SUPER DIETA pentru mamici si nu numai
Raspunsuri - Pagina 28
gusta spune:
Neata fetele.
Eu am facut cafeaua si pentru cine vrea va servesc cu o cafea calda
.
Apa e bauta si acuma urmeaza cafeaua .
Aseara de suparare m-am urcat pe steper 25 de minute nici eu nu stiu cum am rezistat dar vad ca se poate si am sa perseverez.Plus ca ma mai suparat si tati si atunci era sa dau in bara cu dieta dar mi-am zis nu si am dat la steper si mai bine.Meniul de ieri a fost cam asa
DImineata cafea si portocala
Pranz rosi di porumb
Seara varza murata calita in apa si sucul
.
Azi debea astept sa se faca 10 si sa ma duc sa imi fac aprovizionare cu fructe si legume proaspete.
Multumesc de incurajari si sper sa numai calc stramb.
Vroiam sa va intreg cand o sa avem voie lapte se poate sa bem lapte cu portocale.Aici exista optimel un lapte cu 0%grasimi cu diferite gusturi si eu as incerca cu lamaie si portocale.Voi ce ziceti ar fi bun.
Spor la slabit.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Ioana81 spune:
Ce zi naspa afara!
Parca imi vine sa bag ceva de mancare dar nu ierburi de astea, ce mananc zilnic. Oricum nu o sa o fac. Ieri m au incaput niste pantaloni vechi rau. Deci semnul e bun. Maine dimineata ne cantarim fetelor!!!!!! 
Sa vezi atunci emotii.
Eu nu m-am mai suit pe cantar dar sunt sigura ca e de bine. Se vede la haine mult.
Pana acum am mancat o gutuie. oare este interzisa? Nu mai pot mere si portocale, mi se face rau numai cand aud. Si asa nu le sufeream inainte. Mai bine nu mai mananc nimic decat sa o continui cu mere.
Cred ca azi bag o cafeluta si eu ca tare e naspa vremea si nu stiu cum o sa rezist la proba de obstacole - Vladimir!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
adelapop spune:
camelia tinempumnii sa dai cat mai mult jos
sa nu iti fie rusine cu greutatea ta pentru ca esti de admirat ca incerci sa scapi de ele
ai grija totusi sa mananci suficiente legume si fructe ca sa nu fie prea frustrant si sa renunti la dieta
fetelor mai mai ce frumusele sunteti 

ce norocoase sunteti ca stati aproape una de cealalta
eu ii dau inainte cu raceala mea
, acum bag cate 2 de nurofen odata dar nu stiu cat timp a trebui ca inca ma simt racita si tusesc si doare gatul
si pitica mi-e mucioasa
quote:
Originally posted by camelia.t
Revin si eu....scriu mai rar ca sunt f ocupata. Azi am 2 saptamani de cand am inceput.In saptamana 2 am dat jos 2kg.......ca am avut 2 zile de nastere de bifat, unde am papat cate un pic de carne de pui si niste vinete (fara paine)...doar de gust!
Eu fac schema B, dar pt am avut cateva buline negre saptamana asta, mai merg o saptamana tot pe meniul initial.Intre timpmi-am luat si cantar electronic, asa ca ma voi putea monitoriza mai bine.
Cat despre datele mele.....greutate initiala si finala......mai bine fara.Eu dupa aceste 3 luni voi merge mai deoarte cu o alimentatie cat de cat apropiata de ultima etapa a dietei, am de gand sa-mi schimb cu totul modul de a ma alimenta.Eu am de dat jos vreo 40 de kg.....asa ca....la mine e maraton dieta asta.
Oricum, e incurajator sa vad si cate 300-400 de grame diferenta de la o zi la alta.
Va urmaresc zilnic, dar de scris doar la cateva zile.....cum am vreme si cum ma lasa juniorii.
Va pupic pe toate si mult succes!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
adelapop spune:
ioana hai sa fim serioase
cum sa iti faca rau gutuia?????
ideea este sa fie fructe si legume, si sa nu dati fuga la alimentele interzise
eu zic ca poti manca si kiwi
nu pune nimic pacatos in gura ca sa nu iti para rau
eu desi nu am putut sa mai tin dieta, mananc destul de usor dar bag miere la ceaiuri si lapte si totusi nu mai simt ca dau nimic jos
sa stiti totusi ca dietele tinute cu strictete sunt fff bune
mamidestefan spune:
gusta Multumim de
..
Am pus-o pe masa ..linga mine..
dupa sucul de morcov
..si dupa grapefruit..
o sa o beau cu mare placere ..
acum recuperez
si actualizez listutza.
Trebuie sa anunt cu surle si trimbite
ca s-au mai dus 500gr ..
cintarul meu s-a oprit la 71.2..
..se pare ca cele 4 ore de plimbat ieri ..
au deblocat putin stagnarea de ieri
..
Meniul meu de ieri :
-suc de morcovi 100 ml
-2 grapefruit
-o cafea
-2 portii de broccoli si telina la steamer cu sos de rosii
-3 mere
-1 portocala
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPER DIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by adelapop
fetelor mai mai ce frumusele sunteti
ce norocoase sunteti ca stati aproape una de cealalta
eu ii dau inainte cu raceala mea, acum bag cate 2 de nurofen odata dar nu stiu cat timp a trebui ca inca ma simt racita si tusesc si doare gatul
si pitica mi-e mucioasa
scumpei
Bianca Maria 31 iulie 2006
Multumim adela

Eu zic sa ii mai dai si cu suc de lamiie cu miere ..decit lapte ..
ajuta mult mai mult ...si ai grija sa nu maninci iaurturi ...
astea stimuleaza dezvoltarea bacteriilor ..si se cam agraveaza raceala in loc sa cedeze ...
iti spun asta ca eu sunt patita ..initial nu am crezut..dar m-am convins pe pielea mea .
SANATATE MULTA si tie si piersicutzei tale

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPER DIETA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Ioana81
Ce zi naspa afara!
Parca imi vine sa bag ceva de mancare dar nu ierburi de astea, ce mananc zilnic. Oricum nu o sa o fac. Ieri m au incaput niste pantaloni vechi rau. Deci semnul e bun. Maine dimineata ne cantarim fetelor!!!!!!
Sa vezi atunci emotii.
Eu nu m-am mai suit pe cantar dar sunt sigura ca e de bine. Se vede la haine mult.
Pana acum am mancat o gutuie. oare este interzisa? Nu mai pot mere si portocale, mi se face rau numai cand aud. Si asa nu le sufeream inainte. Mai bine nu mai mananc nimic decat sa o continui cu mere.
Cred ca azi bag o cafeluta si eu ca tare e naspa vremea si nu stiu cum o sa rezist la proba de obstacole - Vladimir!
Ioanade Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir [/b] Botez
Parerea mea e ca GUTUIA nu e permisa ..
tu faci cum vrei ..dar e mai bine sa o ocolesti ..
pina la urma cu cit te tii mai bine de listutza de
permise ..cu atit zboara mai multe kg ..
dar tu la pierderea de 3 kg ..poti sa mai calci si strimb putin
LIDIA si
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gusta
Neata fetele.
Eu am facut cafeaua si pentru cine vrea va servesc cu o cafea calda.
Apa e bauta si acuma urmeaza cafeaua .
Aseara de suparare m-am urcat pe steper 25 de minute nici eu nu stiu cum am rezistat dar vad ca se poate si am sa perseverez.Plus ca ma mai suparat si tati si atunci era sa dau in bara cu dieta dar mi-am zis nu si am dat la steper si mai bine.Meniul de ieri a fost cam asa
DImineata cafea si portocala
Pranz rosi di porumb
Seara varza murata calita in apa si sucul.
Azi debea astept sa se faca 10 si sa ma duc sa imi fac aprovizionare cu fructe si legume proaspete.
Multumesc de incurajari si sper sa numai calc stramb.
Vroiam sa va intreg cand o sa avem voie lapte se poate sa bem lapte cu portocale.Aici exista optimel un lapte cu 0%grasimi cu diferite gusturi si eu as incerca cu lamaie si portocale.Voi ce ziceti ar fi bun.
Spor la slabit.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
FELICITARI pentru cele 25min pe stepper..
cred ca e o reteta foarte buna ..
ca atunci cind suntem suparate ..sau deprimate..
sa facem putin sport : stepper,bicicleta,plimbare,
...ne vom simti mult mai bine ..decit sa calcam strimb cu interzisele
Daca vrei sa bei lapte ..in urmatoarea saptamina e permis ..
dar doar degresat...
STAI DEPARTE DE COMBINATIILE DIN COMERT ..AU ZAHARURI ..
CHIAR DACA SCRIE 0% GRASIMI ..ZAHARUL DIN ELE E INTERZIS
MAI BINE COMBINI TU LAPTE DEGRESAT CU SUC PROASPAT DE PORTOCALE..
LIDIA si
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Revin si eu....scriu mai rar ca sunt f ocupata. Azi am 2 saptamani de cand am inceput.In saptamana 2 am dat jos 2kg.......ca am avut 2 zile de nastere de bifat, unde am papat cate un pic de carne de pui si niste vinete (fara paine)...doar de gust!
Va pupic pe toate si mult succes!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
FELICITARI PENTRU CELE 2 KG date jos
Primesti
din partea
.Camelia ..vreau sa te incurajez ..ca intr-o zi ..dupa inca o saptamina..doua..sau mai multe ..
sa ne dai datele tale initiale..cred ca ar fi
UN EXEMPLU EXTRAORDINAR PENTRU MULTE MAMICI ..
care considera ca ..nu se mai poate face nimic..
ca e prea mult de dat jos..
GINDESTE-TE CA LE REDAI SPERANTA CA SE POATE ..
Pina la urma e decizia ta ..
dar poate gindul ca exemplul tau ..si vointa ta ..si reusitele tale
de fiecare saptamina ..ajuta cel putin una ..sau doua sau mai multe mamici..ar trebui sa te faca sa te mai gindesti .
Eu ..personal ..stiu ca e MULT MAI GREU CIND AI DE DAT MAI MULT..
si iti trebuie MULT MAI MULTA VOINTA SI RABDARE decit atunci cind ai de dat doar 3-4 kg.
Noi
iti tinem pumnii ..sa reusesti sa ajungi la greutatea dorita
LIDIA si
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by AncaMaria
Salut gagici... nu ma dati disparuta, am un program f incarcat zilele astea..plus ca suntem toti bolnavi acasa..
Sa va zic de mine... m-am cantarit si am 63.5 kg, dar nu stiu zau cum ca ma simt tare umflata... deci la haine nu vad mare diferenta, e adevarat ca sunt si inainte de perioada nasoala a lunii.. am mai si calcat stramb, cu cate o inghetata cand am dus-o pe fii-mea la McDonald, plus ca fiind racita am bagat miere in ceai... oricum, ii dau inainte, va anunt joi care e rezultatul...
Sa stiti ca v-am citit printre picaturi si m-au ambitionat mesajele voastre
Anca & Bianca (19 iulie 2004)
FELICITARI pentru cele 2.5kg date 
Primesti

din partea
..Te asteptam mai des pe la noi
LIDIA si

Bianca Maria 31 iulie 2006