Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Marianca, sa ne inveti si pe noi sa facem prajituri asa frumoase si buneeee. Cred ca experienta ta ne va ajuta, asa cum ne ajuta si cea a fetelor care mai au bebici aici la noi pe forum.

Oanacat, tare ma bucur pentru voi ca sunteti bine. Ce bine ca bebelina nu mai vomita, poate asa reuseste sa puna pe ea.

Laura va doresc o noapte usoara si fara colici, adica.. fara colici de acum inainte. Ada care a facut colici f rar, aseara si azi pe la pranz a avut niste crize si pentru prima data un kk mai verzui.

Dianocica iti dorim sa reusesti sa te lasi de fumat definitiv, daca nu, nu aruncam cu rosii, ci te lasam sa te hotarasti singura cand trebuie

Asiza , maine vin cu noutati. Se pare ca ar fi vorba de o inselaciune, dar maine aflu sigur. Tine pumnii sa nu fie ce credem noi.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Danita-se face ca ploua nu vrea sa ne arate poze sa o vedem si noi

Sanchii...,la mine a inceput deja sa ninga...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Oanacat, bune bancurile Merg si seara inainte de culcare, nu numai dimineata
Ralumat, e vrajeala treaba asta ca dispar colici dupa 3 luni. Noi mai avem un pic si facem 4 luni si degeaba.

Vreau sa zic si eu La multi ani!! sarbatoritilor de azi.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna. Iata ca a trecut si "marea" intepatura de la vaccin cu tot cu temerile mele. In afara de faptul ca a plans destul de rau nu a facut temperatura sau alte reactii. A dormit dupa vaccin de la 23.30 la 6 dimineata si nu mai dormise niciodata atat. Sper sa pastreze acest obicei si noptile care vin.
Roxanica sa inteleg ca David are un ghiocel si pentru noi? Oricum trimitem multi .
Danita .
Ma cheama datoria, bebe vrea mancarica. Noapte buna .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dandusa-si la mine a inceput sa ninga si ce fulgusor frumos

Un fulg de nea ratacitor,
Vazand ca primavara vine,
Ti-aduce-n zborul sau usor
un martisor...

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Gata fug la somnic am o durere de cap

Dolores-ce mai faceti?

Atudor-nici un semn?

noapte buna vise frumoase si fara colici

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BAMBO,
eram la baita cu Crinutza...,nu te-am auzit cind ai strigat...,data viitoare striga si tu mai tare...Am stat cu tratamentul in cap si dupa ce m-am spalat...,chiar am vazut o diferenta...,in sensul ca are un luciu aparte si parca ma face sa stralusec,mai mai...,sper sa aibe efect din ce in ce mai bun...Sa stii ca si Crintza tot pe acolo este cu kg...,cintarul meu de acasa este cam "dus",asa ca am sa astept urmatorul control ca sa o cintaresc si sa stiu exact cit are...Ultima data ,avea 6 kg,cred ca acum doua saptamini...,nici a mea nu-i prea grasunica...,dar este in grafic
Cum sa o convingem noi pe Danita sa faca cunostinta cu noi?!?Hmmm,tema pentru acasa...
Multumim din suflet pentru martisoare,fetelor,sinteti niste dragute...si din partea noastra un mare buchetel de ghiocei

Ce-as fi vrut eu sa vorbesc cu voi si am tot uitat...,este ca am o nelamurire si daca puteti sa ma ajutati.Fulguletii nostrii ,poftesc?Mie mi s-a intimplat de multe ori sa maninc alaturi de fiica mea, sa o am in brate,ori sa fie linga mine...si sa o vad cum isi umezeste buzele,plescaie ,privirea ii era atintita la ceea ce mincam eu...si isi mesteca limbuta sau mesteca in gol...,dar era vizibil concentrata la ceea ce maninc eu si nu-si lua ochii din farfurie...M-am simtit groaznic de fiecare data...si am intors-o de la locul cu pricina,in directia opusa si apoi am evitat...,dar mi-a ramas in cap lucrul asta si nu stiu ce sa cred...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Laura13 multumesc pt raspuns si de fapt vreau sa multumesc inca o data fetelor care mi-au raspuns in legatura cu ceaiul pt stimularea lactatiei de la fares . Vad ca as fi singura la care bb s-a constipat. Intre timp am vazut si mesajul de la Raluca_u despre vaccinul de la stat in care spune "ca e posibil sa faca diaree de la el" si ma gandesc sa nu fie cumva o reactie de la vaccinul pe care l-am facut joia trecuta, chiar dc e o reactie inversa. N-am apucat sa-i dau debridatul ca ieri s-a linistit dupa ce a avut scaun, dar azi iar nu a facut sa vedem maine cum o fi. Eu sunt tare speriata de constipatie pt ca stiu cat m-am chinuit cu Di si nu vreau sa ajung in aceeasi situatie si cu Isa. Saraca Di a fost constipata o perioada destul de lunga si cand facea cate o "biluta" eram tare fericita iar ea imi spunea mandra nevoie mare "Asta e premiul tau, mami" si intr-adevar era ca un premiu important bucatica aceea de rahatel.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dandusa, , tot va distrati voi de diverisifcarea timpurie si faceai glume cu gratare, sarmalutze, da' parca o vad pe Crinutza la 6 luni cum sare ea peste suculetze, piureuri, supitze, si trece direct la gratare si sarmalutze, in foi de vitza, totusi, vorba Dianocicai, ca-s mai usor de digerat. Acum dincolo de gluma, chiar luna trecuta am cumparat revista "mami"si era un articol care chiar asa incepea: "Copilul tau are deja 6 luni , trece bine de 5 kg si se uita pofticios in farfuria ta? Este gata sa cunoasca si alte gusturi" Deci dupa 6 luni!
Bambo, sunt total ametzita de subiectul "diversificare", atatea controverse ca nu mai stiu nimic.Am citit ca numai anumite cereale se pot da bebelului din luna a patra.Probabil e cea mai buna idee sa incepi cu cereale, dar atunci de ce se tot vorbeste de sucul de morcovi. Nu stiu ce sa-ti spun... Hai incearca tu cu frumoasa ta Antonia si spune-ne apoi si noua, ca suntem mai mititei, hi, hi... nu e o idee buna?
Aka, bineinteles ca si pentru printesa ta are David in tolba ghiocei, pentru toate printesele, fara discriminare!
danita, iar m-ai dat gata cu descrierea Doamnei Primavara, intr-o vreme eram si eu talentata la capitolul condei, dar batranetile m-au facut mai pragmatica....
Sunt asa emotionata ca maine vine primavara si ma gaseste cu puiul drag in brate incat... nu pot dormi.

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Fetelor vreau si eu sa va urez o primavara insorita afara si in suflete!
Multi pupici si multe flori pt cele mai frumoase mamici si pt cei mai tari bebici.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput