***LA REDOUTE (4)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu nu ma mai agit.O sa vina cand o sa vina si gata.Intre timp tot sap pe-acolo sa vad ce sa pun in cos ca sa nu ratez oferta aia cu 20 euro reducere.

intrebare : unde va uitati voi pe site de vedeti preturile la articolele PUMA?Zicea cineva ca sunt aceleasi preturi pe site,pt toata lumea,ca si la faimoasa "vente privee".Si mai zisese cineva chestia asta cand a fost "vente privee" la blugi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

andreap ce frumosi sunt adidasiiiiii
Spune-mi te rog ce nr porti tu de regula si ce nr ti-ai comandat. Ca ma tenteazaaaaa....

Setul tricou + cardigan le-am luat si eu pt fetita, ma bucur ca-s OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Jasmine,unde sa ma uit ca sa gasesc produse care beneficiaza de oferta aceea 20E reducere si transport gratuit?
Lavi,eu port in general 36..spun in general ptr.ca am si cizme 35,dar si pantofi 37...aici am comandat 36 si 2/3,asa era masura, si-mi sunt ca turnati.Cel mai bine masoara piciorul pe o coala de hartie,vezi cati cm ai si apoi comanda.Recunosc ca eu nu am facut asa..deci am avut noroc.
Deci..cineva care sa-mi explice cum functioneaza 'vente prive Puma' si cand???????

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mersi.
Din pacate eu n-am primit-o pe aia cu vente privee asa ca nu stiu sa-ti raspund.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Jasmine,unde sa ma uit ca sa gasesc produse care beneficiaza de oferta aceea 20E reducere si transport gratuit?
Lavi,eu port in general 36..spun in general ptr.ca am si cizme 35,dar si pantofi 37...aici am comandat 36 si 2/3,asa era masura, si-mi sunt ca turnati.Cel mai bine masoara piciorul pe o coala de hartie,vezi cati cm ai si apoi comanda.Recunosc ca eu nu am facut asa..deci am avut noroc.
Deci..cineva care sa-mi explice cum functioneaza 'vente prive Puma' si cand???????

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Nu e prea clar.Trebuie sa alegi numai produse din colectia noua,printemps-ete,care sa nu beneficieze de nici o alta reducere,sa nu fie cu prix rouge,prix vert,etc.Deci pret intreg.Din pacate nu sunt grupate undeva,trebuie sa le cauti peste tot.Cred ca cel mai bine le cautam dand click pe bara aia rosie de sus unde vezi "femme","lingerie","enfant",etc

Vente privee e o vanzare dedicata clientilor care au mai comandat deja (cred).Sunt niste produse la juma' de pret.Ai primit pe mail o parola si un link.Te duci pe link-ul ala,introduci parola si o sa ajungi intr-o pagina unde sunt prezentate produsele oferite la pret redus.De acolo poti sa le comanzi,daca vrei.Chestia asta o sa fie valabila numai intre 1 martie ora 7 si 4 martie ora 24.Cam asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Jasmine cand spui ca vezi produsele cu reduceri te referi la faptul ca vezi poze si daca stai pe ele apare un procent de reducere sau vezi efectiv preturi? Si parola ai gasit unde sa o pui sau doar de pe 1 pe 4 o sa avem alt loc? Pentru ca eu inteleg din mail ca voi primi o "alerta" pe 1 martie la ora 7 si banuiam ca acolo ni se va da un link pe care sa intram. Acum din ce vad eu in mail am doar reclama la vanzare....sau nu pricep eu cu totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Jasmine,multumesc...Am primit un mail de confirmare de la ei,cu o parola.Apoi imi spun"Jeudi 01 Mars, dès 7h00,
un message d'alerte vous invitera à vous connecter !"..sa inteleg ca pe 1.03 imi trimit ei o invitatie,eu ma conectez,bag parola si gata?va stresez..dar daca nu cunosc....Altceva care sa semene cu un link..nu am vazut

Poze 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Andreap asa inteleg si eu, ca si tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am incercat cu o rochie care nu era redusa absolut deloc si nu mi-a aplicat codul..ciu-ciu reducere si livrare gratuita. Probabil ca nu era din colectia noua, dar tot de vara era ... Adevarul e ca m-am cam saturat sa cotrobai si cand gasesc ceva frumos sa nu mearga...ma las pagubasa...

Claudia

Mergi la inceput

Deocamdata vezi doar poze si niste procente de reducere,parca 50%.E un fel de preview.

Pe 1 martie dimineata primesti un mail de alertare (sa-ti aduca aminte) si atunci ai un link unde poti folosi parola.Dupa ce intri pe pagina aia vezi si preturile si poti sa comanzi.

Eu am mai primit pana acum 2 oferte de genul asta dar nu m-am bagat la nici una.

Mergi la inceput