Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
Marianca spune:
Si daca e sarbatoare:Scumpe mamici va doresc o primavara frumoasa si bogata in realizari!!
Roxanica2006-eu chiar si astazi i-am dat cereale cu banana,la inceput doar se invatza,ii dadeam cite 1linguritza,acum am ajuns la5-6.
Dandusa nu mai ajung sa-tzi scriu cite ceva ca deja e 1 martie,o sa va scriu citeva recete.
Yagmur-nu o sa va uitcu recetele,numai un pic sa am liber.
Donia-nu este chiar asa de greu ca cei mari ma ajuta si cu micutza si prin casa,a fost mai greu cind cei mari erau micutzi si diferentza intre ei e de 1an si 3 luni,dar totul a trecut si acum dupa o lung repaus a venit si micutza Alice,acum ea pe liga cei mari parca e o bucatzica de aur.
Multe dintre voi au rugat sa mai povestesc ceva despre noi,eu nustiu ce?poate daca voi avetzi ceva intrebari.PA-PA.
Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet
marani spune:
Buna dimineata!
Va doresc din suflet o primavara extraordinara si bbi sanatosi!!!!!!
mamica de bubamara
Raluca_u spune:
Buna dimineata
sa aveti o primavara frumoasa, frumoasa si plina de bucurii.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
sa va mai verificati mail-ul poate, poate ati primit ceva. fetele care nu sunteti in listuta pentru voi este pe mail-ul comun de pe yahoo.
pupici
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
lavyada spune:
buna dimineata mamici si bebei,sa aveti o primavara linistita, sa fiti sanatosi pt ca este cel mai important lucru si la cat mai multe realizari, va ureaza cu drag lavinia si andrada.am scapat de febra, am dormit linistite si eu si printesa mea.ne bagati si pe noi in listuta, va rugam frumos...astazi plecam pe la mamaie, caci tati o duce pe mami la concert diseara, la Tudor Gheorghe.
carla2005 spune:

LA MULTI ANI DE MARTISOR!!!! Fetelor a si venit primavara...nu-mi vine sa cred ca am si nascut bbelina crescut si a venit primavara, maine poimaine vine Pastele si apoi majoratul bbilor!!!
Flori si pupici la toate!!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
Ralumat spune:
Buna dimineata! Avem 3 luni si o zi, dar nu am scapat de colici
. Sper ca au scapat ca prin minune!
Alessia Adineizot
Tiberiu al lui Atudor
Mario al Porumbitei
Matia al lui Somleac
Crina Dandusei
Antonia Bambolettei
Norbert al lui Otikerekes
Octavian al lui P_Onu
Tudor al Danitei
Oana Diei
Ada Bebinutei
Georgia Cristinei
Tuturor!
Dianocica, n-a sunat. Pe bune, incurajeaza-i sa vina dupa Flatulin. Tin minte cat de folositor imi era mie, cand nimic nu mergea. Si oricum il arunc, pe cuvant. Ca expira in aprilie. Mai bine sa-l foloseasca cineva cu folos pana atunci.Privit Dmic....taaaare dragut.....
Lavyada, offf, n-ai facut nimic preventiv, inainte? Un supozitor, ceva?
Fetelor, tot mai rau cu febrele astea la vaccin....am renuntat la ideea de a mai cumpara balansoar si vreau sa reinvestesc banii intr-un termometru mai smecher. Eu am unul de la Chicco care citeste temperatura rectal si subbrat, dar imi povestea zilele trecute o prietena de noaptea in care i-a iesit lui fiu-sau primul dintisor. El facea febra, ea era cu ochii pe el sa nu ii creasca....asa ca practic nu l-a lasat sa doarma toata noaptea, dezbracandu-l si masurandu-i temperatura la 15-20 minute. Atunci mi-a bubuit ideea geniala ca am nevoie de un termometru de frunte si ureche, sa nu patesc si eu la fel cand o fi cazul. Astept cu nerabdare BabyExpo, sa vad ce oferte gasesc pe acolo.....
Ank, la noi inca nu e cazul sa manance din lingurita....dar cred ca intr-un fel m-au ajutat colicii. fost nevoita sa-i dau siropuri din ziua a 4-a cu lingurita, si asa frumos baga el limbuta acolo...sper sa nu uite cand om ajunge la diversificare.
Ma duc sa hranesc un bebic revoltat. Revin!
Raluca
lui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
dianocica spune:

crinutza

antonia
florentina mersi mult
donia mi a placut cu nnnggg... retineti niste chestii pe care eu sunt sigura ca nu le a citit nimeni...daca a trecut prima zi si mai ales dimineata asta(cand mi a ars buza...)...este pa! eu in sarcina aveam niste greturi horror care nu treceau decat cu tutun... in poza adormit era evident la mine in brate si eu pe forum...
bebinuta lasa babele..daca n ar fi destul lapte ai sti prima...ar plange copilul de foame...
fug ca tre sa mancam. revin ca mai am de 
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
iasmi spune:
Buna dimineata fetelor!
La multi ani! fetelor - ca de azi e ziua noastra - sa traim, sa ne bucuram de puii nostrii si sa inflorim o data cu ei.
Eu nu prea am inceput ziua cu piciorul drept fiindca sunt suparata pe tati ca ne-a certat ieri ca am stat prea mult pe calculator si in casa e dezastru - desi i-am spus ca atunci cand doarme bebelina nu pot face nimic ca se trezeste la prima miscare. Drept rasplata m-am culcat si le-am lasat tot asa 
(ce rea am fost) - si saracutul a stat pana la 1:30 noaptea si a facut el treaba mea - acum eu ce sa zic - nu mai zic nimic - inghit galusca.
Angi - eeee suntem cu coatele ascutite amandoua
Eu sunt plecata de cand m-am casatorit adica de 5 ani dar ma mai duc prin Craiova la ai mei, la Metro sau la zilele Craiovei (cel putin m-am dus pana sa am bebe) In Craiova pe unde stai?
Bebinuta - dupa botez vreau sa o strig pe nume - sper sa mai reactioneze mai ales ca 4 luni si jumatate aude si o sa auda numai bebelina in sus - bebelina in jos. A, eu ii mai zic si bobo - de la bombonica de menta sau spirtoasa precum caracterul ei
.
Ma duc sa mai citesc ca bineinteles nu pot tine pasul cu voi.
iasmi
cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
chinico spune:
Nu pot tine pasul cu voi si pace.
Buna dimineata.
Bea doarme, eu am de muncit ca imi vin musafiri pt. botezul de duminica si casa e ca dupa furtuna...ce sa fac, fac curat azi sus si pana ajung sa termin jos pot sa urc iar sa o iau de la capat. No, asta sa fie baiul si nu ma supar 
Am citit tot in mare viteza si acum am uitat jumate..
Aelita esti bine? Asa mesaje scurte nu ai mai scris...never ever..Sper sa te concentrezi pe stricuitul unei superextrarochite pentru S. si asta sa fie motivul mesajului lapidar.
Diversificare (eu sar ca un purec beat de la una la alta, dar daca asa imi aduc aminte..)... nu stiu. Sa incep cu morcovi, sa incep cu cereale (si daca da de care, ca de, intoleranta la lapte...), sa incep la 3 luni, sa incep la 4...
Yagmur ma bucur ca Luchita e numai mucos si puteti sa colindati in liniste.Lasa sa raceasca mai incolo, zic io, cand or fi mai mari, ca de scapat precis nu scapam...
Bun venit noilor fete si La multe lunisoare bebeilor in primavara!
Gradi lu` Dandusica mai are locuri libere? Inscriu ei eu shefa...da`numai cu promisiunea ca ii duci la plaja la 3 Papuci, ca acolo ma scaldam io in tineretile indepartate 
Fumat? M-am lasat in august 2005, balesc insa acum in disperare dupa o tigara cu cafa aburinda, mi-am jurat insa ca ma voi rasplati pentru vointa mea de fier la 60 de ani cand ma voi reapuca. Numa asa, de tabiet..
Parul care cade...tre sa il tund ca nu se mai poate,chelesc. Fara gluma.
Ma duc sa ma uit la poze de bebei frumosi.
chinico
de Bea (13.12.2006) shefa