Mamici de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
Simo78 spune:
anya deocamdata locul cel mai potrivit mi se pare aici ca suntem multe si din provincie. eu una ma consider norocoasa ca sunt colega cu tine, pentru ca explici frumos, si mai ales nu razi cand spunem o gogmanie si nu ne tratezi cu superioritate, lucru care, parerea mea (again) e defectul majoritatii proaspetilor medici. crede-ma, stiu ce spun!
Simona 16+ Matei Hisham
poze
Anya20 spune:
simo, e adevarat, insa mi-ar fi mai usor daca ne-am intalni (macar cu fetele din bucuresti). pt ca e mai greu de scris...asa in 2 ore spun ce as scrie in cateva zile...
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
Simo78 spune:
stiu, eram doar egoista . uite o pt tine ca esti o draguta.
Simona 16+ Matei Hisham
poze
CarlaV spune:
Carmena, suplimentele de Omega3 sunt foarte utile atat in sarcina cat si in mod normal. Ia cu incredere, mai ales cele care contin doar ulei de peste.
Locatie pentru intalnire n-am idee, poate doar la una din fete cu o casa maaaaaare...
Carla, 21+
jeni71 spune:
Buna seara !
Claudia75, in primul rand casa de iatra si sa fiti fericit, si sanatate si un bebe sanatos. Apoi despre TT sincer repeta-l pt ca poate da erori. Iar despre sefi cu ura lor pt femei insarcinate dovesdeste ca sunt frustrati si atat pot gandi. Nu te amari cu ei, canalizeaza-te pe bebe.
Jeni16+
andutzy spune:
Scuzati, mii de scuze, un an si 3 luni...atat are piticul!
Andra17+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
jeni71 spune:
Saliu din nou!Mi-am luat rezultatele la analize, toxoplasma mi-a iesit OK, (IgG pozitiv cu valoare mai mare decat data trecuta, si IgM negativ, de fapt pt IgM repetasem ca data trecuta iesise dubios 0.94 iar valoarea e 0.9). Iar la glicemie e ok-97 si TT risc 1:1356, risc de SD pt varsta mea e 1:344, risc trisomie 21 negativ. Deci eu zic ca e ok, luni pe 5 martie merg la control.
In schimb intre timp m-am potcovit cu o candida de toata frumusetea acolo. Iar daca stitit cum e ce senzatii ai, e fix ce imi lipsea.
Am vorbit cu ginecologul si mi-a zis ca nu sunt un cvaz singular, ca mai toate gravidele patesc asta din cauza pH-ului scazut. Mi-a zis de ovule Lomexin si crema Lomexin. Asa ca deja incep tratamentul ca nu mai pot.
Ioana75, fix azi am aflat ca de luna viitoare deci cu 1 aprilie sefa mea nu mai e pe post. S-au facut reorganizari si e mutata.Cat despre net, nici vorba de asa ceva. Acuma cum,va o trece martie ne gandim ca vine pastele, aprilie se duce cu sarbatorile, mai deja ne gandim ca e ultima luna si din iunie stam acasa, si uite asa ajungem in iulie-augist si nastem. Asa ca nu ma mai agit ca nu vreau sa fac valuri acuma. Rezist si fara cateva luni ca dupa ce voi ramane acasa voi calari netul.
Jeni16+
brazuca25 spune:
Nu stiu cum de am scapat eu de cosmarul asta al candidozei pana acum, pt ca inainte de sarcina faceam destul de des. Si eu tot Lomexin foloseam inainte. E sigur in sarcina?
18+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Anya20 spune:
Antoooo, ce faci? hai, intra sa ne zici ceva ca ma ingrijorezi.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana