***LA REDOUTE (4)***
Raspunsuri - Pagina 9
aissa spune:
Nu mai am cuvinte...decat OFFFF!
Am scris iar un mail stalcit asa cum m-a dus capul si nervii. Pur si simplu fierb. Daca intelegeam sa zicem sa apara probleme la o comanda...deja cu 2...
Ma rog...cred ca nu mai scriu aici ca nu are sens....nu am ce sa prezint decat sa ma plang.
Asta e raspunsul primit la mailul de acum in care ii rugam aa urgenteze raspunsul si trimiterea produselor mele. Nu am decta sa astept, o luna pentru prima comanda, 3 zile pentru un raspuns la mail... Or fi seriosi dar nu suta la suta, asta e concluzia mea.
Vous nous contactez à nouveau concernant votre demande adressée le 26 février 2007.
Nous avons bien reçu votre demande qui est actuellement en cours de traitement dans notre service Relation Client.
Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide.
Merci de votre compréhension.
Cordialement,
Bratu Monica spune:
mADAU
dA-MI SI MIE TE ROG ADRESA TA UNDE SA-TI TRIMIT POZELE.EU BU NA DESCURC
iN ALTA ORIDNE DE IDEI AM PRIMIT PE MAIL O OFERTA :PENTRU 55 euro cumparaturi 20 euro reducere,pentru 95 euro cumparaturi 35 euro reducere si pentru 150 euro cumparaturi am 55 euro reducere.
Cum functioneaza voi stiti?
Am pus in cos 2 articole fara reducere ,prix rouge,vert etc.Am pus codul si ciu ciu ,cum bine zice o redutista,nimic reducere.De ce oare?
Monikka
madau spune:
madalina78@gmail.com
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Jasmine spune:
Pai in cazul asta nici nu ma mai chinui sa gasesc produse fara reducere,pt marea oferta cu 20 euro...
Sunteti deja cam multe care ati incercat codurile alea si ciu-ciu.
Ori e pur si simplu tzeapa,ori n-am inteles noi ceva.
Si azi tocmai alimentasem cardul....
claujro spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
mADAU
dA-MI SI MIE TE ROG ADRESA TA UNDE SA-TI TRIMIT POZELE.EU BU NA DESCURC
iN ALTA ORIDNE DE IDEI AM PRIMIT PE MAIL O OFERTA :PENTRU 55 euro cumparaturi 20 euro reducere,pentru 95 euro cumparaturi 35 euro reducere si pentru 150 euro cumparaturi am 55 euro reducere.
Cum functioneaza voi stiti?
Am pus in cos 2 articole fara reducere ,prix rouge,vert etc.Am pus codul si ciu ciu ,cum bine zice o redutista,nimic reducere.De ce oare?
Monikka
Uite la asta muncesc eu acum (copiii mei dorm inca...)! Chiar daca articoulul e Nouveau! nu se aplica reducerea. Am mai observat ca nu se aplica la cele de la Minut Mode si nici la articolele ANNE WEYBURN . Nah!
Gasii o singura rochita frumoasa la care imi aplica codul. Ce sa fac sa-mi cumpar 2 ??????

Io ma chinui sa fac cosul pt 55 euro si nu gasesc produse... Nici nu vreau sa ma gandesc cum e pt oferta aia de 95 sau pt cea de 150 euro!!!!
Bine ca nu am primit mailul ala!!!Claudia
madau spune:
Aveti AICI GENTUTELE SI CEASUL (monica bratu). Mai sunt si gentutele mele tot acolo
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Gasii o singura rochita frumoasa la care imi aplica codul. Ce sa fac sa-mi cumpar 2 ??????
Unde e rochita aia?In ce categorie?Pune un link,please,sa vedem care e .
cin spune:
Monica, dar ce cod ai folosit pt geanta si ceas?
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
lavi02 spune:
kali bluzita aia albastra chiar ca e uratica! ![]()
Dar aia alba e frumoasa. intrebarea e cum se comporta aplicatiile cauciucate la spalat.
aissa si eu sunt suparata, amarata rau si nervoasa chiar, as spune, ca nu-mi vine comanda pt ca am o perioada mai grea si stresanta din multe pdv si lucrusoarele astea pt copii .. m-as bucura tare mult de ele!
-In primul rand ca sunt rea de paguba si nu-mi convine sa pierd banii;
-In al doilea rand ca am nevoie de lucrusoarele comandate si daca le-as comanda acum ar fi mai scumpe.
-in al treilea rand m-ar tenta sa mai comand si alte chestii de la ei, dar pana nu vad ca macar orima comanda imi vine.. si sa vad si eu masurile... si calitatea cu ochii mei...