Mamici de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

liadorian, nu vreau medical pentru ca m-as plictisi acasa si daca nu se impune inca, prefer sa mai vin la serviciu, si in al doilea rand cine stie daca nu va trebui si eu cat de curand sa stau in pat cat mai mult, si o sa ma satur de medicale. asa ca daca mai pot, mai vin la serviciu.

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, vad ca iar ati revenit la subiectul :kilogrameeeeee, eu incet incet ma apropii de 90 fara prea multe eforturi .
Referitor la masina eu ma laud cu un RENAULT16, vechi de 34 ani

inamikul 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna !
brazuca25 bravo tie mandreste-te cu burtica ca si ai de ce, si asa fardeaza-te aranjeaza-te fii frumoasa mereu !
Ioana75 bafta maine la analize

Jeni 16+

Mergi la inceput

Chriszta si brazuca 25 eu de la incepoutul sarcinii m-am vopsit e adevarat la coafor cu wella profesional si e ok. M-am uitat pe cutie nu are atata amoniac, si e ok. E adevarat ca prima vopsire am tras-o pe la 6-7 saptamani deci destul de devreme, si a prins de fiecare data f bine. Asa ca spor la vopsit. Doar o parere imi dau, vopsiti-va la coafor sa fie vopsele profesionale, nu sunt asa toxice.

Jeni 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetele, hai sa ma dau si eu mare!
Mi-am luat telefon nou! Am zis eu cadou de 8 martie, nu de alta, dar sotiorul meu, misogin innascut, considera aceasta sarbatoare drept una comunista si fara valoare si de cavd sunt cu el tot frustrata am fost in aceasta zi. De data asta am depasit frustrarea si mi-am luat un tel nou , o parte platind cu punctele de fidelitate Vodafone. Are camera si radio (un amanunt important pentru cand voi fi in spital, data trecuta radioul m-a salvat de la ganduri negre si plictiseala tot timpul cat am stat in spital,mai ales in reanimare).
Aylin,ma bucur mult ca a fost ok si ca ti-ai recapatat increderea.
Orchis, esti tot colega cu noi la Tutu?

Andra17+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Andutzy felicitari pt telefon si f bine ai facut. Eu maine vreau sa colind putin magazinele. Le-as colinda si azi, dar trebuie sa o vopsesc pe mama pe par si sa-mi duc copilul la baschet. Da, recunosc ca asa m-as plimba putin prin magazineeeeeeeeeeeeeeeeeee.................
Apropo de mancat aiurea, cred ca mananc cel mai aiurea si mai nesanatos din toata viata mea. Mananc si fructe si mancaruri ok, dar imi si cumpar toate prostiile de pe lume gen fornetti, acum visez la o pizza, shaorma, etc numai prostii, cat mai oicant si cat mai piperat. Sper sa nu va fi facut pofta cu pizze si shaormele mele.
Pupici la toate voi reveni mai incolo.

Jeni 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anto multa sanatate si sa vii cat mai repede acasa!

Orchis sanatate multa dupa cerclaj!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna!

Si noi vrem masinutza noua...Eu am o Solentza, dar vreau o Fabia...Si Smart four four imi place are o vecina pe aici gri cu tapiterie rosie o nebunie... Dar e mult peste ce imi pot permite, chiar si second, Mercedes e Mercedes.

Aylin felicitari pentru rezultatele de la control.

Si eu m-am vopsit in timpul sarcinii, si la Stefi si acum, cred ca am mai spus. Dar asa cum spunea si Jeni la coafor, n-am avut nervi sa ma fac acasa.

Anto sanatate multa si te asteptam cu vesti.

Andicu sa stapanesti sanatoasa telefonul. Si pe mine la prima nastere m-a ajutat mult un casetofon cu casti, acum m-am smecherit, am un ipod

Imi mentin in continuare oferta cu locul de intalnire. Cand vreti, deschidem listutza si stabilim detaliile.

Pupici la toate burticutzele si sa aveti o primavara plina de caldura in suflete!

Carmen16+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

carmena, sunt de acord sa deschidem listuta. esti draguta ca te oferi.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Anto tinem pumnii si sa vii cu vesti bune. Suntem alturi de tine, macar cu gandul, asa cum spusese Ioana

Brazuca vad ca pe langa soacre, avem si tendinte similare . Si eu ma simt mai bine moraliceste si imi place sa ma aranjez sa fiu frumoasa, chiar daca inainte eram cam neglijenta (am si un look mai baietos din cauza frizurii).

Aylin felicitari pt rezulltatele la eco. Si nu te gandi ca te asteapta un cerclaj. Si eu am fost la un pas de a-l face, dar am stat cumintica (eu stau in concediu de la inceputul sarcinii din cauza contractiilor si a durerilor) si acum colul e inchis si are 4 cm

Orchis, mai bine ca nu ai avut timp sa te gandesti prea mult la aceasta interventie, ai cam fost luata "ca din oala". Sanatate multa si stai cumintica

Fetelor, eu am o problemuta noaptea. Cred ca amortesc sau nu stiu ce se intampla. Fapt e ca ma trezesc din cauza durerii de la nivelul coapselor si trebuie musai sa ma intind bine ca sa imi revin. Sa fie carcei sau sunt schimbari ale oaselor bazinului? Voi ce stiti?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 20+

Mergi la inceput