***LA REDOUTE (4)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Chiar acum ma uitam si eu, dar nici aici nu merg toate codurile, desi alesesem numai produse Aubaines...

Ce ati mai primit cadou in afara de gentile pt voiaj si geanta maro cu portofel si ar merita ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu am renuntat la reducerea aia. Eu nu am primit nimic cadou, inca. Astept 3 comenzi mici din care 2 cu cadou. Sa vedem ce o fi! Sincer, eu nu prea mai vad lucruri interesante nici macar pe la Aubaines...

Claudia

Mergi la inceput

Eu caut pt cel mic pe care l-am ratat total cu masura....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Claudia - care e codul de livrare gratuita + set de cescute ?
Merci

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

sALUTARE DRAGI REDUSTISTE!

Va doresc la toate o primavara frumoasa ,sa fiti sanatoase si fericite si mult spor in toate.
Ce mai faceti ce mai shopingati?

Eu am luat pentru ziua sotului meu asta:http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118455&documentid=414707&categoryid=22927647&single=&hasNext=1&hasPrev=1

I-au placut lui f.mult,cred ca-s cam scumpi dar vedem cand or veni va scriu concluziile.

Va pup si ma apuc sa citesc ce mai spuneti voi de cand am lipsit.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

hop si eu
mama, nene, nu mi-am inchipui cat de mult pot vorbi/scrie, gagicile
despre hainute

sunt si eu in asteptarea primei comenzi
nu va zic ce am comandat...ca e mai mult de test
si astept sa vina ....nu vreau sa-mi dau deja cu pumnii in cap

oricum, mai mult pt.bb
si la cat au costat, nu cred ca m-am tepuit cu nimic
si chiar daca nu ne vin ca marimi, le dam cadou

pana atunci spor la shopping

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by vlada

Claudia - care e codul de livrare gratuita + set de cescute ?
Merci

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Sincer, habar nu am. Intra pe ma-reduc si vezi acolo, ca am incercat f multe si cum am gasit unul care sa mearga...am dat comanda fara sa mai stau pe ganduri sau sa studiez numerele codului... Si nu poate fi folosit decat o data/perosana deci nu m-a interesat sa-l tin minte pt ca nu-l mai pot folosi a doua oara....

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

buna fetele!
am primit si eu colet, comandat pe 20 feb.

http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324069515&DocumentID=321407 - ok, nr. 38, croiala cam ciudata, un pic stramti la varf, trebuie sa-mi tai unghiile sa vad ddaca-mi vin

o pereche bermude bej care nu mai sunt pe sit, marimea 44, bumbac subtire, au costat 6.5 eur - super la banii astia, si croiala si materialul. seamana putin cu astia: http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324063912&DocumentID=389607 doar ca sunt de dama.

o pereche escarpini care nu mai sunt pe sit, 19.9 eur, cam teapa, sunt f subtiri si se vede umflatura la degetul mare, nu au piele decat in interior, purtabili oricum.

cadou sac vert amande - de fapt e u geanta de voiaj misto, culoarea jadului, cu inca o gentuta mica purtareata si portofel. Din panza tare.

mai astept 2 comenzi.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am tot intrat sa vad daca are Lavi vesti. Eu tot sper...inca sper sa vina coletul ala...mai ales ca vad ce vreme e, numai buna de adidasi si ai fetei mele sunt cine stie unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

addya

poti face tre rog o poza l a geanta primita cadou si sa o postezi?
Vreau si eu sa dau comanda si sa folosesc codul acela.Te rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput