Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hopaaa! a venit primavara! pai de ce nu spuneti nimic? ia uitati aici pt fete de la d.v ar fi dat si albastre dar nu stie cum....

bebinuta te iei de mana cudia? cum adica daca nu? eu nu am zis ca vreau sa ma las de fumat ci ca, gata! m am lasat. pot chiar sa spun ca sunt nefumatoare.

dandusa mama imi tot spune ca eu baleam de mica la tot ce manca ea dar...nu mi aduc aminte eu zic ca ai dreptate, o sti f bine pe
crinutza si va intelegeti imediat una pe alta

chinico la 60 zici? vin si eu...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Tocmai mi-am facut superdraci...m-a sunat o vecina sa-mi spuna ca am de platit, la fosta casa....gazele!!!! In valoare de 570 RON. Reiese din factura ca in ianuarie-februarie 2007 am consumat 537 mc!!!!Asta la o casa care nu mai exista. NU pot sa cred, in ce tara traim!

Hmmm, sunt invidioasa pe Dandusasi programul Crinutei....la noi iesirea afara e cu urlete, ca nu-i place sa fie imbracat. Dar de ieri e baiat mare, voi incerca si eu sa bat in cuie un program.

Hai sa ma laud: pentru prima data, acum 10 sec, David a adormit pe burtica. Ieri mi-a descoperit buzele. Eu vorbeam cu el si el statea numai cu degetelele pe gura mea. Offff, cat de dulci sunt piticii astia!

Yagmur si restul clujencelor...ma omoarati cu amintirile si nostalgiile...Pizzeria Rex...ehe, ce vremuri! Acolo am mancat cea mai arsa lasagna din viata mea!E adevarat, acum vreo 6 ani...

Bebinuta, nici sa nu pleci urechea la sfaturile babelor....nu poate lua in greutate la fel in fiecare saptamana....plus ca de acum inainte incep sa ia mai putin, nu tot in ritmul de pana acum. Pai 330 intr-o saptamana? E firesc ca a luat mai putin apoi...laptele tau e foarte bun! Nu ceda!

Asiza, in caz ca nu ti-a raspund deja Danita...TRIXERA e crema de la Avene. Taaare buna, noi ne dam deja de o saptamana si avem cea mai curata pielicica pe fata!

Iasmi sunt tare suparata pe sosul tau.....ia prinde-l mataluta acasa macar juma de zi si incearca sa-ti faci treaba prin alta camera si sa aiba el grija de bebelina.....sa vezi cum isi va schimba parerea. Bai nene ce ma enerveaza barbatii astia care cred ca daca stam acasa ne facem de cap....Eu am avut noroc ca al meu a prins niste ture si a stat pe acasa cateva zile....de atunci chiar ma cearta daca vine seara si vede ca am mai facut si treburi prin casa Zice ca am si eu nevoie de un pic de relaxare si ca restul le facem noi in week-end.....Dar pe bune, e mult mai usor sa mergi la serviciu decat sa stai cu gagalicea, nu vi se pare?

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Primavara frumoasa!!!!
Crinutzei si Antoniei.. multi pupici de la noi, impreuna cu urarea clasica de La Multi Ani!!! ; acelasi urari si restul sarbatoritilor...
Fetelor, oare cine a postat candva modele de invitatie botez? Am si eu nevoie, urgent.. acum mi-a picat fisa ca noi avem botezul peste weekendul urmator...eu stateam super flexata
Si acum iarasi ma grabesc ca e joi si e ziua noastra de facum albume foto..
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Antonia-Gabriela de Bamboletta
Crina-Mariade Dandusa
Norbertde Otikerekes
Oliver Viktorde Patris
Bianca-Andreeade Madana
Georgia-Heliade Cristina1974

Sa inceapa petrecerea

Poftiti la

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Multumim de urari fetelor multept voi toate

Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by m_monique

eu am primit de la serviciu o prima pt. nastere. la noi in contractul colectiv de munca se da o suma fixa.

Andrei (16.12.2006)
poze

mi-a placut asta :) tot e bine ca ai primit ceva :)
nu exista contract colectiv de munca "la noi" sau "la voi", este unic pe plan national :) este posibil ca in contractul individual de munca sa fie prevazuta aceasta suma pe care ai primit-o tu.
pupici!

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Ralumat - Am incercat intr-o zi sa-l las si ce crezi : fata a dormit bine merci 4 ore si sotul meu a zis :"vai ce fetita cuminte avem" - dar bineinteles nici el nu a miscan nimic in casa ca sa nu deranjeze bebele. Problema e ca atunci cand doarme nu pot face zgomot - bucataria e chiar langa sufragerie - si se aude tot , iar cand e treaza nu sta singura ca tipa si se freaca pe fata si plange si uite asa apar discutiile. La urmatorul copil il pus sa-si ea el concediu de crestere copil.

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

sal, sunt f ingrijorata, bb de dimineata avea manusica si pe langa caciulita niste pete maronii ..... sange ma gandesc . el e vesel, nu are temp, a papat in schimb doar 80 ml....nust ce e cu el ..nu se vede altceva nika :((

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari fetele!
am vorbit aseara tarziu cu Lorym, tocmai se intorsese de la spital, Catrinel a facut panaritiu la un degetel de la picior... era tare tare umflat si rosu.... au fugit pe la vreo 3 spitale... la ultimul au trimis-o la chirurgie si am inteles ca ar fi "piscat-o" acolo ca sa ii dea drumul la puroi!
tinem pumnii sa treaca repede repde degetelelul!!!! pupam dulce dulce sa nu mai doara!
mai revin!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Am pus si eu cateva poze - urmeaza sa mai pun dar alta data ca ma striga bebe sa ma joc cu ea .

la toate fetele!

bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput