***LA REDOUTE (4)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Madau

Multumesc mult pentru ca-i pus tu pozele.Poate in 20000 de ani oi invata si eu.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Aissa nu merge acea adresa.La acea am scris si nu e de competenta lor "cica".
Unde scrie la ce produse?Mie pe acel mail nu-mi scrie si la ce se aplica.Ma puteti lamuri?

Monikka

Prima data am scris asa cum i-am explicat lui Lavi, prin suivi de commande, la problema specifica comenzilor nelivrate. Am primit raspunsul lor in care imi dadeau numarul de dosar al intrebarii iar azi am dat un reply la acel mesaj al lor, catre adresa pusa mai sus si am primit raspunsul pe care l-ati citit si voi.
Mai scrie pe undeva pe site contactez nous, incercati si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Vad ca merg si costumele de baie... Eu perseverez

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

N-0am nici articole reduse ,nici pret rosu sau verde .Sunt din sectiunea FEMME -Tunique/blouse si anume;
Tunica couleur d'ete 38 euro
Tunica longue Taillissime 39 euro.
Ciu ciu reducere de 20 euro
Lasa ca le-am scris eu acum !!!Poate ma lamuresc ei.

Monikka

Mergi la inceput

Cred ca aia Taillisime iti blocheaza reducerea. Ia scoate-o si pune 2 tunici sa vezi ca merge...

lavi, multumesc! F pertinenta parerea ta. M-ai convins!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by addya

monica, oferta aia nu e degeaba, doar sa comanzi din loturile unde se aplica.

eu am testat coduri de reducere cu bani si au functionat, dar nu ma coafeaza cu nimik pt ca se aplica la produse prea scumpe pentru bugetul meu

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Da-ne si noua niste exemple de produse la care a functionat codul de reducere cu 20 euro,please.

Am vazut si eu cateva chestii care mi-au placut din colectia noua,dar cele nereduse au niste preturi mult prea mari pt cat sunt eu dispusa sa cheltuiesc acum.Plus ca ma gandesc ca aceleasi produse o sa le gasim peste cateva luni la reducerile de vara la niste preturi foarte mici si o sa ne para rau ca am muscat momeala asta cu 20 euro.

Claudia,de ce crezi ca aia Taillisime blocheaza reducerea?Parca n-am citit nimic de genul asta.Daca e asa...e nasol,ca eu pt mine nu pot sa comand decat Taillisime!

Si acum vestea buna : a venit avizul!L-am gasit acum in cutia de scrisori.Si e REAVIZARE!Eu il astept de o saptamana si m-am uitat zilnic in cutie si acum cica e al doilea pe care mi l-au trimis!Astea de la posta sunt sub orice critica.
Cine stie de cand o fi venit coletul si noi ii injuram degeaba pe astia de la Redoute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Jasmine eu din pacate nu pot spera sa fie aici buba pentru ca aseara au verificat la posta si nu era nimic asa ca daca eram avizata si zburase avizul....aparea in posta.
Fericito!
A ta era din 9, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Jasmine !
aissa ramanem noi in

Porcaria cu reducerea aia de 20 de euro este ca cica se aplica la cele din colectria 2007, dar eu cred ca pe site mai sunt si cele din colectia Printemps-Ete 2006. (scuzati ortografia frantuzeasca)
(Asta ar fi o ipoteza. Cum aflam care-s din 2007 nu stiu)

Jasmine, ai dreptate, uite, la reducerea din iarna am luat 2 chestii pe la 4-5 euro, acum sunt pe la 8. Etc. O singura chestie s-a ieftinit fata de ce am comandat eu, o gecuta de la Aubaines.

Asa ca astept cu interes reducerile de vara care am inteles ca vor fi la sf lui iunie/inceputul lui iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by lavi02

kali bluzita aia albastra chiar ca e uratica!
Dar aia alba e frumoasa. intrebarea e cum se comporta aplicatiile cauciucate la spalat.

Nu stiu, dar va anunt.
Blugii comandati de mine mai au o parte buna: pe parti, in interior au elastic si nasturi pentru a putea modifica talia.

Am umplut cosul si am de gand sa fac iar comanda zilele viitoare. Produsele sunt numai de la L'heure Anglaise, Bonpoint si inca o firma. A mai comandat cineva de la aceste 2? Sunt ok?

E bine sa asteptati dupa prima comanda, sa va lamuriti de calitate; oricum dupa aceea va formati "ochiul" si va dati seama mult mai usor cum sunt hainele dorite iar a doua comanda ar putea fi mai reusita.

Spor la cumparaturi!

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Pai ca am incercat jumate din produsele fara reducere si am vazut ca daca ai mai multe in cos nu-ti mai reduce nimic. Am incercat sa le scot pe rand, m-am delogat, m-am logat din nou, eu una m-am cam plictisit si m-am si enervat. Sa stai ca prostul sa cauti 2 produse care sa se portiveasca cu codul si alea urate... Deh, trebuie sa muncim pt 20 de euroi. Si in plus nici nu mai am bani pe card si nici nu am gasit ceva care sa ma convinga ca merita sa fca un drum pana la banca si sa ma usurez de 40-50 euro.

Jasmine, ce ma bucur! asteptam linkurile!!!

Mergi la inceput