Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 28
porumbita80 spune:
SA AVETI O PRIMAVARA CA-N POVESTI
La multe bucurii sarbatoritilor de azi:
Antonia Gabriela de Bamboletta
Crina Maria de Dandusa
Norbert de Otikerekes
Oliver Viktor de Patris
Bianca Andreea de Madana
Georgia Helia de Cristina1974
Multe

de la Mario pentru toate fulgutele
Bambo hai sa-ti zic aseara am incercat cerialele de la humana pustiu meu lea savurat cu mare placere le-am pus in lapte de-al meu si a papat foarte bine si sunt fara gluten.Deci noi masa de seara ii dau cu ceriale doar ata deocamdata.
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
a_deju spune:
motanu' doarme.... l-am impachetat si l-am bagat in patut, sper sa tina somnu' alea 2 ore cat n-are voie sa manance... nu i-am bagat nici supozitor, nu i-am dat nici calpol, ca nu vreau sa trezesc pisicimea, dar sar pe el cum face ochi:)
a sunat si tati sa vada cum se prezinta fundu' ciuruit si a zis ca daca suntem cuminti are o surprizica pt noi, hi hi :)
aaa, sa va mai zic oare ca pediatra mi-a recomandat calduros sucul de fructe, avand in vedere ca motanu' are 6 kg juma' si 64 de cm??? mi-a explicat femeia acolo ca deja laptele nu-i mai aduce copchilului aportu' suficent de energie, vitamine, bla bla, si ca ar cam trebui sa incepem de sapt viitoare, ca sa treaca mai intai astea de la vaccin, dar pe care speram sa nu le faca... aaa, si a mai fost un motiv, ca m-am dus cu martisoru' putitor (un pampersache plin ochi :) ), si a zis ca nu mai apar grunjei in kk, deci lapticul nu ar mai fi suficient.
si cred ca asa o sa si facem, ca saracu' motanel cam da semne ca ar vrea mai mult, cere papa cam la 2-3 ore ziua, iar noaptea dupa 4 ore miorlaie, asta de vreo doua saptamani, in conditiile in care pana acu' statea si 5 ore intre mese, iar noaptea dormea dus de la 12 pana la 8...
ziceati de lingurita... noi n-avem probleme cu lingurita, e prietena noastra de muuuult, ca eu am evitat sa-i dau orice era de dat cu siringa, i-am bagat tot la lingurita, tocmai ca sa-l obisnuiesc, si mai ales sa ma obisnuiesc eu, ca nu e chiar placut la inceput sa indesi lingurita in gura copchilului urlator... i-am dat cu lingurita tot, de la sirop de colici, ceiut, vitamina D, iar acu' stie, cand il ating cu lingurita pe buzita superioara, deschide boticu' laaaarg, si inghite saracu' tot ce baga ma-sa in el :)
pupici, si o mare rugaminte, nu dati cu bolovani in subsemnata ca o sa-i bag suc motanului, ca pan' la sarmale mai avem, si cand o fi vremea lor, fac un ditai oloiu' sa mituiesc toate forumistele dragi :)) (hai c-am dres-o din penel... :))) )
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
m_monique spune:
sa aveti o primavara frumoasa.
si eu ii dau lui andrei cu lingurita: vigantol, picaturi de colici si ceai de colici. e adevarat ca muncesc destul de mult la ceai, dar deja m-am obisnuit.
eu folosesc lingurita de silicon de la primii pasi, si sunt f. multumita
Andrei (16.12.2006)
poze
a_deju spune:
hai ma fetelor, aruncati c-o gogoasa, o clatita, un covrig, macar o gaura de covrig si la mine aicea, n-o fi ziua mea, da' nu mai pot de "pohta"... :)
dandusa, un salam de biscuiti, ceva..???? doamne, ce bunatate.... 

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
ank999 spune:
Sa aveti o primavara fericita, plina de impliniri si bucurii alaturi de martisoarele voastre! 

Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2
asiza spune:

Crinuta!!!!!
...Pupici speciali de la Denis si un martisor virtual! 

Antonia!!!
...Sa cresti mare si sanatoasa (ca frumoasa esti deja) si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa!!! 

Denis pupa si celelalte fetite forumiste si le trimite floricele de primavara...

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
dianocica spune:
deci: mancat la 4jumate dim, trezit la 8, mancat la 9jumate 3 stcksuri, trezit pisulit+ragait la 12, plans de foame, mancat la 12m\jumate 10 min, ultimele 9 in sila, adormit in secunda 2 pe umar...e cazut, rupt, varza, cum vreti.deci parc nu ca nu se stie cand serveste papa iar. uite 

pt crinutza ca le am gasit pe astea albastre preferastele noastre.
plus un
special pt un motan curajos
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Ca un logodnic inflacarat ce sunt, ofer un martisor iubitei mele, dolofana Adinuta!
... si, binenteles, sipt rabdatoarea mama-soacra care a stiut sa-mi treaca cu vederea nabadaile tineretii. Saru' mana mama soacra!
conu' Grigore
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
wow
multumim mult. ce iti e si cu baietii astia. ii scuturi putin sa-si revina la realitate si apoi ei se poarta asa frumos. Adinutza este
.daca tine si maine vremea asa poate ne si vedem.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
Bambo, Dandusica am venit si noi la petrecere.
pentru cele doua sarbatorite avem 

si multe 

ca sa inveselim atmosfera.
mai da noua ne e chiar foame ia sa trecem noi la 

ca tare multe bunatati am vazut ca ati pregatit.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
roxanica2006 spune:
Buna dimineatza de martie!!! LA MULTI ANI!!!
sarbatoritilor !!! Pentru toti bebeii nascuti in 29,30, 1!!! sa ne traiasca frumoasele clubului nostru: Antonia, Crinutza, Oana!!! Si baietzeii voinici sa creasca mari si vanjosi!
Ufff, da' ce-mi vad ochii??!!! Avem vesti triste azi...sanatate Katrinel, sa se faca degetzelul bine , pupam apasat
sa treaca!Apoi Danita... da nu cred ca e ceva grav, am mai patit si noi sa ne zgariem pe fatuca si aveam un puncticel de sange, da' chiar sange, nu numai pete maronii. dar ar trebui totusi sa excluzi toate posibilitatile, cum zic fetele, poate o fi si de la ceai, si sa suni pediatrul.
Apoi Dmic nu mai vrea sa creasca, da' asta chiar ca e o diversiune!! Dianocica, dar David e deja un flacau in toata puterea cuvantului, a luat in greutate f.f.f bine pana acum, cred ca nici el nu mai are putere sa creasca tot cu aceeasi viteza uluiotare, de ne-a complexat pe toti de aici. hai , stai linistita, au si micutzii perioade in care stganeaza in greutate, mai ales daca anterior au crescut atat de furtunos!
kokorino, f. bine ca ati trecut cu bine peste vaccin. Cam piperate totusi preturile pe acolo, dar ce nu fac parintii pentru harbujeii lor adorati?! nu-i asa? de ex. eu am platit pentru vaccinul de 2 luni, pentaxim se numeste aici, 1.100.000 lei. pupam cu foc dragutii harbujei!

iasmin, vazut pozele printesei superbe!
Oanacat, ce bucurie ca Nicole mananca bine si nu mai vomita!!
vezi ca totul s-a rezolvat?
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Grigore