Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

O primavara frumoasa sa aveti alaturi de cei dragi .

Va pupam pe toate .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

La multi ani!puiutilor care azi mai adauga o luna in plus
pupici si flori pt toate fetitele si mamicile de pe fotum de la Sebastian
as fi vreut sa scriu mai multe dar nu ma lasa gasca,amandoi ma striga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Dia1609 - stii il inteleg ca alearga peste tot (plateste darile catre stat, face piata, cumpara laptic pt bebe, cosmetice bebe, acum alearga pt. botez) dar i-am spus ca vreau si eu sa alerg si sa stea el cu bebe. Dar de, el are carnet si alearga cu masina iar eu nu am. Plus ca mai are si meditatii si tot ocupat e si uite asa el nu are parte de bebelina iar eu nu am timp sa ma duc sa-i mai cumpar la bebe cate ceva de imbracat ca la asta chiar ca nu se baga. Noroc ca e profesor si de-abia astept vacanta de vara - si sa se tina atunci. Ce frumos povestesti de pupicii pe care-i cere bebik ta - incearca si pe burtica - dupa ce ii schimbi pampersul. Eu asa fac si sa vezi ce sta si parca zice "mai vreau unul"

Gata - se vad pozele.

bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

dianocica - trebuie sa-si revina. Sigur nu e de la vaccin. Incearca sa mai intrebi alti doctori. Oricum - am inteles ca inaintand in varsta o sa ia din ce in ce mai putin in greutate - asta daca am inteles eu bine ca sunt cam pe alta planeta in ultimul timp. - la bebe si sa creasca mare!

Fetelor cum fac eu sa apara pozele tot timpul fara sa pun eu adresa de fiecare data?

bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari din nou!
miro ! eu de furuncul ultima data am scapat, am luat antibiotice de cum am simtit ca vrea sa iasi, am pus gheata si l-am spurcat. la mine a functionat, a dat inapoi! unde a aparut? tot trist! bine ca trce de acum. nu a venit inca Dani? deci nora mea se diversifica, da? sper ca in probleme de amor ramane constanta la baietelul meu! pt amandoua!
Lavinia_P la mine a revenit la[pticul cu galactogil si ceai de la fares! nu renunta! cat despre "sos", stii ca am mai discutat noi.... cateodata nu se merita sa fii amarata!! tie si lui Mihaita! despre formula.... habar n-am! a! am mai auzit ca exlutonul da o gramada de efecte secundare, eu am ales sa nu iau... cauciucul sa traiasca a! iar parul.... sambata ma duc sa ma tund, ca oricum raman fara el apropo de sfatul dandusei.... ce faci azi? uite ce soare si frumos e! o plimbare sa te mai descarci?
fetele cu salariul asta suplimentar..... daca firma nu are contract colectiv de munca (si firmele mai mici nu prea au) atunci se aplica contractul colectiv de munca de la nivel national!!!!! cautati pe net acest contract colectiv de munca la nivel national, dati o listare, luati-l in dinti si daca nu vor sa va dea banii atunci amentintati ca mergeti la ITM sa faceti plangere!!! SUNT OBLIGATI!!!!!!! SI SUNT BANII VOSTRII!!!! eu l-am luat la o sapt dupa ce am nascut!
apropo de iesit afara pe frig.... eu l-am scos si la -4, in marsupiu si cu geaca mea inchisa peste el.... a dormit super si nici probleme cu mucii nu am avut!!! hadeti fetele.... faceti-va curaj... iesiti ca vorba ruxandrei asa se calesc!
madaluta durerea de cap de dupa rahie.... INSUPORTABILA!!! nu mi-a trecuit cu nici un fel de calmant... spirt in cap si batic si era un pic mai bine.... dupa cateva zile a trtecut de la sine! tie si prietenei tale!
dianocica
ce voinicel e dmic!!! si ce frumos zambeste si la tati si la mami!!! pt toti trei!
deocamdata sunt doar la pag 7... mai citesc si mai raspund... daca ma lasa sefu'

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Nu vine nimeni la petrecerea Antoniei? m-am suparat

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR!!!SA AVEM O PRIMAVARA FRUMOASA,PRIMA PRIMAVARA A PUTIUTILOR NOSTRII,SA FIE DE NEUITAT!!!
lA MULTI ANI BEBLUSILOR SARBATORITI ASTAZI,SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!
VA PUP

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by chinico

Gradi lu` Dandusica mai are locuri libere? Inscriu ei eu shefa...da`numai cu promisiunea ca ii duci la plaja la 3 Papuci, ca acolo ma scaldam io in tineretile indepartate

Sa intelegem ca veniti in Rominia?Super tare...Locuri sint pentru toate fetele de pe forum cu bebici cu tot...,dar plaja de care spui...,m-ai prins ca eu n-o stiu...,dar vedem noi...si macar ca aducem "3 papuci"la tine si tot o rezolvam cumva...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Iasmi sunt tare suparata pe sosul tau.....ia prinde-l mataluta acasa macar juma de zi si incearca sa-ti faci treaba prin alta camera si sa aiba el grija de bebelina.....sa vezi cum isi va schimba parerea. Bai nene ce ma enerveaza barbatii astia care cred ca daca stam acasa ne facem de cap....Eu am avut noroc ca al meu a prins niste ture si a stat pe acasa cateva zile....de atunci chiar ma cearta daca vine seara si vede ca am mai facut si treburi prin casa Zice ca am si eu nevoie de un pic de relaxare si ca restul le facem noi in week-end.....Dar pe bune, e mult mai usor sa mergi la serviciu decat sa stai cu gagalicea, nu vi se pare?

Da ,da,mie mi se pare...Sint de acord cu tine...IASMI,
ia masuri...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

a deju ati facut vaccinul??? ca noi tot tinem pumnii pt motanul Eric si mamica lui!

quote:
ruxandra_sb
membru matur

Romania
Bucuresti
2365 Mesaje
Trimise - 28/02/2007 : 16:28:23
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Mirona
Pe la 5 luni vreau sa incep cu supica si felul doi legumele pireu - NORMAL totul treptat si in timp.
Mamici cu experienta ... spuneti cateva cuvinte/sfaturi la baba. MERCI.

Mirona, ne bucuram ca sunteti bine si, mai ales, ca Kara e fomista rau. S-o tina tot asa! Ce inseamna aerul curat si tare!

Sfatul meu e sa renunti la supica. Adica da-i la inceput, pan ce accepta piuree-ul de legume+carnitza. Dar apoi renuntza; supa nu face decat sa-i umfle stomacul, fara a aduce cine stie ce aport caloric.
Eventual, ii poti da zeama la sfarsit, pe post de lichid pt hidratare.

asa stiam si eu... zeama la sfarsit!

quote:
Apropo de dintisori. va spuneam acum vreo doua saptamani ca o mananca tare gingiile. acum in partea de jos e umflata putin si se vede si ceva mai alb pe acolo. or fi dintisorii? daca ei or fi ala din stanga isi va face aparitia primul ca acolo e albul mai pronuntat.
Apropo de dintisori. va spuneam acum vreo doua saptamani ca o mananca tare gingiile. acum in partea de jos e umflata putin si se vede si ceva mai alb pe acolo. or fi dintisorii? daca ei or fi ala din stanga isi va face aparitia primul ca acolo e albul mai pronuntat.

raluca u.... deja???? pai noi inca suntem cu colicii!!! nici macar vreo 2 luni de pauza nu o sa avem??!!
adinazot vazut poze cu madretea de Alessia!!!! frumusica..... dar noi suntem dati!
lavyada . am plans tare tare gandindu-ma la tragedia voastra!!!! mai puternici.... cred ca atunci cand vine vorba de copii nostrii orice mica problema ne inspaimanta!! a trecut febra de la vaccin??? multi adei!
marianca bine ai venit!! sa iti traiasca puii!!! 3!! oauuu! cum te descurci?
mai dau un send... si mai scriu... inca doarme

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006

Mergi la inceput