***LA REDOUTE (4)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

pai fetele, trebuie sa cititi cu atentie la ce se aplica codul ala.
eu am luat o gramada de coduri de pe ma-reduc, dar nu mi-au mers pentru ca nu se aplica la les aubaines, la produsele deja reduse etc.
Trebuie cascat ochiu si vazut pentru ce se aplica, care colectie etc.

si cum eu ma bag in principiu cel mai mult la reduceri....

Majoritatea codurilor de reducere NU se aplica pt les aubaines, pages verts, rouges etc.

Sigur vor merge codurile cu obiecte cadou pt orice tip de comanda.

Daca postati aici scrisorica voi incerca sa traduc.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

sa va dau niste coduri:

52140 - set cani (rosii)
72133 - geanta roz, valabil pt catalog primavara/vara 2007
35432 - perdea de baie si "sac" Piratii din Caraibe
29734 - cadou surpriza
52272 - 4 cutii albastre pt conservarea alimentelor

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

codul:41750
pentru ceas ,poseta si port mone'

Sa inteleg ca oferta aia e degeaba?

Va rog dati-mi o adresa unde sa fac scandal!Cu franceza mea de balta si cu dictionarull ma descurc eu/Unde sa scriu?

Monikka

Mergi la inceput
Mergi la inceput

monica, oferta aia nu e degeaba, doar sa comanzi din loturile unde se aplica.

eu am testat coduri de reducere cu bani si au functionat, dar nu ma coafeaza cu nimik pt ca se aplica la produse prea scumpe pentru bugetul meu

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vedeti ca la alea pe care scrie Nouveau! nu se aplica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Aissa nu merge acea adresa.La acea am scris si nu e de competenta lor "cica".
Unde scrie la ce produse?Mie pe acel mail nu-mi scrie si la ce se aplica.Ma puteti lamuri?

Monikka

Mergi la inceput

Scrie jos, la steluta *.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Oferta cu 20 euro+ FT

Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 55€ d'achats sur la collection Printemps été 2007 de la Redoute sur laredoute.fr, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix minis, prix futés, prix rouges et prix verts. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction strictement personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.

** La gratuité de la livraison ne s’applique pas aux commandes comportant un article encombrant (coût normal de la livraison : 15 €). La livraison s’entend dès la participation aux frais de traitement du colis.

Revin imediat si cu rochita ca o pierdui. A tb sa imbrac copiii si i-am trimis afara cu bunicii. Yupiiiii!

Edit: http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=5353149&SizeCode=00042&Quantity=1&PersText=&ItemId=11&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Meria oare????

Mergi la inceput

claujro arata bine in poza dar eu nu m-as baga. Motive:
-e in; inul nu se lasa, ori ti-e buna, ori nu ti-e.
-e croita pe bie. (sau cum se scrie). Daca ai un pic de aripioare (ca mine de ex) bie-ul le scoate in evidenta.
-circumferinta bustului: daca iti vine ca turnata - e minunat! daca ti-e stramta sau larga.. fiind in, nu se "ia" pe corp.
-pretul nu-i mare daca rochia iti vine. Dar daca nu...

Mergi la inceput