Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

deci: pt crinutza si antonia noi aducem clatite si gogosi ca asta stim sa facem...plus, cate o pt fete sa faca picioare frumoase, multi multi , cate un sa se ocupe de restul si sa se odihneasca si mamicile si cate o sa nu depinda vreodata de soti. si acum, bagati

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Dandusica rusine maaree!! Pai cum nu stii de 3 papuci??
Stai sa-ti explic..din tomis nord iei tramvaiul catre mare. Nu stiu ce nr, nu stiu nici macar cum ii spune cartierului...tramvaiul trece pe langa parc, pe langa delfinariu..si se tot duce..si ajunge la 3 papuci! Ca nu uit plaja aia in veci. Ma exaspera bunica-mea cand eram mica cu 15 minute stat la soare pe fata, 15 pe spate, 10 in apa...turbam.

Ca si anul trecut sarim anul asta peste venit acasa. Dar macar virtual si tot ne inscriem la gradi. Grupa in care se vomita. Mult.

Dia si din masina de spalat vase trebuie scoase toate cele..de abea astept sa creasca Bea sa impartim frateste munca

Cred ca asta fu pana pe marti, daca apuc intru sa va mai tzucalesc nitel pe toate.

chinico de Bea (13.12.2006) shefa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by chinico
Ca si anul trecut sarim anul asta peste venit acasa. Dar macar virtual si tot ne inscriem la gradi. Grupa in care se vomita. Mult.

Dia si din masina de spalat vase trebuie scoase toate cele..de abea astept sa creasca Bea sa impartim frateste munca

Cred ca asta fu pana pe marti, daca apuc intru sa va mai tzucalesc nitel pe toate.

grupa in care se vomita ... mult of... haz de necaz

da, dar din masina de spalat vase o sa le scoata sotzul... din aia de rufe si uscator eu si femeia care vine la curatenie (ca ea le si calca)

of, azi primesc si al doilea bibe bfree... ca am benghelit numa' cu unul... ma omora sa-l tot sterilizez intre 2 mese, abia apucam

iasmi, bineinteles ca o pupalesc si pe burtik... dar parca cel mai tare ii place cand ii pooop talpile... atata rade si chicoteste de fain

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by chinico

Dandusica rusine maaree!! Pai cum nu stii de 3 papuci??
Stai sa-ti explic..din tomis nord iei tramvaiul catre mare. Nu stiu ce nr, nu stiu nici macar cum ii spune cartierului...tramvaiul trece pe langa parc, pe langa delfinariu..si se tot duce..si ajunge la 3 papuci! Ca nu uit plaja aia in veci. Ma exaspera bunica-mea cand eram mica cu 15 minute stat la soare pe fata, 15 pe spate, 10 in apa...turbam.

chinico, imi pare rau ca tre' sa-ti distrug mitu' copilariei, dar aia nu e plaja 3 papuci :)) ce zici tu acolo e plaja din faleza sud, 3 papuci e intre capitol si universitatea veche, cam asa :)
si ca sa dau si cu rigips in balta (ca na... acu' nu se mai poarta bata de lemn :)) ), respectiva plaja nu prea se mai exista, ca-si construira oamenii cu dare de mana diverse proprietati care mai de care..... pacat, ca tare frumos mai era :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

dianocica-wow multumim de cadouri buna faza si cate o masina sa nu depinda de soti
yami yami clatite bune bune ,ultima data am facut cand aveam burta de vreo 8 luni

Dandusa-unde suntet-ti?hai ca trebuie sa sarbatorim

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi:

Crina Maria de Dandusa
Antonia Gabriela de Bamboletta
Norbert de Otikerekes
Georgia Helia de Cristina1974

Inca o data va urez o primavara insorita afara si in suflet!

Maaaiiii, a cui e baba astazi ca sa stim si noi cu cine avem de-a face? (la Cta e f urat - ploua de azi-dimineata intr-una)

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

eu mi-am ales baba pe data de 5 dar daca stiam o alegeam azi ca e super frumos la Iasi mult soare si cald afara

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

minune mare: facuram vaccinu'!!! doamne-ajuta, sa trecem cu bine peste noaptea asta, si dup-aia sper sa fie in regula. doctorita mi-a zis ca reactie poate sa apara in noaptea asta, sau in intervelul 3-5 zile dupa vaccinare, dar cica a doua varianta e mai rara...
acuma ma duc la motan, o sa-mi scuzati absenta pe ziua de azi, dar avand in vedere ca intr-o mana o sa stau cu paracetamolu', intr-una cu calpolu' si in alta cu motanu'... pe a patra chiar n-o mai sa mai si scriu :)) dar in calitate de motanca mama, poate reusesc sa mai strecor cateva randuri din varfu' cozii :))
va pup si multumesc pt pumni!! (pt cei stransi, nu altii :))) )

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ca un logodnic inflacarat ce sunt, ofer un martisor iubitei mele, dolofana Adinuta !

... si, binenteles, si pt rabdatoarea mama-soacra care a stiut sa-mi treaca cu vederea nabadaile tineretii. Saru' mana mama soacra!

conu' Grigore

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Sa-nceapa petrecerea....

LA MULTI ANI,ANTONIA,sa cresti mare ,sanatoasa s-o asculti pe mami si pe tati

LA MULTI ANI,GEORGIA de Cristina

MULTI GHIOCEI,pentru cele mai bune mamici din lume,sa aveti o primavara frumoasa

Multumim din suflet celor care ne-au urat "La multi ani",azi ,de ziua noastra,va iubim tare si va invitam la cea mai mare petrecere de peste an...,de acum incolo,luna de luna...,ne vom distra cum n-am mai facut-o pina acum...Haideti toate fetele ,sa dansam ...si sa cintam

MARIANCA,
pune repede de ne fa si noua un tort mare virtual...,ca au venit invitatii si asteapta...Hai grabeste-te
In meniul de azi mai avem...suc,visinata a la mama Vica,biscuitii recomandati de Dianocica si sticksurile prefereate ale lui D mic
Sa cinte muzica...,lautareeeee...,baga mareeeeee...iiiiiiaaaaaa

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput