Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
Dia1609 spune:
bambo, , merge cu cereale la 4 luni dc bb nu e grasut (ceea ce nu e cazul la Antonia, si nu va fi nici la Oana, care probabil in jur de 6 kg va avea si ea la 4 luni) ... neparat cerealele tb sa fie fara gluten ... bebeii mai grasunici incep cu suculete si alte cele 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Raluca_u spune:
Dana sa stii ca si Adina face la fel si din cauza asta eu nu mai mananc in fata ei.
Ca niciodata Adina a adormit la 9 jumate si doarme si acum - ea care adormea pe la 11:30 - 12.
noapte buna fetelor ma duc si eu la culcare.
Si e deja primavara...
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
Si daca tot e 1 martie uram si noi
sarbatoritilor de astazi:
Crina Maria de Dandusa
Antonia Gabriela de Bamboletta
Norbert de Otikerekes
Oliver Viktor de Patris
Bianca-Andreea de Madana
Georgia Helia de Cristina1974

sa ne traiti si sa fiti sanatosi.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
roxanica2006 spune:
Buchetzelul despre care v-am vorbit e aici ... O primavara frumoasa!!!
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
luly spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
bambo, , merge cu cereale la 4 luni dc bb nu e grasut (ceea ce nu e cazul la Antonia, si nu va fi nici la Oana, care probabil in jur de 6 kg va avea si ea la 4 luni) ... neparat cerealele tb sa fie fara gluten ... bebeii mai grasunici incep cu suculete si alte cele
Diade
Oana (29.11.2006)
Bine ca mi-ai amintit Dia ca legat de diversificare mai vroiam si eu sa raspund.La Di am inceput la 6 luni(fara o sapt) cu suc de morcovi pt ca era grasunica, da' mai incolo nu mai stiu ca am memoria cam
scurta
.Dandusa in ce priveste poftele sunt de acord cu Roxanica2006 dar asta nu inseamna ca dupa 6 luni poti sa-i dai absolut orice. Exista tot felul de articole despre perioada in care tb introduse alimentele. Gandeste-te ca in loc sa-i faci un bine poti sa-i faci un rau. Aaa si apropo de poftele copilasilor nu pot sa suport scenele de genul celor in care copilul nici macar nu vorbeste dar tatal(sau alt "binevoitor") ii da copilului sa guste din paharul sau de bere "ca-i e pofta , saracutul"
pt ca la urmatoare conjunctura asemanatoare copilul sa faca adevarate crize dc nu mai primeste "ratia" de bere.Gata am plecat si eu la culcare - Noapte buna!
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)poze
angi_m spune:
Remekszimat, Chani852 si Marianca, bine ati venit la noi in
. Remekszimat, sper sa reusesc sa-ti tin minte numele 
Spuneti-ne mai multe despre voi si aratati-ne si noua poze. Marianca, pozele tale le-am vazut. Ai o familie foarte frumoasa 
Ce bine ca pe zi ce trece ne creste numarul de fulguleti!
Chani, tin pumnii sa va fie mai bine. Oooofff, vaccinurile astea...
Iasmi 

. In sfarsit cineva in grupul asta din Craiova. Esti plecata de mult?
Bebinuta, mi-a placut tare mult mesajul transmis de tine fumatorilor. O sa-l arat si sotului meu 
Dia, Iasmi, Mayaione, Marani
mi-ati raspuns la o intrebare inainte de a o pune. Avand in vedere ca eu de luni merg la servici, ma gandeam sa am o cutie de lapte in casa ca nu se stie ce bazdac o apuca pe fie-mea si vrea sa manance cand nu sunt eu prin preajma. Si nu stiam ce lapte sa cumpar.
Dianocica, dmic e un frumos. Maai, dar ce s-au umflat muschii pe el 
Adina, eu n-am reusit sa vad pozele
, mi se blocheaza pagina. O fi ora tarzie de vina?
Mai incerc maine 
Roxanica, multumim lui David pentru martisor si ghiocei 

Dandusa, si eu am prins-o pe Iulia de multe ori cu ochii in farfuria mea si parca sorbea din ochi tot ce era acolo. Chiar ma intreb ce-o fi in capsorul lor cand se uita asa pofticios la farfurie.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
aelita spune:
am intrat azi noapte si cand sa citesc sieu,vad ca erati pe blana ,cu paginile in pioneze,asa ca m-am pus pe facut capitol nou,apoi m-am culcat.si iar nu am apucat sa va scriu.
noi suntem bine,mai plangem,mai dormim,nimic deosebit..
va pup !
S.
dandusa spune:
Ce credeti c-am facut?!?
Acum ceva timp,am scris un e-mail celor de la "Surprize,Surprize",pentru ca am vrut sa fac o surpriza unui preten drag ,care sufera de o boala rara si care isi dorea din suflet ceva...,sincer nu credeam ca m-ar suna...,dar m-au sunat.Sint asa de incintata...,mi-au cerut o mie de info si doar ce am trmis un mega mesaj cu ce au cerut,sper sa le convina si sa ii faca surpriza...,hihihi.Cred c-o sa-mi iau o bataie
...,da' ma risc...,ce-am de pierdut?!?
Fetelor,sa nu ma intelegeti gresit...,ca nu-s nebuna sa-i dau ce maninc eu...,doamne fereste...,nu m-am dus cu capu',eu zicem ca se uita in farfurie si ca mi se pare ca pofetste...,cum zicea RALUCA si ANGI,ca a prins-o...,doar ma intrebam,or pofti asa devreme?Sa nu mai maninc in fata ei?Asta vroiam sa aflu de la voi...Deci...sarmalute probabil ca va minca o data la 5 ani,ca noi nu ne omorim cu asta...Gratare...,daaaaa,ne place...
Aaaaaa,LA MULTI ANI...,puiut de Danita!!!Mami tau a zis ca acum este ziua ta...,sa cresti mare si frumos...
ug la nani...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
mamaana spune:
dragi mamici de fulguleti,
va doresc o primavara frumoasa, linistita si plina de bucurii 

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze
Donia spune:
Multumesc pentru complimente, Raluca! Sa ne traiasca minunile!
adinazot, am vazut-o pe Alessia, m-a terminat in poza aia in care e adormita in bratele... bunicului, presupun, cu rochita ridicata, daramata de oboseala... E tare dulce, o papusica!
aelita, esti deprimata? N-ai scris atat de putin de cand te stiu. Te-ai suparat pe noi? Sper ca nu ai probleme 
Ii felicit de pe acum pe sarbatoriti, ca maine se anunta vreme urata cu furtuna si mi-e teama sa nu ramanem fara curent.
La multe lunisoare bebelusilor si din nou felicitari mamicilor:
Crina de dandusa
Antonia de bamboletta
Sa-mi pastrati niste tort si o bere fara alcool 
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)