Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ank raluca e normal sa nu mearga cu lingurita din prima. ei stiu doar sa suga, mititeii...si cu bolul alimentar e la fel...de aia dau tot pe afara, ca nu stiu sa inghita asa ceva....raspunsul era: perseverenta

dandusa deci te am citit ieri...ce mesajele scurte, reply uri urgente si apoi cu toate raspunsurile....sper sa mai fiu la noapte pe aici sa i zic prima crinutzei urarile...uite ca m am scapat si o sa fie concurenta mare...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxandra, ... o sa incep sa-i dau si eu Oanei de 3 ori/zi bonnisan, desi acum parca stam bine cu mililitrii ... strangem intre 650-700 pe zi de cand avem bibe bfree (FATA DE 400 ML/ZI INAINTE) ....si nu avem mese mai mici de 100 ... sa o tinem tot asa!

dianocica bineinteles ca te sustine cuscra la faza cu ne-fumatul ...m-as bucura tare mult pt tine si pt dmic daca ai putea sa nu mai fumezi
am vazut poze noi cu dmic cel scumpic ... multi de la oana

azi am fost in vizita la mine la servici .... Oana a fost in culmea fericirii ce tare i-a placut sa vada atatia oameni in jurul ei ... cred ca la un mom dat erau 20 de persoane la mine in birou in jurul ei si mie mi-a fost frica ca o sa se sperie ca a tabarat lumea asa pe ea... da' nici vorba... fata mea le zambea, le chicotea, a stat la unii in brate, i-a placut in mod special de un coleg mustacios , se uita fascinata la mustata lui ... dar si el stia cum sa-i vb si sa o tina ca are si el 2 bebei mici acasa ....
in concluzie am intrerupt activitatea la mine la serv., in nici un birou nu s-a mai lucrat in ora aia cat am stat eu acolo ... nu era si seful meu acolo, si tare as fi schimbat un scutec la el pe birou, dar n-a fost sa fie ... oricum i-am lasat pe birou cererea cu salariul bonus ... sunt tare curioasa de reactie si de solutionare

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Alessia de Adinazot
Matei de Meko
Tiberiu Mihaide Atudor
Mario Gabriel de Porumbita 80
Matia Stefande Somelac
Octavian de p-onu
Tudor de Danita
Oana de Dia 1609
Razvan de Monis
Dominik de Melinda 25
Ada Natalia de Bebinuta

Pe voi va sarbatorim si azi si maine

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Multumesc dianocica! Eu tot incerc, dar
Cat despre , si eu mai trag cate una, ca mi-e o pofta...Voi incerca sa fiu cuminte

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

intr-un final apuc si eu sa scriu. am citit si ieri si acum putin, dar mai bine ma apuc de scris, ca se trezeste grasu si iar are chef de joaca.

si eu iau de 3 sapt exluton, dar nu am observat modificari ale lactatiei. e adevarat ca am mare grija de laptele meu. dupa fiecare alaptat beau aproape 1 litru de ceai de chimen cu anason. la 2 zile imi fac ceai de lactatie de la fares. incerc sa dorm cat pot de mult. am observat ca dupa un somn bun am sanii plini de lapte.
eu alaptez exclusiv, iar andrei sambata avea 6800 g. cred ca saptamana asta depasim 7kg.

se discuta pe aici de baita. noi ii facem baie zilnic si e f. incantat. sta ca un boier la baie. oricat de mult ar plange la baie se calmeaza.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am primit de la serviciu o prima pt. nastere. la noi in contractul colectiv de munca se da o suma fixa.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor mai stie cineva ceva de Cristina noastra?
o fi in Dubai si nu are timp de noi...

Ama.lia tu ce mai faci ne mai citesti?

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P
.

Dandusa,cum reusesti tu sa fii asa?Super optimista!Bravo!
]

Numai gura-i de mine...,sint tare buna la dat sfaturi...,da'...,sa nu mai spui la nimeni

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Fetelor as vrea sa raspund la intrebarea cu mincarea cu linguritza.
Sa nu va miratzi dar eu deja ii dau lui bebe mincare solida,piureu de banane,morcov,mar si e ok,de prima data am dat cite o lingura apoi am marit putzin,dar medicii spun cit mai devreme incepi sa-l in vetzi,mai devreme incepe sa manince,abeea astept saincep cu cerealele.Si noi de la inceput am dat mincarea afara,acum ne place mult.Noi pina acum am facut alergie de la lactoza si am trecut la soya,si e bine.
Iertatzima ca nu va pot spune pe nume,ca sintetzi multe si nu pot sa va tzin minte.Dianocica,dupa nu,mele de utilizator parca esti de prin partzile Moldovei nui asa-?daca ma gresesc iertatzima.La tema prajituri imi plac si mie mult si la copii,din cauza asta stau mereu la bucatarie,ca aici unde stam nu e mincare gustoasa.

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna!
Fetelor,raportez o noapte crunta,cu urlete de m-a auzit tot blocul!Am stat cu el numai in brate!La spital n-a tipat decat cand i-a bagat acul,de am zis ca am scapat,da de unde
DIA 1609 eu am primit 1 milion avand in vedere ca am salariul de 5 mil.dar mi-au dat fara sa cer eu nimic,e si asta o chestie ,nu
DAVID ANDREI de CIPI 13
DAVID CALIN de RALUMAT
MAIA ANDREEA de MIHAELA P
MARA de BULISOR
LUCIAN de ANCADER

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput