Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

vin si io iarasi cu piticu' meu: exista incalzitoare de biberoane care sa incalzeasca peste 37 grade? ca Oana cand laptele ajunge la 37 grade il scuipa afara si tb sa merg sa-l reincalzesc ... cred ca bibele nostru se bea in jur de 40 grade, altfel nu il vrea... deci, fetele cu experienta, exista vreun model de incalzitor care sa incalzeasca mai tare de 37 grade sau pot sa-mi aiu gandul si sa continui sa-l incalzesc in varianta clasica, care mai intotdeauna da gres, ca-l fac ba prea cald, ba prea rece?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

....si sa nu uit, de 1 martie multe si (da nu prea multe, ca mama-soacra e cu ochii pe mine ) pt dragalasele domnisoare din grupul nostru!

Urez si frumoaselor Crinuta si Antonia , sa creasca mari si frumoase, basca sanatoase alaturi de mamicile lor.

tot conu' Grigore

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of, baba noastra e pe 3 dar e atat de frumos in bucuresti.... e un soooare... david ce baba si o fi ales? ca n am inteles prea bine ce mi a explicat el acolo...

avem umidificator!!!! iu-piii!! unul de la o firma no name, de pe un site no name si care, atunci cand i am pus 1l de apa, in conditiile in care capacitatea rez e de 5, mi a zis ca e empty... da las', noi sa fim sanatosi si ionizati si sa scapam de muci!!!

de abia astept sa se trezeasca, sa manance (sper) si sa iesim!!! poate ajungem si in parc daca mananca bine.. si degeaba ziceti voi invidioaselor ca e mare d, dar cred ca toata lumea ar sari daca bb ar lua doar 200grame intr o luna....

ruxandra, ralumat, raluca va bagati la un herastrau?

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Dandusa, Ralumat - se vede ca incepui sa-mi fac de cap si parca si bebe stie ca s-a trezit un picut si iar la nani si o lasa pe mami sa navigheze linistita.

Dianocica - multumesc pentru ca m-ai indrumat. Eu sunt cam . Multi -ici. Bebe seamana cu tati - ce sa zic nu are decat pasarica de la mine. Ma bucur ca-ti place. Eu o cam sufoc cu ale pupicuri dar sper sa nu ramana traumatizata din cauza lor.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguleti

poze bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

of, baba noastra e pe 3 dar e atat de frumos in bucuresti.... e un soooare... david ce baba si o fi ales? ca n am inteles prea bine ce mi a explicat el acolo...

avem umidificator!!!! iu-piii!! unul de la o firma no name, de pe un site no name si care, atunci cand i am pus 1l de apa, in conditiile in care capacitatea rez e de 5, mi a zis ca e empty... da las', noi sa fim sanatosi si ionizati si sa scapam de muci!!!

de abia astept sa se trezeasca, sa manance (sper) si sa iesim!!! poate ajungem si in parc daca mananca bine.. si degeaba ziceti voi invidioaselor ca e mare d, dar cred ca toata lumea ar sari daca bb ar lua doar 200grame intr o luna....

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

bravo pt umidificator! nu conteaza ca e no name, atata vreme cat nu-ti face ploaie in casa! tinem pumnii sa-i treaca mucii lui dmic
si adevaru-i ca suntem un pic invidioase ca e asa de mare , si ne-am panica oricare din noi pt 200 grame pe luna ... da' ce zici de 20 grame pe saptamana ? te-am luat !
baba mea e in 7, dar viorba lui bambo, de ce nu am ales-o azi, ca e un sooareeeee in tm ... iesim si noi afara, sper sa stam macar 2 ore

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Dianocica, relax mama draga. Ce ti-e si cu kilele astea. Cand sunt prea putine ca de ce-s prea putine. Cand sunt prea multe, ba e bb prea gras, ba mamica sa se invatza rau si intra in panica cand bb incetineste ritmul sau chiar stagneaza.

dmic are cam 8 kg !!! Este o greutate fff mare pt varsta lui (greutatea medie la 1 an este de 9-10 kg !!) si gata; de-acum ever, never n-o sa mai ia asa. Este posibil chiar sa stagneze binisor o perioada.

La bb de sept-oct e un bb care avea vreo 9 kg la 4-5 luni. Ei, si urmatoarea perioada n-a luat nimic in greutate. Perfect normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by chinico

Dandusica rusine maaree!! Pai cum nu stii de 3 papuci??
Stai sa-ti explic..din tomis nord iei tramvaiul catre mare. Nu stiu ce nr, nu stiu nici macar cum ii spune cartierului...tramvaiul trece pe langa parc, pe langa delfinariu..si se tot duce..si ajunge la 3 papuci! Ca nu uit plaja aia in veci. Ma exaspera bunica-mea cand eram mica cu 15 minute stat la soare pe fata, 15 pe spate, 10 in apa...turbam.

Ca si anul trecut sarim anul asta peste venit acasa. Dar macar virtual si tot ne inscriem la gradi. Grupa in care se vomita. Mult.

Dia si din masina de spalat vase trebuie scoase toate cele..de abea astept sa creasca Bea sa impartim frateste munca

Cred ca asta fu pana pe marti, daca apuc intru sa va mai tzucalesc nitel pe toate.

chinico de Bea (13.12.2006) shefa

chinico, imi pare rau ca tre' sa-ti distrug mitu' copilariei, dar aia nu e plaja 3 papuci :)) ce zici tu acolo e plaja din faleza sud, 3 papuci e intre capitol si universitatea veche, cam asa :)
si ca sa dau si cu rigips in balta (ca na... acu' nu se mai poarta bata de lemn :)) ), respectiva plaja nu prea se mai exista, ca-si construira oamenii cu dare de mana diverse proprietati care mai de care..... pacat, ca tare frumos mai era :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Bine ca m-a ajutat A-DEJU,ca eu nu-s Constanteanca...de prea mult timp...si de "3 papuci",chiar ca nu stiu...,da' sotu' tre' sa stie...Sa-ti spun si de tramvaie...,ca au lasat doar o singura linie...,in rest au bagat numai autobuze...si asta de muult...Deci...,s-au schimbat cam multe pe aici...,dar o sa-ti placa...Asteptam pe BEA,la gradinita noastra

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

quote:

azi is cocoana, nu-l plimb eu.
Maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani frumoase mamici!!!
Un martisor cald si dulce sa primiti!
La multi ani pentru bebicii care-si mai adauga o lunisoara in palmares!
Asiza...ma minunam eu zilele trecute de colicii lui Darius. Stii cum e vorba aia cu pacatosul care pre limba lui piere?!!! A avut Rares o criza ieri seara de nu mai stiam ce sa-i facem! Dupa urlete de vreo ora, in disperare de cauza, i-am facut baita mai devreme, a papat ca un haplea 15 min si a adormit rapus de oboseala. Iar azi dimineata s-a cacacit de un verde adevarat...deci colii bata-i vina...
Bubitele ne-au mai trecut cu...nimik...adica bai de aer dese si pupicei multi pe burtika de la mami...
Bambo, eu stiam ca baba nu se alege, este in functie de ziua ta de nastere. Adika daca esti nascut pe 5 ale lunii, baba ta e 5 martie, daca esti nascut pe 21, baba e 3, adica 2+1...
Marianca, bine ai venit la noi. Te asteptam sa ne impartasesti din experienta ta de mamica cu 3 copilutzi.
DeeaA, sorry pentru urletele luiDavid, hai ca si Rares al meu o ia incet incet pe urmele lui...(sper sa nu totusi!!!)
Kokorino, cum adika botez de 2 ori? In aceeasi religie? Ca daca era crestin si s-a facut evreu...mai inteleg...
Fetelor, cu salariul bonus pentru nastere, eu am luat echivalentul a 200Eur ca asa e contractul individual. Eu zic sa va luptati pt banutii astia, chiar daca sunt putini fiindca e dreptul vostru...Eu dau sfaturi, ca nici macar nu am ajuns sa depun actele pentru CIC...
M-am intrerupt o secunda fiindca tocmai a venit tati acasa cu un buchet mareeeeeee de trandafiri de martisor!!! Doamne ce-l iubesc cand face chestii de astea...

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
dar cred ca toata lumea ar sari daca bb ar lua doar 200grame intr o luna....

...io'nu,io'nu...Daca te incalzeste cumva...,sa ti-o spun pe fiica mea...Azi a mincat bine pe la 7.30 dimineata...,a dormit...si cind am pus-o la sin la 10.45...,a mincat 2 min si gata...,n-a mai vrut neam...,am lasat-o,a adormit singurica si acum doarme...,cind s-o trezi sa vezi ce-o cauta...Deci iti spun sigur ca nu avea cum sa manince 100 sau mai mult in acele 2 min de supt...Eu o cintaresc de max doua ori pe luna...

Sa nu uit,multumim de cadouri si gogosi ,clatite...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput