***LA REDOUTE (4)***
Raspunsuri - Pagina 3
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Si eu sunt sigura ca vor veni. Apropo, functionara de la posta mi-a spus ca primesc in ultima vreme f multe colete de acest gen, de la redoute . Care mai stati prin Drumul Taberei si primiti pachetele la oficiul 66 (la capatul lui 41)?!
Eu am cateva prietene care m-au tot sunat sa ma intrebe ce si cum ca au vazut scris la subiect ca am comandat si eu habar nu aveam ca ele citesc forumul. Unele si-au si comandat...
bucurie mare pe tipele de la posta.Si asa erau asaltate de coletele de la Quelle,Reader's Digest,etc.Cred ca s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ca incep sa curga colete LaRedoute
lilupep spune:
Fetelor mi-am luat coletul comandat pe 17. Am gasit avizul acum,seara, mi-am propus sa merg maine la posta, dar ce, am avut stare. Si uite asa am stat o ora jumatate la coada.
Deci, fusta care-i era mare Claudiei imi e si mie mare, plus ca materialul e foarte subtire.....cam transparent.Nu prea sunt incantata.
Papuceii astia i-am comandat nr 37, 37 port, imi vin bine. Draguti.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324066863&documentid=321407&categoryid=23548383&single=true&hasNext=0&hasPrev=1
Bluza imi place
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324113141&documentid=207607&categoryid=28156630&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Am folosit codul pt camasa de noapte si fara taxe, dar si-au cerut scuze si mi-au trimis un twin set, adica un maieut cu o jacheta. Suntnr 42-44 dar imi sunt tare mari. Parca le-am zarit pe undeva, incerc sa le gasesc.
Va tin pumnii sa primit pachetele ca tare grea mai e asteptarea
claujro spune:
wow, lilupep, ce repede a ajuns coletul tau!!! Sa porti sanatoasa hainutele sunt f frumoase! Fusta aia nici cadou nu pot s-o dau...poate la batranete ma mai ingras si pot s-o port
Claudia
lilupep spune:
Mersi mult Claudia. La a doua comanda am mai multe hainute, mi-a fost teama la inceput cu masurile, oricum si pe astea le-am comandat la risc, ca nu am avut rabdare sa o primesc pe prima. Cu ce am primit acum mi se confirma banuiala ca nu sunt batute in cuie masurile, conteaza foarte mult croiala.
claujro spune:
Unde gasesc colectia Printemps été 2007? Tot cotrobai dupa ceva frumos ca sa beneficiez de ofertele lor, aia cu 20 euro +livrare gratuita si cea cu 10 euro dar ceea ce-mi place si nu e la pret redus...nu se aplica codurile (nu-mi fac reducerea). Mai exact unde naiba gasesc produsele la pret intreg din colectia asta????
Claudia
lavi02 spune:
Eu cred ca sunt pur si simplu cele de prin colectii.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324113399&documentid=207607&categoryid=22918554&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Intr-adevar sunt f putine din cele care nu-s nici Nouveau nici reduse, nici prix mini, vert. etc.
Ma distreaza - e un fel de a spune - ca astia mi-au trimis tot felul de mailuri, coduri, invitatie la sondaj, numai pachetul nu!
Ce am recitit acuma: aia 20 eur + taxa de transport se aplica daca comanzi de minim 55 euro numai articole din colectia de primavara vara ne reduse si ne-nouveautes! Ceea ce nu prea inteleg dar ma rog!
Chiar, reducerea de 20 eur + taxe de transport a folosit-o cineva? Daca da, ce ati pus in cos?
Iar ceilalti 0% transport se aplica orice ai comanda.
Pe mine ma arde mana sa fac 2 comenzi sa profit de ambele coduri dar mi-am promis ca nu lansez o noua comanda pana nu vine prima, sa vad si eu cu ochii mei produsele.
Jasmine spune:
Si eu ma intreb acelasi lucru de cateva zile.Nu prea gasesc ce sa comand din colectia printemps-ete si nu vreau sa pierd reducerea de 20 euro.
Doar am pus in cos diverse articole,n-am incercat sa pun nici un cod.Voi cum faceti?Simulati o comanda la care aplicati codurile ca sa vedeti daca scade suma totala?
lavi02 spune:
Pai zice ca un cod e aplicabil o singura data. Asa ca ma gandesc ca daca aplici un cod si nu era continutul comenzii bun, a doua oara nu ti-l mai ia, chiar ca fie "cusher" ce ai in cos. Sau gresesc?
lilupep spune:
Poti testa toate codurile, daca nu lansezi comanda,eu asa am facut.Un cod e valabil o singura data daca ai lansat comanda cu el.
madau spune:
Lilupep are dreptate..codul e valabil doar ptr o singura comanda...in rest poti incerca 1000 de coduri pana-l gasesti pe ala care te satisface cel mai bine
Tare-s curioasa ce si cum e cu "vente privee Puma" insa ce n-am inteles eu este: de ce primim dupa inscriere parola ptr acces daca oricine acceseaza situl poate cumpara la acelasi pret?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"