Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

O PRIMAVARA FRUMOASA !

Alina, eu nu reusesc sa vad pozele cu Ayan, nu stiu ce se intimpla dar nu se incarca nik. Fa-ti si tu cont pe drop.

Fetele, azi am fost cu Sabinutza afara si s-a tinut numai de sotii. Intii am stat pe banca linga o babutza. Babutza draguta tot zimbea la ea si o intreba cite ceva. Sabina insa n-avea chef si s-a tot ciriit la biata femeie, a strimbat din nas ca o pisica, mai lipsea s-o scuipe.
N-a vrut sa mearga deloc pe jos. Cind o puneam jos, dadea cu fundul inapoi si se aseza in genunchi, si ciriia s-o iau in brate. N-ar fi mers probabil decit tiriita.
Asa ca m-am intors acasa, ca nu mai puteam. Am iesit fara carut. Si acasa i-am dat sa pape si a bagat in ea un castron de vreo 300 g cu supa de pui facuta din copan. Eu ii faceam pina acu din piept de pui, dar asta din copan e mult mai gustoasa.

Ingrid, ce ciudat ! Mi se pare cam puerila explicatia cu iritatia de la caldura. Dar oricum, bine ar fi sa fie asta.

Bianca,

Cata, e mortala Bia cum isi ridica fusta in cap. Si ce-am citit aseara cu "vineeeee" sa lesin de ris nu alta. Asa ca de-acu inainte cind o s-o vad pe zina o s-aud o voce in cap care spune "vineeeee"

Mirela, sa porti sanatoasa hainutzele.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am reusit sa citesc si eu cap asta!
Despre legume si fructe ue una incerc sa consum cam ce e de sezon, cam greu in periada asta.capsuni nu i-am dat si nici nu incerc pana la vara.
Toanca vad ca tu pui in continuare retete tare bune,
Alina si Cata felicitari pt pozele din reviste, sa va traiasca micutii.Tare dragalasa diploma lui Ayan.
Mirela, pupici.Vad ca Dani e tot cu tuse, sper sa treaca.
Moni felicitari pt Diana, tare vb si desteapta e.
Va pup pe toate, nu mai stiu ce vroiam sa zic ...

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

O PRIMAVARA FRUMOASA TUTUROR !!!! CA AM UITAT SA ZIC ASTA

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Any asteptam poze de la intalnire.
Moni bine ca bea lichide. Oricum la ea nu au fost o probl. astea.Marco mi-a baut prea putin ceai azi.
Irina o fi avut si Sabina o zi mai proasta. pai e mai buna supa de pe copan, caci e si putina grasime pe el.

Noi nu stim animalel si parttile corpului dar stim:
- sa tragem cu ochiul. mai bine zis cu ochii
- sa ne luam temperatura cu term digital la tampla
- sa ne stergem in urechi cu betigasele
- sa facem draga-draga.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cred ca trebuie sa plec si eu prin tari straine sa fac shoping ca fac cu nervii cand imi spuneti ca sunt mai ieftine acolo. mai ales pentru copii dai un sac de bani si vii cu doua sacosele acasa.
irina, ce vrei ma daca sabinuta nu vroia sa mearga? Ce, o obligi tu? poate era supaata pe baba.
Any poze de la intalnealaaaaa!!
Astery sper ca razvanel se simte mai bine.
Monico bine ca a mancat diana azi mancarica, maine papa laptele.
Eu nu ii mai dau ioanei peste zi lapte, oare gresesc?? Ar trebui sa-i mai dau? ea nu cere, dar ea nu cere nimic de mancare? bea lapte doar la culcare si dimineata cate 250 ml, cateodata mai lasa in sticla seara cand este prea satula deci bea intre 400-500 ml zi.
Eu va las acum, ma duc la treaba cotidiana si apoi la culcarica.
sa aveti o seara buna.

daniela18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutec nou

Mergi la inceput