se ce se intorc acasa romanii de top

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Le cam stiu pe toate, spre deosebire de tine

Nu stiu aia "de top" de ce se intorc, n-am avut onoarea sa discut cu ei. Cred ca au ajuns in top pentru ca nu stau pe forumuri

E foarte bine ca le stii pe toate!

Unii traiesc in Romania si asta le ocupa tot timpul. Altii traiesc in strainatate si net-ul le ocupa tot timpul.

Important e ca unii pot schimba situatia!Altii n-au de ales.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Altii, de pe forum d'aci, care s-au prezentat drept "de top", nu sunt de top, ci fac parte din categoria dlui Romulus Papuc din articol.

hai ma ruxij...fiecare se crede cocos...stiu yo pe unii ce se dau professore si ei sint assistant professore

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Altii, de pe forum d'aci, care s-au prezentat drept "de top", nu sunt de top, ci fac parte din categoria dlui Romulus Papuc din articol.

hai ma ruxij...fiecare se crede cocos...stiu yo pe unii ce se dau professore si ei sint assistant professore

Da....sau si-au sustinut doctoratul in strainatate, dar tot la profesori romani......

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:

quote:

Si ce, am zis eu ca sunt de top? Daca as fi de top n-as sta pe forum. Sunt tot ca Romulus Papuc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copiloi

quote:

quote:

Da....sau si-au sustinut doctoratul in strainatate, dar tot la profesori romani......

Alina

Spre deosebire de tine, eu am dat si examene, multe, la profesori ne-romani. Indrumatorul roman nu inseamna ca te lasa sa nu lucrezi. Dimpotriva, te exploateaza mai tare.

Mergi la inceput

Yo nu am zis nici ca esti de top nici ca esti de netop....am zis doar cum se umfla unii

Mergi la inceput

quote:

Yo nu am zis nici ca esti de top nici ca esti de netop....am zis doar cum se umfla unii

Si tu stii macar ce e aia Assistant Professor?

Mergi la inceput

Da mey, asa-i.....de vreo 5 ani tot dau examene la profi romani....E plin in Mannheim de profi romani.

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copiloi

Da mey, asa-i.....de vreo 5 ani tot dau examene la profi romani....E plin in Mannheim de profi romani.

Alina

Eu n-am dat nici un examen cu profi romani. Pe tine te priveste cu ce profi dai examene.

Mergi la inceput

E tot una cu professore sau nu? raspunde cu da sau nu...nu altceva

Mergi la inceput