Mamici de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Felicitari Aylin.
Nu prea inteleg termenii medicali dar e de bine...

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

multumesc fetele! acum sa asteptam rezultatele de la TT azi mai incolo

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Luna e f.draguta masina ma-s plimba si eu cu ea dar trebuie sa o conduca cineva.

Fetelor eu am o pofta de mancare uneori ca as manca orice numai comestibil sa fie.Mezeluri pap des dar trebuie la servici 2-3 sendvisuri in8 ore ca altfel face urat stomacu.

Va multumesc ca imi tineti pumnii pt examen sper sa trec cu brio,va anunt luni pt am liber 4 zile.

edith17+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Bravo Aylin. Bine ca stressul a fost gratuit.

Fetele, ma scuzati io o intrebam pe Carla despre masina de spalat cu uscator nu de bibiua....

MEDA si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Felicitari Aylin. Si pentru mine ai vorbit limbi straine dar bine ca e de bine.

Meda

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Meda. Eu am inteles gresit ca e masina auto, dar uite cite fete vor masinuta.
aylin, felicitari pentru vestile bune!
Luna, o sa ma uit si eu dupa forfour, doar ca second hand.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ioana si eu tot second hand ca noi sunt cam scumpe iar second nu sunt inca f vechi deci poti lua una de vreo doi ani cu 2-3 mii mai ieftina, si conteaza banii aia.

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Aylin imi pare bine ca nu au fost probleme!
Eu am fost ieri dim. la dr.T si m-a internat de urgenta! Mi-a facut cerclaj! Asta dupa ce am avut dureri si contractii. Lungimea colului era, (sapt. trecuta) 3 cm. Acum stau mai mult in pat.

Pupici

orchis
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aylin, ma bucur ca totul s-a terminat u bine! Nici eu nu-mi iau medicale cu usurinta si am cam scandalizat lumea din cauza asta. Dar ma gandesc ca e foarte important sa fiu activa, in limitele bunului simt, sa am un moral bune si sa ma comport cat mai normal in perioada asta. Altfel cum m-as mai bucura de ce mi se intampla minunat?

Lia S18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

orchis, asa de grav era? te-a internat pentru ca ai avut contractii si dureri. e bine ca ti-a facut cerclaj, ca e mai sigur. eu l-am intrebat cum e colul de 32 si a zis ca e bine. mie oricum mi se pare intre 32 si 30 o diferenta asa de mica incat nu inteleg de ce unul e considerat bun si la celalalt se face cerclaj. sincera sa fiu si eu cred ca nu peste mult timp o sa imi scada si mie colul (ce inseamna 2 mm!!!) si tare mi-e ca tot la cerclaj ajung. dar 'om trai si 'om vedea. acum mi-a zis sa ma duc sa fac eco morfo la 20 de saptamani si apoi sa ma duc la el. in 4 saptamani se poate scurta colul.
cumintica ce inseamna? ai voie sa te plimbi un pic, ai voie sa te mai fatai prin casa, sau doar in pat?

Aylin, 15+

Mergi la inceput