***LA REDOUTE (4)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Unde gasiti voi codurile pentru reduceri/cadouri? Unde este ma-reduc?
Ma ajuta cineva si pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Monica, mie mi-e ca e o loterie cu cadourile. Spuneau fetele ca au cerut ceva si au primit altceva.

Ma-reduc e un site cu coduri de reducere la magazine care livreaza on line... www.ma-reduc.com

Madau, capitol nou!!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

mAI STIE CINEVA VREUN COD CARE DA REDUCA TAXELE ACELEA DE 5 EURO SAU ORICE SA MAI SALVEZ DIN BANI?
AM CAM AJUNS LA FINAL CU PARALELE.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Acum schimb, scuze dar am avut o belea cu pitica...a mancat dimineata niste dero de vase Fairy si am fost cu ea la spital pana acum, ne-a tinut sub observatie. Dar e bine, slava Domnului! Sper sa nu mai apara probleme.

N-am apucat sa citesc nmic din urma, am vazut doar postarea Claudiei sa fac capitol nou asa ca ma execut.. Dau papa la fata si ma bag si eu in seama

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

CAPITOL NOU

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput