Mamici de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
jeni71 spune:
Fete dragi !
Va trimit la toate un martisor virtual, sarcini usoare, bebei sanatosi, si doar bine sanatate si fericire !
Jeni 16+
amameda spune:
M-am intors si eu acasa dupa vizita la dr. Colul meu merge spre bine, si-a mai revenit vreo jumatate de cm asa ca am scapat delegat saculetul. Dupa control de fericire m-am destrabalat, am fost la cumparat martisoare.
Trimit si eu din sufletelul meu multe ganduri de bine tuturor burticilor mai fericite sau mai incercate de soarta. Primavara ce incepe sa stearga umbra ce acopera din cand in cand bucuria ce ne-a daruit-o Dumnezeu.
MEDA si 19+
CarlaV spune:
Meda, Ioana, m-ati luat prin surprindere intreband de masina, chiar nu-mi aduceam aminte cand am povestit aici de masinuta mea. Cea de spalat cu uscator e super, noi suntem foarte multumiti ca nu mai stam cu hainele intinse zile intregi la uscat. Cine vrea detalii, trimit pe PM. Autoturismul e super si el, eu sunt indragostita de masinuta mea sexy, rosie, micuta pe afara si spatioasa in interior. E un Seat Ibiza care are aproape 10 luni. Ma gandeam si eu la Fabia sau la Fiat, dar am studiat vreo 5 luni toate ofertele, am ramas la Ibiza si sunt foarte multumita de ea. E super acum iarna cu scaunele incalzite. Intre pozele din Grecia pe care le-am trimis pe mailul comun se vede si masinuta. O conduc in fiecare zi si ma indragostesc tot mai mult de ea, desi credeam ca nu e posibil. Sunt atat de sarita de pe fix incat asta-toamna am condus-o continuu 26 ore
Scuze ca m-am intins atat de mult, va dau detalii pe PM daca sunteti interesate.
Despre mancare, nici eu n-am mancat niciodata atat de nesanatos ca acum. Pe langa faptul ca cea mai importanta masa a zilei e in jur de ora 8-9 seara si continuu pana pe la 2 dimineata, am inceput sa dau iama in dulciuri rau de tot, drept pentru care am pus 1Kg in 2 sapt. Am ajuns la 55 si s-am avut atata in viata mea.
Astazi mi-a fost rau de nervi. Hardul de la calculatorul meu s-a hotarat sa se strice brusc, fara avertisment. Aveam aproape 200 Gb de documente, programe, poze etc. pe care nu cred ca le mai pot recupera. Am plans de nervi, nu stiu nici daca mai e in garantie. Acum va scriu de pe laptop, dar aici nu am ceea ce-mi trebuie ca sa lucrez .
Sa aveti maine o zi exceptionala si sa primiti cele mai frumoase martisoare. Eu azi am primit si pentru bebelina, si ma gandeam sa-l port maine pe burtica
Carla, 21+
witchy_witch spune:
Fetelor, indraznesc si eu sa arunc o intrebare, ca voi tocmai ati trecut pe acolo si trebuie sa stiti: in ce perioada se face dublul test? Nu TT, ci DUBLU testul!
Multumesc frumos de raspunsuri.... si un mare pentru voi si burtici!
13+
CarlaV spune:
Am uitat sa va spun, m-a luat azi o durere de gat de ma urc pe pereti. Cred ca e de la praf, ca am stat ieri destul de mult intr-un mediu insalubru. Am inceput sa iau Homeogene9 cate o tableta pe ora, dar deja am luat vreo 7 si vad ca nu-mi trece. La voi cam dupa cate tablete a inceput sa-si faca efectul?
Carla, 21+
Samurai-lady spune:
AYLIN-ce bine ca ai vesti bune de la eco si acum te poti relaxa si debarasa de tot stresul din ultima saptamana .
MIOARA 2004- aici nu au obiceiul martisoarelor,dar imi iau parintii si mi-l arata pe net,la chat.Mie mi-ar place sa fie si aici,ca simt ca a venit primavara cand primesc un martisor,kiar si virtual.
FETELEEEEE de 1 Martie locatara sau locatarul burticii mi-a daruit frumosul cadou de a-l sau de a o simti.Asa ca niste falfaieli si niste cioc-cioc cu manutza sau piciorushul.Mi-au dat lacrimile de
fericireeeeeeeeeee
Va pup pe toateee
Samurai-lady 17 weeks si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Simo78 spune:
X 136!
o primavara calda si frumoasa va dorim, din aia din copilaria noastra, cu miros de iarba verde si cantat de pasarele.
Simona 17+ Matei Hisham
poze
Simo78 spune:
eu am primit azi cel mai frumos martisor din lume...Matei a facut un show de dimineata
Ioana inca nu ai ajuns la serviciu?
Simona 17+ Matei Hisham
poze
liadorian spune:
Buna dimineata, burtici primavaratice! Sa fiti frumoase, sanatoase si iubite!
Lia S18
otim spune:
In aceasta zi speciala de martisor, permiteti-mi sa ma alatur si eu cu un buchet de ghiocei, sa va aduc in suflet primavara. La multi ani tuturor
pentru fiecare
17 saptamani