Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID ce sa zic,te cred ca te-ai speriat,mai ales ca au aparut asa brusc.Si disparut
SILVI astept detalii
Eu am stat pana la 18 la birou Evident ca nu m-a tinut nimeni,dar m-am tinut eu singura ca am de ce

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Silvi bine ai revenit!! Sper ca te-ai distrat, odihnit, recreeat!! Cum a fost reintalnirea cu Alain?? um ai rezistat fara el??
Giova tu cat ai dat pe scaunul de masina. Eu am facut prostia sa iau de la Chicco, vector si nu prea imi place ca u se lasa deloc pe spate, as vrea sa-l vand si sa iau altul.
Cata ala din poze este sarafanul cumparat azi??
Ingrid bine ca a fost doar atat. Normal ca te-ai speriat. Si Ioana mea este sensibilicoasa. Deseori ii ies pe piele bubite...
Fetelor eu urasc sa stau in bucatarie..deci daca as avea un curcan in congelator acolo ar sta pana s-ar plictisi si apoi face o supa sau aspic si ceva friptura.

daniela18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mama Ingrid, te cred ca te-au trecut toti fiorii cind ai vazut-o pe Diana plina de bubite si moale..tu ce crezi? A facut alergie la ceva? Ce a papat azi? Nu-i nimik ca e silueta..este FFFF.FRUMOASA cu ochisorii ei albastri!
Giova..da K1 e scaunul..si cu el am dus-o in Austria cu masina..este innebunita sa mearga cu masina din cauza scaunului...fff. bine ne-a prins la drum lung..Si tu vrei fetita? Aha..deci o balaie pentru blondinul Marco..Bia are o fixatie si nu este pentru ciorapei..ea vrea sa o vada pe pasa!
Ana S las ca voi scapati primii cu dintii, noi restul suntem in coada...pupici lui Tibi!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

March, da ala e sarafanul..l-am luat era set cu o bluza roz..duminica merge cu noi la o petrecere de oameni mari asa ca mi-am propus sa o imbrac in haine de fetita ca doar asta este!
Eu scaunul l-am luat de la Baby expo in primavara trecuta..parca 4 mil jumate era...sper sa nu gresesc...sa ne zica si Giova cit a dat..sunt multumita de ellll!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cata, ai avut mare curaj sa pleci la asa drum lung cu Bia!! Eu nu m-as incumeta.
Tocmai din motivul asta nu-mi place scaunul asta de-l am, nu cred ca-i bun la drum lung, desi ea pare a dormi destul de bine in el...

daniela18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova, ce mai face Marcolino? Alain a fost un super dulce, dimineata cand a dat cu ochii de mine m-a cuprins cu manute, a zis mama si m-a pupat....sa mor nu lata.Am ramas tare impresionata.La Pris a fost de vis, am vizitat f multe, cam tot ce am putut sa vizitam, mi-am cumparat si eu cate ceva dar in mare parte le-am lasat la Jean sa nu mai am de le carat din nou.I-am adus doar ce i-am luat lui Alain, la inistentele lui Jean ca a vrut el neaparat sa i le aduc. Vreau sa iti zic ca preturile sunt super ok, mai mici ca in Romania. Asta binenteles pt ca nu am luat de la Dior sau mai stiu ce mare firma dar si la alea sunt mai mici ca aici. Ce mi-a placut ca i-am luat lui Alain a fost o biblie pt copii de la Sacre Coeur cu niste imagini superbe, abia astept sa mai creasca Alain sa ii citesc din ea.
Moni, poze o sa pun sambata cand ajung la Nasaud unde mi-am lasat cablu de la ap, a fost super, e un oras ce merota vazut.Ana de France e norocoasa ca il vede zilnic. Eu una m-am indragostit de el.
Ingrid, bine ca e ok acum pitica ta, pupiic.
Daniela, am sunat zilnic sa vad ce face prapaditul meu, e bine si cam alintat ca bunicii il lasa sa face ce vrea el

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

March, Cata scaunul l-am luat din metro, mai ieftin decat la Chicco. Si am dat parca 4 mil 600 mii.
March nu stiu cum e Vector, dar asta are 3 pozitii de lasat pe spate. care dupa mine, numai pozitii nu sunt, dar marco sta super comod in el. Cel mai mult a stat circa 4 ore pana in Alba, si doarme aproape 2 ore jumate, restul le petrece uitandu-se pe geam.
Vezi ca scaunul lui Bia se vede in ultimele poze, in cele cu sarafanul.

Dupa ce ne luam masina, vrem sa facem un weekend la Viena, ca eu mor sa merg la Toys. Numai gand rau mi-am facut cu Milano., Am vazut doar mag. inchise. Imi venea sa dau o spargere, nu alta.

Clau e dintr-o sedinta intr-alta.si eu care credeam ca vine mai repede azi .

Am pus la foc ciorba de fasole cu ciolan afumat.
Pacat ca eu nu pot manca, decat maine la pranz.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

O PRIMAVARA FRUMOASA SI INSORITA!!! FLORICELELE NOASTRE DRAGI SA NE BUCURE VIATA !!!
intilnire de grad 0 astazi cu Dav a lui anasol...super dragutz s-au comportat amindoi.revin cu amanunte dupa ce linistesc zgaibariciul.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvi ma bucur ca totul a fost super. asteptam pozele in weekend.
Pe mine marco cand m-a vazut nu a fost prea impresionat, era cam adormit, caci am ajuns tarziu.
Banuiesc ca preturile sunt mai mici ca la noi. Cel pution in Tm sunt mari preturile la haine pt. copii. de aceea prefer sa le iau din afara, cand am prilejul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA e la al patrulea bibe de suc azi - bibe de 150 ml - a baut de orange si de piersici azi,d-alea 100% .In schimb n-a baut lapte deloc azi.
Dar a papat la amiaza supa de cartofi cu smantana si peste fript + paine Si dimineatza i-a facut ... prune cu biscuiti ... cum o fi aia ,numai husbandu' stie

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput