Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanica2006 spune:
dandusa, nu stiu cum fac de nu scriu mai des, dar David s-a obisnuit sa tot stau langa el, sa ma maimutzaresc si daca dispar incepe sa maraie asa alintat, dar gata, il mai las sa se joace si singurel ca mai am treaba prin casa. parca mi-e mila de el sa-l las singurel, da' nici asa nu se mai poate!! Si zici ca te pregatesti de petrecere mare pentru maine, cu multi invitati , mai ales iubitii Crinutzei. Primesti si un admirator timid, pe Davidutzul meu?
LA MULTI ANI CELOR CE S-AU NASCUT IN FRUMOASA ZI DE 27: DAVID ANDREI de CIPI 13, DAVID CALIN de RALUMAT,MAIA ANDREEA de MIHAELA P,MARA de BULISOR, LUCIAN de ANCADER
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
bebinuta spune:
Noi nu prea am felicitat sarbatoritii luna aceasta, si acum cand primim atatea felicitari ne rusinam![]()
![]()
, asa ca ne revansam: "LA MULTI ANI" pentru luna februarie tuturor fulguletilor

La trei luni, fara zilele care nu exista
(maine facem 13 saptamani), avem 5930 grame si 62 cm. Sunt putin suparata ca sapt asta a luat doar 100 g si saptamana trecuta 150, a tot scazut.
IN 5 saptamani a luat 1kg, asta pare a fi in grafic, dar doar pentru ca intr-o saptamana a luat 330g. Care pot fi motivele? Expresia "poate nu-i e suficient laptele" e singura pe care o aud de la persoane gen mama, care cand eu ma ingrijorez de ceva, nu stie decat sfaturi de "babe" sa-mi dea .
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
roxanica2006 spune:
MARIANCA, bine ai venit! Sa-ti creasca mari copilasii!! Esti o mamica model, cu trei copii cred ca e destul de greu... hai da-ne si noua retetele minunatelor deserturi. Ati inceput diversificarea?? Care au fost etapele, cu ce ati inceput, cum a tolerat bebe alimentele, suculetzele, etc?
Bambo, exact la subiectul asta cu diversificarea m-am oprit si eu, ma gandesc ca imediat incepem si nu stiu absolut nimic. Atatea opinii sunt, ba ca se incepe cu suc de fructe, ba cu supica de legume, ba cu cereale??!! de ce nu exista o optica unitara sa stim si noi o treaba... de fapt nici un bebel nu seamana cu altul, cred ca totul se rezuma la preferintele lor, la tolerantza pentru anumite alimente! Ufffff, stii , ma gandeam ca in sarcina citeam numai informatii legate de acea perioada, imi spuneam las' ca voi citi despre cresterea copilului dupa ce se naste micutzul, cum voi intampina vreo problema , voi citi subiectul respectiv. Si uite ca s-a nascut David si nici vorba sa apuc sa citesc una alta.. Acum am decis sa ma informez din timp despre diversificare, sa nu regret mai tarziu.
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
roxanica2006 spune:
mey, da' maine se aglomereaza sarbatoritii, ca luna asta, februarie e cam saraca in zile!! Danita, ii urez si eu de pe acum La multi ani!! bebelusului tau si admir mult mamica talentata in maniurea vorbelor...
David al meu imi tot gangureste de ceva vreme. Mi-a luat mult timp sa inteleg ce vrea, dar acum ca am priceput va spun si voua: DAVID DORESTE SA FIE PRIMUL BAIETZEL DINTRE FULGULETZI CARE DARUIESTE DIN TOATA INIMIOARA LUI CATE UN MARTISOR SI UN BUCHETZEL DE GHIOCEI SUPERBELOR FETITZE DIN GASCA LUI DE PRIETENI!!! 

SA AVETI O PRIMAVARA SUPERBA, DRAGI MAMICI!
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Laura13 spune:
salutari fetele!
azi a fost prima zi fara urma de colici!!!!

oare inseamna ca suntem pe drumul cel bun??!! Sa dea Dumnezeu ca in ultimele zile a fost destul de rau! sa vedem la noapte! eu am facut luna aproape toata casa (mai aveam o camera dar am renuntat si am facut o baie lunga si fierbinte), v-am citi dar numai pana la pag 6 (cand sa raspuns.... voi erati la pag 11). asa ca maine recuperez cu cititul si raspund... promit!
vroiam numai sa zic: luly eu beau zilnic de cand am nascut 6-7 cani de ceai de la fares pt lactatie, iar bebe a avut perioade cand a facut si de 6 ori pe zi, a avut perioade cand a facut o dat la 5 zile. iar eu ceaiul l-am baut MEREU! fara el nu as fi putut alapta pana acum!
va pupic, va doresc somnic usor, fara colici si cu vise frumase!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
bamboletta spune:
Roxanica2006-ufff si eu nu sunt cam
de atatea pareri
chiar nu stiu cu ce sa incep
dar cred ca m-am hotarat
incepem cu cereale,cum Antonia nu e prea grasuta
are 6 kg la 4 luni,deci o sa incep cu cereale si abia pe la 5 luni o sa bagam suculete si supica
fac bine rau? da-ti cu parerea ![]()
Dandusa-unde a-ti disparut
cate kg are Crinuta?sa vedem daca se potrivesc 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti
asiza spune:
quote:
Originally posted by Raluca_u
Asiza stii la ce ma gandeam eu astazi?
la seara de 12 noiembrie...
pe la 9 si ceva te-am sunat sa iti spun ca am nascut o fetita frumoasa, sanatoasa si bruneta. cand m-ai intrebat cand am nascut si ti-am raspuns ca mai inainte si ca inca sunt pe masa ca atunci ma cosea, nu iti venea sa crezi. a fost primul telefon pe care l-am dat dupa ce am vorbit cu Ionut.
vream ca voi toate fetele care mi-ati fost alaturi si m-ati incurajat sa aflati vestea cea mare.
erati si obosite dupa ce mi-ati facut 8 saptamani galerie, ca eu tot ma pregateam ca gata nasc si Adina se tot lasa asteptata.
va multumesc ca existati in viata mea si va pup de multe, multe ori.
nu stiu ce m-a apucat dar asa m-a emotionat cand mi-am amintit ziua aceea in detaliu si am vrut sa va impartasesc si voua.
Raluca cuwww.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
M-ai emotionat si pe mine...numa' ca io cand ma emotionez dau si apa la soareci
...Va pupacesc tare tare pe amandoua...

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
asiza spune:
Danutz...stiam eu ca am uitat sa raspund cuiva
...in leg cu bubitele...daca sunt rosii cu cap alb si multe, cu preponderenta pe partile laterale ale corpului si pe spate...poate chiar si in cap...sa stii ca si Denis a avut si dupa multe recomandari de diferite feluri (am consultat 3 medici), am decis sa nu dau cu nimic, sa reduc temperatura in camera si sa nu-l dau cateva zile cu ulei dupa baie...si bine-am facut...in cateva zile au disparut toate ca prin minune...poate ii e prea cald copilului...Danita parca mi-a recomandat o crema de la Avene, dar nu mai stiu cum se numeste...poate-ti spune ea daca nu trece intre timp...Te pup si sa ne tii la curent...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
angi_m spune:
Mayaione, scuze, dar abia acum iti pot raspunde ca eu de-abia acum am reusit sa intru pe forum. Da, la mine trebuie sa trimiti poze pentru site pe adresa angighita@yahoo.com. Trimite o poza cu tine si una cu bb si trimite si adresa site-ului unde ai postate poze cu bb. Sa imi scri in mesaj ID-ul folosit de tine in forum si numele intreg al lui bb (asa imi usurezi si mie munca si nu mai stau sa caut). 
Poate ca ti-a raspuns cineva intre timp (eu n-am reusit sa citesc toate mesajele inca, sunt de-abia la pagina 2
).
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
danita spune:
asizoi ce soricel estiiiiiiiiii, hihi :))
sa treaca !
am niste muzica de nani , incerc sa pun in emailul 3 din gmail .
hai pupici mai dragelor ca maine am un oaspete de onoare !! vine o doamna frumoasa cu rochita verde cu petale de ghio poarta pe capsor o palarie de strelitzia iar in picioare are niste pantofiori ornati cu muguri de salcie ... tot nu o cunoasteti ? ei nu, e dna PRIMAVARA! O sa o invit si aici pe forum si sigur va venii sa va sopteasca la ureche: SA AVETI O PRIMAVARA IN SUFLET ALATURI DE PUII VOSTRI DRAGI !
D
BeBelusca