Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
asiza spune:
pentru toti bb-ii care iomplinesc azi un nr. de lunisoare!!!!
Miro, va pupam si va asteptam acasuca ca ss fii mai des si cu noi! 
Denis doarme doar acoperit de plapumioara, rar de tot in sacul de dormit...dar il voi pune mai des in saculet!
Lavinia, pune-l des des de tot la san...daca nu merge nici asa, asculta ce-ti spun fetele experte in formule...
Madaluta, eu n-am avut deloc dureri de cap dupa anestezie...nici de spate...sanatate prieteni tale...
Bebinuta,
..si
pentru nemernicii cu casa! Poti sa-i dai in judecata, desi stiu ca dureaza, dar poate-i sperii macar si renunta...
Raluca, ce-mi place poza Adinutei in rochita rosie!!!!!!
...dulce foc...
Adina, vazut poze proaspete cu Alessi...e tare dulcica...sa va traiasca!
Marianca, welcome!!!! 
Yagmur, in ce pizzerie nu se fumeaza deloc??? Ca suntem interesati si noi! 

Revin...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
luly spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Lavinia_P
.
Dandusa,cum reusesti tu sa fii asa?Super optimista!Bravo!
]
Numai gura-i de mine...,sint tare buna la dat sfaturi...,da'...,sa nu mai spui la nimeni
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Mai da' ce modesta esti....
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)poze
adinazot spune:
BAMBO,ASIZA
,multumim!!!
A dormit fata mea super bine de pranz,4 ore,ce se simte ca a fost afara!!!RUxandra,ti-am urmat sfatul,dar zilele trecute a fost chir prea urata vremea
DANDUSA,tu esti tare scumpa!!!sa ne traiti tu si printesa ta!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
dandusa spune:
Bine ai venit Marianca,trebuie sa recunosc ca si eu tot la pozele cu deserturi,m-am uitat prima data...Miine este ziua lui fiica mea...,ma ajuti cu un tort?
Ce zici?
Da',sa fie unul mareee,ca am multe fete aici pofticioase...
RALUCUTA,
multumesc de cuvintele frumoase...
Sper sa ne revedem anul asta...,la mare.
Adinuta,este adorabila,seamana mult cu Ionut,dar la ochi ,cu tine
Frumoasa rochita rosie
.Sa ne tii la curent cu dintisorul si nu mai sta in umbra,ca te vrem aici aproape
DIANOCICA,
am vazut baiatul tau frumos...,il maninci nu alta...
Sper sa ne faca Marianca un tort buun,avem visinata,suc si biscuiti cu miere ca stiu ca-ti plac,aaaaa si sticksuri pentru D mic![]()
MADALUTA,
pe linga faptul ca am noroc de un copil cuminte,i-am respectat programul zilnic...,zic eu ca asta a contribuit foarte mult.De ex ziua ,se trezeste la 10 de obicei...,sta treaza pina la 13,cind stie ca trebuie imbracata pentru plimare...,o imbrac,o pun in scaunul ei si in 5 min adoarme singura...,afara de cele mai multe ori doarme...si se prelungeste pina pe la 16-17,cind i se face foame...Dupa acea masa,ma mai joc cu ea vreo ora doua si-apoi iar somn ,pina pe la 19-20,cind iar ne jucam ,apoi baia la 21 si somn pina pe la 4-5 sau 6 dimineata...Eu sint foarte multumita,este un copil tare cuminte...,bine..,mai are si stari cind nu sta decit in brate,in general seara...,dar nu ma pling.
ADINA,
am vazut fetele frumoasele

,frumoasa foc printesa ta
ROXANICA,
ai calculator bengos si ne scrii mai rar...,cum vine asta?Pooopam 
LAURA,DOLORES,pe unde sinteti?
BAMBO,
scuze,am uitat sa-ti spun de Crinuta ca este bine,cumintica si seara ca de obicei...,miriita.In gurita nu se vede nika umflat...Sa ne tii la curent cu dintisorul Antoniei.Pooopam fetele frumoase
YAGMUR,pooopam si pe Luchita.
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Florentina G spune:
quote:
Originally posted by dianocica
mareunde se mai gasescte flatulin? am o prietena cu galma de o luna cu colici toata noaptea...si nu merge decat flatulinul pe care nu il mai gaseste prin zona ei...daca stiti...
Am inteles ca il au la farmacia Dona de pe Calea Rahovei, la intersectia de la Sebastian, daca ai idee...
Am gasit si www.farmaciiledona.ro/lista_farmacii.php?prod=P26159" target="_blank">aici o informatie... macar sa sune la ei sa verifice.
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Donia spune:
Am de citit 11 pagini! Nu-i rau, sper sa ma lase copilu. Tare curioasa sunt ce ati tot vorbit, de abia astept sa citesc langa cafeaua mea cu lapte pe care de abia acum, la ora 1, am timp sa o beau.
ruxandra si Dia, o sa incerc sa scad temperatura apei, desi sotul o sa protesteze. El face bine mersi dusuri scotiene, dar mereu i se pare ca ii fac apa prea rece lui Cristi. Nimic nu-i destul de bun pentru copilul lui...!
Acum ii fac cu apa pe la 37-38, o sa incerc pe ala 35-36.
ruxandra, da poftiti si jucati-va in zapada, vai de mine...
Las' ca iarna trecuta si noi am suferit de lipsa zapezii, ne mai bucuram acum... oare pana prin aprilie, ca acum 2 ani?
auras, m-am linistit daca si tu strigi copiii invers. Daca aveam mai multi... cred ca ma limitam la a-i striga: "Fatooo" si "Baieteee" ![]()
Ha, ha, sau si mai bine, pe numere: Ala mare, al doilea, al treilea, etc...![]()
Ce-mi vazura ochii??? Faceti loc in clubul nefumatoarelor, ca vine dianocica!
Felicitari pentru decizie si tin pumnii sa reusesti! Daca devii irascibila intra aici si scrie ng
si noi o sa intelegem ca esti nervoasa din cauza abstinentei. 
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
asiza spune:
quote:
Originally posted by Donia
Ce-mi vazura ochii??? Faceti loc in clubul nefumatoarelor, ca vine dianocica!Felicitari pentru decizie si tin pumnii sa reusesti! Daca devii irascibila intra aici si scrie ng
si noi o sa intelegem ca esti nervoasa din cauza abstinentei.

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
Yagmur spune:
Dansator il fac pe Luca... de vreo 2 ore dansam in micuta camera pe care o avem .... daca incerc, chiar si o secunda, sa-l pun in patutz se revolta.. in bratze la mine insa rade de 2 ore si gangureste...
Acuma, in sfarsit, a adormit...
Asiza, pizzeria Rex de vis-a-vis de Sora... cand mergem cu cei mici? azi a mai fost un bebe cu noi de 6 luni.. care a stat numai pe masa... spre groaza celor de acolo care nu sint obisnuiti cu bebei prin restaurante..
Marianca, bine ai venit... si VREAU tort.. mai ales ala cu fructe sau brownies.... mor de poftaaaaaaaaaaaa....
Dandusa, ce ma fac? o sa ne
bambo, dar luca chiar s-a uitat azi cand am deschis la pozele crinutei... stai ca acum imi pierd si partenera de plimbare.. care.. 
si.. luca s-a trezit....
iarasi fug la datorieYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
danita spune:
dragelor pentru ca noi nu avem ziua de 29 am hotarat asa : fix la miezul noptii stiti voi ... cand cenusareasa si-a pierdut condurul cand nu va apuca martzisorul sa soseasca sa fie clipele noastre in care sarbatorim 3 luni ..... LA MULTI ANI SI VOUA !!
pupici
D
BeBelusca
Donia spune:
Fetelor, eu sunt tare incantata ca aseara mi-am cumparat filmul "Mandrie si prejudecata", prima ecranizare BBC, pe care am vazut-o cand eram mica. Pentru ca mama nu vroia sa imi spuna cum se termina m-am apucat sa citesc cartea care devenit mai apoi cartea mea de suflet. Azi sper sa ma organizez in asa fel incat sa apuc sa ma uita la o buna parte din film. Sunt tare fericita! Mai e cineva pasionat de cartea asta?
MAIA de mihaela_p
MARA de bulisor
DAVID CALIN de ralumat
Ruxandra, Roxana a inceput inotul in ianuarie si merge cate o jumatate de ora pe saptamana (cam putin dupa aprerea noastra). Aici metoda lor e sa ii ia foarte usor, au mai multe module prin care trebuie sa treaca toti copiii. Roxana e in stadiul in care isi baga capul in apa cu ochii deschisi si fara sa tina mana la nas si ieri a reusit pentru prima oara sa sara de pe trambulina fara sa o arunce cineva. Dar dupa multe incurajari si insistente din partea antrenorului... oricum, a fost singura care a reusit, deci e un lucru bun pentru nivelul in care se afla ei. Culmea e ca toti copiii sunt incantati daca ii arunca cineva, insa nu au curaj sa sara singuri.
Ea e foarte incantata, dupa ea am putea sa ne mutam acolo...![]()
Si apropo de soacre de nurori... tare mi-e ca nu o sa ne mai lase nurorile sa fim scorpii, cred ca ne asteapta vremuri grele...![]()
ziggy, eu l-am pus pe Cristi in sacul de dormit inca de la inceput si a fost totul bine. La fel am facut si cu Roxana, primul meu copil. Cred ca e mai sigur sacul de dormit decat paturica.
bebinuta, eu de cate ori citesc de cineva care s-a lasat de fumat ma umplu de admiratie, pentru ca stiu ca eu am incercat de mai multe ori si nu am reusit. Eu practic m-am rugat lui Dumnezeu sa am greturi in sarcina ca sa ma pot lasa si asa a fost, am renuntat la tigari pentru ca imi venea sa vomit imediat ce luam primul fum. Plus ca aici e mai usor sa renunti, nu se fumeaza nicaieri in spatiile publice si nici pe o raza de nu stiu cati metri, rar vezi pe cineva fumand. Asa ca va admir mult pe cele care v-ati lasat desi ati trait intre fumatori 
Miro, nici vorba sa uitam de tine, asteptam sa te intorci acasa sa ai liber la forum. 23 de babetici...?
Da te-ai pregatit, nu gluma!
Cu diversificarea eu inca nu sunt hotarata, nu stiu ce sa spun. La Roxana eu am inceput cu morcov, pe aici cred ca se incepe cu cereale, eu inca nu sunt hotarata, mai ales ca Buflea al meu e grasun. Va trebui sa ma consult cu pediatrul inainte de a lua o hotarare.
dianocica, ce frumos e dmic! Tare faina e poza aia in care e adormit. Unde statea?