Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 28
anasebe spune:
Irino Sunt p-aci, citesc mai mult in diagonala cand am timp. Noi suntem bine, ne chinuie...caninii?! Asa ca de azi trecem din nou pe homeopate, caci inca o noapte nedormita si mor.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
marchplayer spune:
Ana pai aveti toate maselele de ies canini????
Ioana tot cu incisivii a ramas, nu vad nici o masea la orizont.
Imi recomanda si mie careva un ginecolog super extra fantastic la Cluj?? Macar super, sau macar fantastic.
Giova pai si ce crezi ca nu-i bine sa ai camera de joaca??
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
anasebe spune:
March Pai parca dupa premolari iesau caninii, nu?
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
varsta Tibi
anasebe spune:
March Pai dupa premolari nu ies caninii?
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
varsta Tibi
cosmi1975 spune:
gagici dar ati scris nu gluma
am vazut poze frumoase
eu nu prea am....poze
vreau si eu reteta de curcan ca am un curcan in congelator de la tara de la socramiu ...o fii de o varsta cu el
de l fierb 2 zile
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
marchplayer spune:
Nu stiu mai Ana care-i ordinea in care cresc dintii.
Deci sa inteleg ca pe langa cei 8 incisivi mai aveti si 8 premolari de sunteti in asteptarea caninilor.
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
loren@ spune:
Buna fetelor..noi am fost multttt pe afara la leagane si pe la Unirea, unde, desigur ca iar i-am luat un sarafan, doar am facut obsesie pentru ele, iar Bia a mutat toata cartile prin Diverta si a descarcat bateriile de la toate jucariile la care a putut avea acces!
Tatiana felicitari pentru mumosii gemeni mergareti, pusi pe sotii, vorbareti si vad ca in curind vor merge si la cresa...succes si sper sa se acomodeze repede acolo!
Bumbita hai ca sunt curioasa daca tu o sa ai fetita ca la Denisa vad ca mi-a iesit
...sa iasa analizele bune!
March cum s-a stricat masina lamaie? Misto de tot tenesii Ioanei!
Am pus si eu poze de azi in drop..
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor si
!!!!Acum am reusit sa ajung si eu acasa, am sosit ieri noapte, am fost si ka vaccin cu bb, acum l-am trimis pe el la Nasaud si eu stau pana sambata pt cursuri si in sfrasit m-am instalat ca PC!![]()
Nu stiu ce s-a mai intamplat prin zona, sper ca toata lumea e ok.
Daniela, iti recomand eu ginecolog dar depinde pt ce iti trebuie, da-mi Pm sa mi zici despre ce e vb.
Merg sa mai citesc si eu sa vad ce ati mai facut si revin.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
O sa scriu repede ca ma doare capul. Azi-diminetaza la ora 10, dupa ce a mancat Diana, am vazut niste bubitze rosii pe gat, asta cand o stergeam. Ma uit, nu stiam de la ce pot fi, dar zic hai sa o duc la pediatra, ca oricum n-a mai vazut-o de mult. Cand ma duc cu ea sa o schimb in camera, sa lesin de cum am dezbracat-o: avea pieptul plin, statea asa moale, nu scotea nici un sunet, doar ma privea. Si in bucatarie nu le avea pe piept, ca m-am uitat peste tot. Deci, chestie de 2-3 minute. Stiu ca niciodata n-am imbracat copilul asa de repede si am fugit cu carutul pana la medic. Acolo, eu eram singura, mare noroc. Ea pe la 5 luni a mai facut asa ceva si mi-a zis medicul ca a facut o iritatie, si atunci am fost tare speriata. Tocmai pt ca citisem de patania lui Astery, de aia.
Cand am intrat la pediatra si am dezbracat-o urgent, ce sa vezi: nu mai avea decat pe gat!!
, daca nu era o sg bubitza pe piept (uitata acolo) as fi zis ca am avut viziuni. Ea mi-a spus ca a facut o iritatie (acelasi text), poate de la caldura, nu cred ,ca era imbracata subtire in casa, in fine. Mi-a zis sa pun Saprosan pe restul, e un pic rosie in gat, of, nu mai scap, si sa las laptele de 3,5 ca enzimele ei nu pot sa-l proceseze bine si de aceea se plangea ea de durere de burtica noaptea. Si cam atat, are 8300gr, deci suntem cele mai slabe cred.
Cand am ajuns acasa, n-am avut pe ce sa pun Saprosanul, ii disparusera si alea de pe gat, curat Zona Crepusculara!!
Pe mine m-a luat cu durere de cap, m-am culcat cu ea si m-am trezit tot asa si acum ma doare de nu vad bine. Asa ca o sa mai intru maine, ca tare m-am speriat.
Ni s-a luat curentul, ca am vrut sa scriu mesajul mai devreme.
la toate!
Ingrid S si Diana
Giova spune:
Anasebe sper sa treaca cat mai repede si sa nu mai fie marait. te cred ca esti obosita, mai ales ca si muncesti acum. poate trece cu homeopatele.
Cata e mortala Bianca, pui pe ea. mai ales cand se uita sub rochita
. Uite de ce vreau eu fetita....
Si voi avreti scaun de masina ca a lui marco Key1. al nostru e albastru cu crem.
Silviaaaaa bine ai revenit....hai zi-ne cum a fost, ce ai cumparat, ce ai vizitat? cum l-ai gasit lpe Alain? Si pune poze.
Mama cate intrebari ti-am pus.
Of Ingrid, poate vb. doctoritei, a facut o intoxicatie!! dar ce rapid i-au disparut. of, of, ne baga in boala copii astia.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra