor dupa ce in prealabil l-ati stropit abundent cu vin rosu.Folositi o tava de Teflon pe care o ungeti cu ulei de masline,nu cu untura sau unt. CE SA MANCATI ! Pe langa salatele de legume,se mai pot consuma :ZIUA 1 : 1 mar mic, 4 biscuiti,1 suc natural dietetic. ZIUA 2 : 1 portocala mica,25 de biscuiti mici seci,1 suc natural dietetic. ZIUA 3 : 1\3 de cana de suc de mere,1 biscuit mare. ZIUA 4 : 1 mandarina mica,2 biscuiti,1 suc natural dietetic. ZIUA 5 : 1\2 grepfrut,3 biscuiti.
Raspunsuri
florentza spune:
DIETA LA SERVICIU - dieta poate fi urmata timp de o luna,iar cu acordul medicului si in functie de afectiunile persoanei,poate fi tinuta ani de zile.
CE VA PUTETI PERMITE SI CE NU - alimentele permise de aceasta dieta sunt f. variate de aceea nu te vei plictisi de monotonia ei si nici nu vei trece prin perioade de infometare.Printre alimente putem mentiona painea,fructele,legumele,pastele,orezul,carnea macra (pui,vita,iepure), pestele si laptele degresat.Pe de alta parte, alimentele contraindicate care trebuie sa dispara definitiv din dieta sunt zaharul,untul,grasimile, maioneza,orice tip de dulciuri,laptele nedegresat. Dieta are inconvenientul ca pierderea kilogramelor este lenta in comparatie cu alte diete rapide.
Androix spune:
hai ma... si mai e si recomandata doar alora de sunt sanatosi. Pai cum adik, sa se imbolnaveasca si ei???
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
florentza spune:
CONTINUARE - DIETA LA SERVICIU- -Mic dejun -lapte degresat , paine prajita si fructe . La mijlocul intervalului dintre masa de dimineata si dejun se consuma cafea cu lapte degresat sau iaurt degresat.
Dejun - un sandvis cu sunca si legume ; carne la cuptor si legume ; branza,rosii si oregano ; branza crema,morcov ras si suc de fructe.
Gustarea - cafea sau ceai;
Cina - paste cu legume si fructe ; orez cu legume , peste cu salata si fructe ; paste cu pui la tava cu legume si fructe ; orez,legume si fructe ; orez,iepure la cuptor cu legume , fructe.
adelapop spune:
florentza esti tare dragutza ca te gandesti la noi
quote:
Originally posted by florentza
CONTINUARE - DIETA LA SERVICIU- -Mic dejun -lapte degresat , paine prajita si fructe . La mijlocul intervalului dintre masa de dimineata si dejun se consuma cafea cu lapte degresat sau iaurt degresat.
Dejun - un sandvis cu sunca si legume ; carne la cuptor si legume ; branza,rosii si oregano ; branza crema,morcov ras si suc de fructe.
Gustarea - cafea sau ceai;
Cina - paste cu legume si fructe ; orez cu legume , peste cu salata si fructe ; paste cu pui la tava cu legume si fructe ; orez,legume si fructe ; orez,iepure la cuptor cu legume , fructe.
scumpei
Bianca Maria
ionica spune:
Hai mai Florenza,un kg pe zi nici daca doar respiri aer nu poti pierde intr-o zi.
Eu sunt de parere ca fiecare corp este unic in felul lui,avem metabolisme diferite si tocmai de aceea este recomandat sa mergeti la un nutritionist ,nu va puteti juca cu viata voastra doar asa de dragul de a pierde 1 kg pe zi.
Poate tu esti obisnuita sa faci foamea ca sa slabesti,sunt oameni care fac acest tip de erori si isi dau seama prea tarziu ca au grsit.
Eu de exemlu fac dieta Scarsdale,este echilibrata,si fara lipsuri in aporturile cele mai importante ale corpului uman.
Deci cu aceasta dieta,pentru PRIMA data in viata mea slabesc frumos,500gr pe zi.
Bfly spune:
Florentza imi permit sa pun si eu aici o dieta. Sper sa nu te superi!
Dieta cu supa de pui
Reteta de slabit:
Aceasta dieta se bazeaza pe un mecanism foarte simplu. Exista 2 tipuri de mic-dejun la alegere, in rest se consuma numai supa de pui in orice cantitate doriti timp de 1 saptamana.
Se aseamana destul de mult cu dieta supei de varza. Supa de pui este, totusi, considerata mult mai gustoasa si mai hranitoare.
Micul dejun:
Varianta1: 2 iaurturi cu fructe sau cu germeni de grau
Varianta2: cereale cu suc de protocale
Reteta supa de pui:
Se fierbe puiul impreuna cu ceapa, morcovi si broccoli. Se adauga condimente dupa gust.
Este foarte usor de preparat.
Se slabeste cca. 5 – 6 kg.
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Bfly spune:
Am luat-o de pe: http://www.retete-de-slabit.ro/C_dieta_disociata_9.html, unde sunt si altele.
Enjoy!
mamica dulce spune:
Si eu am o gramada de diete,care de care mai promitatoare
azi mi-am cumparat colectia,ma uit pe ele si daca vad ceva interesant ,postez.
Ionica- eu sunt convinsa ca toata lumea stie care diete sunt sanatoase si care nu,precum si implicatiile pe termen lung ale dietelor drastice,de tip fulger(1 kil/zi,5 kg/saptamana etc)
Dar,pe de alta parte,inainte de o nunta,un botez,concediu sau mai stiu eu ce...cred ca aproape toata lumea a incercat macar o data.
Si din toata multimea de diete nesanatoase...incercam sa gasim una cat de cat mai omenoasa,care sa nu dea organismul peste cap.
In rest-exista o singura dieta universal-valabila ,anume un stil de viata sanatos si echilibrat![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
zouzounaki spune:
quote:Bfly oare daca o gatesc altfel nu mai are acelasi rezultat?adica puiul fiert cu morcovi si la sfirsit pun o canita de orez cu un ou amestecat cu lamaie???sau ii prea consistenta???ce zici?
Originally posted by Bfly
Florentza imi permit sa pun si eu aici o dieta. Sper sa nu te superi!
Dieta cu supa de pui
Reteta de slabit:
Aceasta dieta se bazeaza pe un mecanism foarte simplu. Exista 2 tipuri de mic-dejun la alegere, in rest se consuma numai supa de pui in orice cantitate doriti timp de 1 saptamana.
Se aseamana destul de mult cu dieta supei de varza. Supa de pui este, totusi, considerata mult mai gustoasa si mai hranitoare.
Micul dejun:
Varianta1: 2 iaurturi cu fructe sau cu germeni de grau
Varianta2: cereale cu suc de protocale
Reteta supa de pui:
Se fierbe puiul impreuna cu ceapa, morcovi si broccoli. Se adauga condimente dupa gust.
Este foarte usor de preparat.
Se slabeste cca. 5 – 6 kg.
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Bfly spune:
Zouzounaki draga, reteta e asa cum o vezi! Nu am conceput-o eu ca sa-ti pot da acordul. Cred totusi ca nu e bine sa te abati de la modul de preparare descris acolo.
Cu siguranta, va iesi mai consistenta daca ii pui orez si ou si e posibil sa-si faca efectul mai greu. Dar ramane la alegerea ta, desigur!
Succes! ![]()