se ce se intorc acasa romanii de top

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Nu e nici un caft...e vorba de oameni de top...si unii sint curiosi cum e in US...deci daca tu ai terminat PhD ieri poti sa fii peste 1 saptamina full professore? alea cu assistent...associate professore....e pentru altii?

Guestus,nu dialogul vis-a-vis de professor/assistant professor era cel in care am zarit posibilitaua de kaft,ala pica doar in categoria off-topic.

Mergi la inceput

revin,ca uitai sa spui inca doo vorbe:in US esti intai assistant professor,dupa care daca esti cuminte si prestezi well,poti deveni associate professor,dupa care daca iar esti cumintzel si prestezi corespunzator devii full professor...Guestus,asta voiai sa se povesteasca limpede, presupun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

quote:
Originally posted by copiloi

[quote]Originally posted by ruxij

Unii traiesc in Romania si asta le ocupa tot timpul. Altii traiesc in strainatate si net-ul le ocupa tot timpul.

Alina

corect

si poate o sa fie si intrebarea : ce vrei sa te faci puisor cand vei fii mare ?? vreau sa ma fac emigrant sa stau pe net toata ziua si sa fac misto de cine vreau io ... si asa mai departe

aa, si uitai sa adaug : mai sunt fratilor care au doctorate in strainatate si ba sunt pe acolo ..., ba sunt in romania inapoi, sau mastere in strainatate ... da' nu am vazut sa faca atata caz de chestia asta sa aduca aminte de fiecare data chestia asta

pana una alta , pe langa altele , noi fuseram si pe la ski iarna asta , si pe la munte in weekenduri , si pe la filme, teatru ..., statul asta pe net al unora, non stop arata cat de impliniti sunt si cat sunt de ... neplictisiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ma rog, eu va multumesc pentru atentia acordata persoanei mele, desi nu CV-ul meu era in discutie si n-am zis absolut nimic despre mine, dar ma rog, atacul in haita-specialitatea (unora de-ai) casei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Ma rog, eu va multumesc pentru atentia acordata persoanei mele, desi nu CV-ul meu era in discutie si n-am zis absolut nimic despre mine, dar ma rog, atacul in haita-specialitatea (unora de-ai) casei.

atita timp cit tu dai note unora si altora cu voce tare au si altii voie sa faca asta cu tine...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:

eu va multumesc pentru atentia acordata persoanei mele

Poi daca tu ridici mereu mana

Mergi la inceput

on topic se poate presta putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

on topic : da , romani de top se intorc in romania , s-au intors deja , avem si prieteni si colegi de servici , si rude

deci da

gata, sunt ocupata sa cumpar martisoare acuma, e o atmosfera faina aici , maine primim martisoare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

quote:

atita timp cit tu dai note unora si altora cu voce tare au si altii voie sa faca asta cu tine...nu?

Desigur ca au voie pentru ca pot sa adune haita si atata pot sa faca.

Eu nu am discutat persoane anume ci am discutat articolul si categoriile largi de intorsi acasa, drept raspuns la mesajul lui Sybielle, care spunea ca batalionul "anti-Ro" (de ce anti-Ro, nu stiu, da' ma rog) o sa vina sa ii conteste pe cei din articol. Am spus ca cei discutati sunt intr-adevar varfuri, restul oameni obisnuiti. Nici nu am adus persoana si CV-ul meu in discutie, voi l-ati adus si ati trecut la atac in haita, 5 contra 1. Inca odata, e mai degraba un serviciu si multumesc pentru publicitate.

Si ca sa lamurim o treaba. Eu nu stiu sa fi spus vreodata ca sunt Full-Professor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:

eu va multumesc pentru atentia acordata persoanei mele

Poi daca tu ridici mereu mana

Cred ca pot sa particip la o discutie fara sa ma atacati la persoana, ci sa discutati ideile, daca puteti. Dar iti multumesc ca esti draguta.

Mergi la inceput