***LA REDOUTE (4)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Si eu sunt sigura ca vor veni. Apropo, functionara de la posta mi-a spus ca primesc in ultima vreme f multe colete de acest gen, de la redoute . Care mai stati prin Drumul Taberei si primiti pachetele la oficiul 66 (la capatul lui 41)?!
Eu am cateva prietene care m-au tot sunat sa ma intrebe ce si cum ca au vazut scris la subiect ca am comandat si eu habar nu aveam ca ele citesc forumul. Unele si-au si comandat...

bucurie mare pe tipele de la posta.Si asa erau asaltate de coletele de la Quelle,Reader's Digest,etc.Cred ca s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ca incep sa curga colete LaRedoute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Fetelor mi-am luat coletul comandat pe 17. Am gasit avizul acum,seara, mi-am propus sa merg maine la posta, dar ce, am avut stare. Si uite asa am stat o ora jumatate la coada.
Deci, fusta care-i era mare Claudiei imi e si mie mare, plus ca materialul e foarte subtire.....cam transparent.Nu prea sunt incantata.
Papuceii astia i-am comandat nr 37, 37 port, imi vin bine. Draguti.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324066863&documentid=321407&categoryid=23548383&single=true&hasNext=0&hasPrev=1
Bluza imi place
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324113141&documentid=207607&categoryid=28156630&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Am folosit codul pt camasa de noapte si fara taxe, dar si-au cerut scuze si mi-au trimis un twin set, adica un maieut cu o jacheta. Suntnr 42-44 dar imi sunt tare mari. Parca le-am zarit pe undeva, incerc sa le gasesc.
Va tin pumnii sa primit pachetele ca tare grea mai e asteptarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

wow, lilupep, ce repede a ajuns coletul tau!!! Sa porti sanatoasa hainutele sunt f frumoase! Fusta aia nici cadou nu pot s-o dau...poate la batranete ma mai ingras si pot s-o port

Claudia

Mergi la inceput

Mersi mult Claudia. La a doua comanda am mai multe hainute, mi-a fost teama la inceput cu masurile, oricum si pe astea le-am comandat la risc, ca nu am avut rabdare sa o primesc pe prima. Cu ce am primit acum mi se confirma banuiala ca nu sunt batute in cuie masurile, conteaza foarte mult croiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Unde gasesc colectia Printemps été 2007? Tot cotrobai dupa ceva frumos ca sa beneficiez de ofertele lor, aia cu 20 euro +livrare gratuita si cea cu 10 euro dar ceea ce-mi place si nu e la pret redus...nu se aplica codurile (nu-mi fac reducerea). Mai exact unde naiba gasesc produsele la pret intreg din colectia asta????

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu cred ca sunt pur si simplu cele de prin colectii.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324113399&documentid=207607&categoryid=22918554&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Intr-adevar sunt f putine din cele care nu-s nici Nouveau nici reduse, nici prix mini, vert. etc.

Ma distreaza - e un fel de a spune - ca astia mi-au trimis tot felul de mailuri, coduri, invitatie la sondaj, numai pachetul nu!

Ce am recitit acuma: aia 20 eur + taxa de transport se aplica daca comanzi de minim 55 euro numai articole din colectia de primavara vara ne reduse si ne-nouveautes! Ceea ce nu prea inteleg dar ma rog!

Chiar, reducerea de 20 eur + taxe de transport a folosit-o cineva? Daca da, ce ati pus in cos?

Iar ceilalti 0% transport se aplica orice ai comanda.

Pe mine ma arde mana sa fac 2 comenzi sa profit de ambele coduri dar mi-am promis ca nu lansez o noua comanda pana nu vine prima, sa vad si eu cu ochii mei produsele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Si eu ma intreb acelasi lucru de cateva zile.Nu prea gasesc ce sa comand din colectia printemps-ete si nu vreau sa pierd reducerea de 20 euro.

Doar am pus in cos diverse articole,n-am incercat sa pun nici un cod.Voi cum faceti?Simulati o comanda la care aplicati codurile ca sa vedeti daca scade suma totala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pai zice ca un cod e aplicabil o singura data. Asa ca ma gandesc ca daca aplici un cod si nu era continutul comenzii bun, a doua oara nu ti-l mai ia, chiar ca fie "cusher" ce ai in cos. Sau gresesc?

Mergi la inceput

Poti testa toate codurile, daca nu lansezi comanda,eu asa am facut.Un cod e valabil o singura data daca ai lansat comanda cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lilupep are dreptate..codul e valabil doar ptr o singura comanda...in rest poti incerca 1000 de coduri pana-l gasesti pe ala care te satisface cel mai bine

Tare-s curioasa ce si cum e cu "vente privee Puma" insa ce n-am inteles eu este: de ce primim dupa inscriere parola ptr acces daca oricine acceseaza situl poate cumpara la acelasi pret?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput