Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by danita

sal, sunt f ingrijorata, bb de dimineata avea manusica si pe langa caciulita niste pete maronii ..... sange ma gandesc . el e vesel, nu are temp, a papat in schimb doar 80 ml....nust ce e cu el ..nu se vede altceva nika :((

BeBelusca

intoarce-l pe toate partile, ca de undeva trebuie sa fie... poate a avut o bubita si s-a zgandarit, chiar daca avea manusele, ca au un talent la asa ceva.... si mai poate fi o explicatie, dar asta doar daca ii dai ceai: a regurgitat in somn, si petele pot fi un pic spre maroniu, mai ales cand se usuca. dar e valabil doar daca bea ceiut....
aaa, si uita-te si la unghiute la maini, poate i s-a gatat vreuna si si-a rupt-o din carne.....
bat si eu campii acuma, ca-s sigura ca deja l-ai cautat peste tot :)
pupici si sa nu fie nika de speriat!!!!

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

La multi ani pt toti pitici si piticutele ce implinesc azi 4 lunisoare sau mai putin ...iar voua mamicilor va doresc o primavara plina de bucurii alaturi de partenerii vostri de viata si de fiintee pe care le-ati purtat in pantc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by iasmi

Am pus si eu cateva poze - urmeaza sa mai pun dar alta data ca ma striga bebe sa ma joc cu ea .

la toate fetele!

bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

nu se vad

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

raluca_u - o fi chestia aia cu privatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Danita - eu cred ca tot de la ceai este. Asa m-am speriat si eu o data dar la mine era pe hainute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Va doresc primavara frumoasa plina de bucurii si impliniri sa ne traiasca bb si sa creasca frumosi ca
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Crina Maria de Dandusa
Antonia Gabriela de Bamboletta
Norbert de Otikerekes
Oliver Viktor de Patris
Bianca-Andreea de Madana
Georgia Helia de Cristina1974
Donia vreau sa-ti spun ca am vazut filmul si m-am indragostit de el, am sa-mi cumpar si cartea fiindca este super.. neaparat sa-l vezi.
BB nu a mai vomitat deloc, a papat de dimineata 115 ml laptic deci sper sa o tina.
Angi m o sa tragem si azi o portie buna de fiindca am sa revin cu niste bancuri bune..

Am uitat sa va spun ca doctorita de sector mi-a sa nu-mi fac probleme cu cresterea in greutate fiindca copii care au greutate mare la nastre nu iau in totdeauna ca la carte, si atata timp cat nu scade in greutate este OK.Astia se contrazic unul pe altul.... nu stiu ce sa mai zic.....

Revin mai tz cu niste bancuri bune cum am promis.

Nicole Oana Cat
Poze Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

fetelor, dragelor, va pupam si noi cu ocazia primaverii, si nu numai, va pupam ca asa ne place noua, ca suntem pupaciosi :)) ghioceii-s virtuali, dar ii avem la purtator: happy martisor
la multe lunisoare si sarbatoritilor, si un puuuuuuuuup maaaaaaaare pt crinuta, pt care avem si un martisor special!

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Lorym multa, multa sanatate micutei Catrinel rianna.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by iasmi

Ralumat - Am incercat intr-o zi sa-l las si ce crezi : fata a dormit bine merci 4 ore si sotul meu a zis :"vai ce fetita cuminte avem" - dar bineinteles nici el nu a miscan nimic in casa ca sa nu deranjeze bebele. Problema e ca atunci cand doarme nu pot face zgomot - bucataria e chiar langa sufragerie - si se aude tot , iar cand e treaza nu sta singura ca tipa si se freaca pe fata si plange si uite asa apar discutiile. La urmatorul copil il pus sa-si ea el concediu de crestere copil.

Hmmm, asa pateam eu cu soacra-mea, in perioada in care avea colici non-stop (copilu, nu soacra). Cateodata o chemam sa vina si i-l puneam in brate de la usa, zicand "mai tineti-l , sa fac si eu macar un dus, ca nu mai pot". Ei bine, teroristu privea un pic la bunica-sa si se culca! Va dati seama ce credea soacra-mea despre mine?

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Lorym-multa sanatate printesei

Danita-nu cred ca e nimic grav poate a avut vreo bubita si s-a spart

Laura13-

A_deju-multumim

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput