***LA REDOUTE (4)***
Raspunsuri - Pagina 28
addya spune:
cu manechinul v-ati jucat? ![]()
http://mannequin.redoute.fr/
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
nume spune:
Nici eu nu am primit 2 colete: prima comanda facuta pe 10 si a doua pe 18. Mai e cineva in situatia asta?
nume
assa spune:
Aissa pentru tine m-am gandit sa scriu acest mesaj, poate te ajuta, vin si eu cu o idee.Eu am internet banking programme acasa, deci vad cand la redoute ridica banii/comanda.
Mi-a venit ideea sa te duci la banca si sa iei un extras de cont(tu ai un cont, implicit card...deci e simplu!). Acolo o a gasesti o insiruire de cifre/nr de facturi etc...care te pot ajuta sa urmaresti drumul coletului tau din fr pana aici.
Un exemplu--in extrasul meu apare asa:
POS 02/22/2007 IDAYG LA REDOUTE 5299-5753 ref ZK71658638, unde zk...etc este factura...
Nu stiu, sper sa te ajute, e un alt mod de a gasi coletul.
Bafta!
Jasmine spune:
Claudia,cu cat ai luat tu asta :
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324073920&DocumentID=359506
parca in jur de 10 euro?Vad ca acum e peste 20 euro!!!
aissa spune:
assa da, asa o fi, desi numarul dat de tine nu ma ajuta ca aia de la posta vor un numar cu FR la coada, numar care cica apare doar pe chitanta primita de ei de la posta. Am fost la banca sa cer extras numai ca, belea, cardul fiind de credit nu de debit astia nu elibereaza extrase decat din centrala asa ca astept sa imi vina plicul acasa cu extrasul care ajunge sigur saptamana viitoare.
claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Claudia,cu cat ai luat tu asta :
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324073920&DocumentID=359506
parca in jur de 10 euro?Vad ca acum e peste 20 euro!!!
Cu 10.50 euro. Mai mult nu merita, ne te baga, asteapta reducerile de vara sau poate ii mai scade pretul. 20 de euro nu merita. O fi ea dragutza dar nici chiar asa...
Claudia
miki68 spune:
aissa, depinde de banca (pt. nr. facturii). Eu am platit cu un card de credit ABN AMRO si pe extras nu-mi apare decit data la care s-au tras banii, La Redoute VAD Roubaix cedex Fra, suma in euro si suma in RON. Deci, nici vorba de nr. de factura. In schimb, iti dau o idee. Nu stiu daca e cea mai buna, dar cred ca merita sa incerci. Daca nu vine coletul pina la o data de (tu stabilesti limita), da cautare pe google OMBUDSMAN (AVOCATUL POPORULUI), institutie a Uniunii Europene unde orice cetatean al UE poate face reclamatii din cele mai variate domenii, si scrie-le un mail (in orice limba poti) in care plinge-te de situatie. Totodata, te mai poti plinge si celor de la VISA/MASTERCARD - depinde de tipul cardului. Vorba lui nea Nicu Vacaroiu "parerea mea".
cristina d.
vlada spune:
Eu ma tot chinui sa gasesc produse pt faimoasa reducere de 20 euro, dar desi corespund din toate punctele de vedere, nu reusesc, codul nu functioneaza !!! of,of...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Jasmine spune:
Eu am renuntat la reducerea lu' peste.
O sa aleg numai produse care au deja reduceri.
Vad ca sunt destul de multe articole la Aubaines.