***LA REDOUTE (4)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Deja nu ma mai intereseaza.....vad ca se primesc deja comenzi din 17 asa ca o trec la intarziere si pe cea din 15.... Mail n-am de la ei..cand am sa am vreme concep inca un mail...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gagici, unde vad numarul comenzii deja trimise? Am gasit doar nr de client, in mailul lor de confirmare.

Acum vad ca scrie ca livrarea dureaza 8-18 zile en moyenne, deci nu e un termen la care ei se angajeaza. Mai jos scrie 8-18 zile "generalement constate".

Asa ca, aissa speranta nu e pierduta. Daca nici azi nu primesc coletul, maine le scriu mail. Azi sunt 21 de zile la mine.

Sincer, acuma, si eu cred ca o sa ne vina, nu cred ca un site asa mare isi permite sa dea tepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi vezi la "suivi de commande", dai pe data comenzii si iti apare toata insirata, cu nr de colet sus, si scrie si nr comenzii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Merci beaucoup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aseara mi-am ridicat si eu comanda din 12.02..deja v-a spus Aissa..
Sper sa am timp sa pun link-urile mai tarziu,desi cred ca unele din produse au mai fost prezentate aici.Sutienle nu-mi prea vin,deci trebuia cupa "C" nu "D"..asta e,ma consolez ca daca raman o sa-mi vina.Bine ca la costumul de baie comandat ieri am pus cupa "C"...La bluza ar fi mers si 36,dar nici 38 nu mi-e f.mare..In rest,imi plac.
Revin cu poze
Am primit si eu oferta de la Puma..nu inteleg nimic,va repet,nu stiu boaba franceza..asa ca daca aveti rabdare sa-mi explicati,raman datoare!
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Pai da mai Lavi, numai ca la comanda aveam 12 la suta taxe, care corespund livrarii cu avionul din cate am inteles eu si unde scrie la livrare 2-12 zile sau ceva de genul asta....
De venit or veni ele insa imi va ramane gustul amar de la comanda asta, de fapt de la primele 2 deja.... ca vad ca se primesc deja comenzi date dupa data de 15.
Daca pana diseara nu imi raspund la mail mai scriu unul, de regula raspundeau a doua zi dar de data asta inca nu am raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aissa mie la ultimul mail au rapsuns dupa 2 zile.

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Aissa mie la ultimul mail au rapsuns dupa 2 zile.

hahaha, probabil ca sa aiba timp sa-l puna la posta cu avionul si sa dea un raspuns ca e trimis. Of.... oricum, imi pare rau ca am poluat subiectul dar chiar sunt suparata ca am onoarea de a detine recordul de intarziere, adica locul 2 ca primul e al lui Lavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna231 spune:

Fetelor,
eu am comandat pe 20 asa ca pe sapt. viitoare pachetul ar trebui sa fie la posta. Am sa pun si eu linkuri si impresii :) Dar ce vreau sa va intreb...voi cum aflati codurile pt reduceri? Am vazut cateva postate de voi pe forum, pe site m-am uitat dar nu stiu asa bine franceza.
Va pup pe toate...si va tin pumnii sa vina repede comenzile.
Nanna.

Mergi la inceput