***LA REDOUTE (4)***
Raspunsuri - Pagina 13
claujro spune:
Monica, ia pune rochita aia care am trecut-o la pag trecuta...si verifica, te rog!
Edit: trece 2 bucati pentru a face suma de 55 euro sau mai mult...
Claudia
Bratu Monica spune:
Am pus rochita de 6 ori pentru ca eu am reducere la 55 euro cumparaturi 20 euro reducere.NIMIC! NU MERGE!
Merci de ajutor!!!!!!!
Le-am scris si lor sa vedem ce zic
Monikka
Bratu Monica spune:
Mada!!!!!!!
Acu nu abuzez de bunele tale intentii dar vreau sa-ti dau si tie mail-ul meu ,poate tu ma poti lamuri de ce nu merge>
Chiar as vrea sa mai iau cate ceva de la ei si sa beneficiez de aceasta reducere dar tare mi-e teama ca au dat-o la vrajeala si nu merge.Am stat aici 1 ora juma sa incerc toate combinatiile din ce scriu ei aclo jos cu steluta.Poate ma ajuti tu ,te rog!
Monikka
madau spune:
Monica te ajut cu mare placere, numai ca maine, acum trebuie sa bag fata la baitza. Sper sa mai ai nitica rabdare, ca o lamurim noi
Am primit si eu codul de care zicea KALI, e personalizat bineinteles, numai ca incep si eu : care-s produsele Printemps-ete 2007???
. Si explicati-mi si mie care va pricepeti..conditia suna cam asa:
"...Printemps été 2007 de La Redoute, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités et produits Cuisine & co sauf prix verts, prix rouges, prix minis et prix futés". Am subliniat un cuvant ce inseamna?
Adica merge sa pun si noutati, exclusivitati, dar nu "prix rouge", etc?
Gata, fug ca striga dupa mine
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
bb_alinus spune:
Mada "hors de" inseamna "in afara de", adica se aplica ( promotia banuiesc ca nu ai dat citat complet) cu exceptia preturilor deja marcate, noutatilor, etc...
In general daca codul nu merge inseamna ca produsul face parte din una din categoriile mentionate.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
No sa nu va suparati ca ma bag si io pe aici, Monica la mine merge reducerea ta, am pus in cos ceva la nimereala si am aplicat codul si mi-a dat un ansamblu de 3 piese in cadou. Esti sigura ca se aplica si la rochita respectiva?
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
catutza spune:
Buna!
Am luat si eu hainutele de la Mada, sunt foarte multumita de toate!
Super draguta, cambrata, 
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324086860&documentid=201206&categoryid=22916924&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Culoare placuta, bine lucrat
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103025&documentid=201206&categoryid=22918321&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Foarte draguta, cel mai mult ma bucur ca e pe elastec in talie,
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324102974&documentid=201206&categoryid=22918362&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Material bun, culoare placuta
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103096&documentid=201206&categoryid=22918554&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Cam atat, restu am vazut ca se ragaseste si in listele voastre.
Spor la cumparaturi,
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
kali spune:
Madau, Jasmine, intr-adevar, e oferta personalizata primita pe mail. Daca as fi luat codul din alta parte, cu siguranta vi l-as fi impartasit, dar stiam ca nu merge tuturor.
Madau, am observat si eu ulterior ca nu merge codul la prix rouges, dar pe mine m-a incantat (si inca ma incanta) faptul ca mi-a redus din start doua dintre produsele pe care le aveam in cos, deci eram interesata de ele. Ramane sa-l mai caut si pe al treilea, ca sa profit de intreaga reducere de 15 euro.
Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)
anielas spune:
Neatza fetele!
Stiti ca va spuneam ca le-am trimis mail sa-mi modifice un produs..azi am primit mail de la ei ca nu pot face acest lucru...nu stiu de ce..ca produsul este disponibil..in fine..mai scrie ca e in curs de expediere comanda.
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Bratu Monica spune:
Buna dimineata fetelor!
Hai ca m-a luat capul dis de dimineata!
Ori eu is proasta "DOP" ori ei sunyt niste mincinosi.Mai putin valabil varianta a 2-a

Am incercat iar si iar ,NIMIC sau mai bine zis -RIEN!
Astept sa vas ce mai ziceti voi.Important este ca orice suma as avea nu-mi face nici o reducere.
bb alinus ,nu e bvorba de cadouri la codul care nu-mi merge mie.E vorba de o reducere in functie de suma pe care o comanzi.Aia nu merge./
Alea cu cadouri cred ca merg,dar mie mi s-a pus pata pe mail-ul asta de la ei.
POSETA,PORT MONE'UL SI CUREAUA DE LA CEAS SUNT DIN PIELE DE PORC!
UITASEM SA VA SPUN.SCUZE!!!!

Monikka