se ce se intorc acasa romanii de top

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Guestus

E tot una cu professore sau nu? raspunde cu da sau nu...nu altceva

Da.

Mergi la inceput

Remarc ca in lipsa de argumente atacati la persoana. Ma rog...macar m-am obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Tu esti assistent professore sau un simplu professore? iarasi raspunde cu da sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Spre deosebire de tine, eu am dat si examene, multe, la profesori ne-romani.

Pai normal ca pe mine ma priveste cu cine dau eu examene. Dar am vazut ca si pe tine te priveste. Eu n-am dat nici un examen cu prof roman, decat in Romania.

Si tocmai te-ai laudat ca le stii pe toate....tz tz tz.....

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

Tu esti assistent professore sau un simplu professore? iarasi raspunde cu da sau nu.

Nu pot sa raspund cu da sau nu Sau iti raspund:

DA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copiloi

quote:
Originally posted by ruxij

Spre deosebire de tine, eu am dat si examene, multe, la profesori ne-romani.

Pai normal ca pe mine ma priveste cu cine dau eu examene. Dar am vazut ca si pe tine te priveste. Eu n-am dat nici un examen cu prof roman, decat in Romania.

Si tocmai te laudase-si ca le stii pe toate....tz tz tz.....

Alina

Nu ma laudas-em deloc, tu mi-ai facut complimentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Mi-am dat seama de greseala si am corectat inainte.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

eu va cetesc plina de interes si marturisesc ca nadajduiesc ca nu se lasa cu kaft birtual.sper de asemenea ca urmatoarele interventii vor fi on-topic,neutre-atat cat se poa',fara legatura cu colegii de forum decat in situatia in care acestia declara ca-st printre romanii de top abia intorsi in Romania:))).
multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Nu e nici un caft...e vorba de oameni de top...si unii sint curiosi cum e in US...deci daca tu ai terminat PhD ieri poti sa fii peste 1 saptamina full professore? alea cu assistent...associate professore....e pentru altii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Io vaz asa situatia: cei care doriti sa va returnati in RO, tre' sa va grabiti, ca posturile de virf se duc repede si ramin cele prapadite, la care nici somerii romani nu se mai inghesuie ca munca e grea si banu' putin, mai bine la plapumioara ...Cei care nu doriti sa va intoarceti, n-are de ce sa va para rau, abia se mai "aeriseste" un pic atmosfera, ca era prea imbicsita de "fumuri"...Eu fac parte din a 2-a categorie, astept sa se rarefieze un pic pe-aici, ca numai de romani "grei" dau pe-aici, care mai de care sa-si etaleze realizarile, sa rupa gura celor de-acasa din RO si mai ales a altor romani, de parca i-ar pasa cuiva, da' vorba aia, are 4WD sau FPV sau HSV? Are!

Mergi la inceput