***LA REDOUTE (4)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

kali blugii de bb sunt din material - blug subtire sau blug gros?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Pai ca am incercat jumate din produsele fara reducere si am vazut ca daca ai mai multe in cos nu-ti mai reduce nimic. Am incercat sa le scot pe rand, m-am delogat, m-am logat din nou, eu una m-am cam plictisit si m-am si enervat.

Cum adica "daca ai mai multe in cos nu-ti mai reduce nimic"?
Eu chiar ma intrebam : sa zicem ca nimeresc 2 -3 produse din colectia printemps-ete la care functioneaza codul ala minune.Si pe langa astea 2-3 produse mai pun in cos inca 10 produse care au preturile deja reduse.Cand aplic codul,imi scade cei 20 euro din suma totala?Sau trebuie sa fac o comanda numai cu produse pretabile la reducerea de 20 euro?

Aissa,da,din 9 era comanda.Si azi venisem acasa fara nici o speranta de aviz.Fii sigura ca o sa vina si coletele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Kali eu am comandat pentru fetita mea aceasta rochita a l'heure anglaise http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324078764&documentid=321407&categoryid=28169675&single=&hasNext=1&hasPrev=1 este foarte draguta si de calitate, ne place mult. Sper ca toate produsele de la ei sa fie OK...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Cum adica "daca ai mai multe in cos nu-ti mai reduce nimic"?
Eu chiar ma intrebam : sa zicem ca nimeresc 2 -3 produse din colectia printemps-ete la care functioneaza codul ala minune.Si pe langa astea 2-3 produse mai pun in cos inca 10 produse care au preturile deja reduse.Cand aplic codul,imi scade cei 20 euro din suma totala?Sau trebuie sa fac o comanda numai cu produse pretabile la reducerea de 20 euro?

Nu, am gresit eu, m-am exprimat aiurea, scuze. La un moment dat tot punand produse in cos sa vad care merg si care nu, nu mai functiona codul ala. A trebuit sa ma deloghez si sa intru din nou si asa a functionat. Dar atentie sa ai minim 55 euro in cos (de redus) altfel nu apare reducerea. De aceea cand am gasit rochia aia am pus 2 bucati si imediat a aparut reducerea...daca era doar 1 bucata (deci sub 55 euro) nu mi-as fi dat seama ca se preta la colectia primavara-vara...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by lavi02

kali blugii de bb sunt din material - blug subtire sau blug gros?

Sunt subtiri... de fapt intermediari cumva, ca daca stau bine si ma gandesc, sotul meu are o pereche de blugi de vara, mult mai subtiri.
Tonia, multumesc! Frumoasa rochita; sa o poarte sanatoasa.

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Adevarul este ca pe la redoute cumparam mai ieftin dar nu toate produsele sunt asa cum ne asteptam,adica daca le vedeam pe viu nu le mai cumparam,asa ca pana la urma cred ca ,cheltuim mai multi bani decat in mod normal,sau cel putin asa e in cazul meu,pana vina coletul visez,dupa care ma desumflu putin cand vad lucrurile pana mai comand ,dupa care o iau de la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Ai dreptate, Lorenza
Eu mai fac inca o comanda pentru a ma lamuri... daca e tot sub asteptari, ma las pagubasa; prefer sa platesc un pret mai mare dar sa fiu multumita 100%.

Buuun, se pare ca daca vreau sa ma las de "sportul" asta, nu ma lasa ei in pace.
Am primit un alt cod, cu reducere de 15 euro fara conditii+ drap de bain. Faza e ca functioneaza, dar la produsele nereduse (pe care oricum pusesem ochii)... imi diminueaza pretul cam cu 5 euro/produs.
Asadar, o comanda o au asigurata pentru ca m-au incantat putin.

Edit: am cascat mai bine ochii si pe langa drap de bain (un prosop mare de baie), mai am ceva pt toaleta (gant de toilette) si reducere de 75% la un halat de baie pt. copii toate cu Nemo. Brusc imi place mai mult de ei.

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor tot vb aici de coduri noi, cadouri, chestii...bagati aici codurile sa vaza si okiul nostru daca functioneaza si la noi.

Jasmine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by madau

Mai fetelor tot vb aici de coduri noi, cadouri, chestii...bagati aici codurile sa vaza si okiul nostru daca functioneaza si la noi.

Jasmine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Cred ca la Kali e vorba de un cod primit pe mail,deci personalizat.Sau nu?

Multumesc tuturor pt galerie.Cred ca maine dimineata o sa intarzii un pic la birou,ca ma duc sa iau pachetul.Doar n-o sa astept pana maine seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Am incercat cu toate produsele posibile.Fara pret rosu,verde,redus,Taillissime etc.
Codul meu nu functioneaza!

M-am lamurit!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput