***LA REDOUTE (4)***
Raspunsuri - Pagina 14
lavi02 spune:
kali multumesc de raspuns!
Urarea zilei: sa ne vina comenzile! 
(Aseara a fost sotul la posta si a intrebat -> nu venise. Azi sunt 22 de zile
)
croco21 spune:
Neata,
In sfarsit mi-a venit si mie comanda de pe 8 feb
. Detalii va dau la noapte cand ajung acasa, acum am lasat coletul in masina.
O zi buna la toata lumea!
Croco
aissa spune:
Neata!
Azi le-am scris al 3-lea mail, 3 zile la rand. Sa vedem cand se invrednicesc sa si raspunda. De data asta a fost scris de cineva care sta in Franta pe considerentul sa fie putin mai clar si sa fiu sigura ca ma inteleg. Am trecut in el ambele comenzi nesosite (din 7 si 15) si le zic ca vreau sa ma lamureasca.
addya spune:
pe pagina de start e o poza albastra pe care scrie Inspirations de saison, (ala cred k e catalog 2007 ) eu acolo am intrat si am facut simulare de comanda cu coduri de reducere in bani de pe ma-reduc, dar nu mi s-a aplicat reducere la nici un articol deja redus, sau marcat noutate sau exclusivitate web.
incerc dupa amiaza cand o dormi copilu sa refac simularea si sa bag aici coduri plus produse.
din pacate pt mine produsele la care am putut lua reducere sunt prea scumpe oricum, nu-mi convin ca pret nici cu reducerea lor.
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
anka-maria spune:
Fetelor, sunt deja 2 ani de cand command de pe La Redoute si toate codurile primite pana acum au fost corecte. Adica trebuie citit bine pe el la ce anume face reducere pentru ca in general e vorba doar de produse din catalogul nou care nu trebuie sa fi fost soldate , nici prix vert, nici prix rouge, nici noutate, nici, nici.
Ori site-ul de fapt prezinta tocmai produsele cu reduceri sau cele acceptabile ca pret. Solutia este sa alegeti dupa catalog (eu l-am primit acasa odata cu prima comanda) si completez formularul ala "comander avec les refferances catalog".
Cam asa am rezolvat eu problema cand aveam o reducere la orice altceva din ce-mi prezenta site-ul. Poza o vedeam in catalog.
Acum din experienta mea va spun ca in timpul soldurilor mai poti sa faci afaceri bune dar in afara lor e mai bine sa stai cuminte oricate reduceri ai avea. Pentru ca risti ca iei lucruri care nu-ti trebuie sau sunt scumpe doar pentru ca ai impresia ca ti-au facut astia un cadou.
Pe mine m-au inundat de oferte si cadouri, odata ce intri in sistem si treci de primul an incep sa te bombardeze cu oferte dar daca dai curs la toate iesi in pierdere si-ti umpli casa de boarfe.
---------------
Just me
lavi02 spune:
Bine zici, anka-maria
, e cazul sa comanzi ceva numai daca intr-adevar iti trebuie, iar pretul iti convine; asta cu cadouri peste cadouri si reduceri peste reduceri e strategie de marketing, nu e generozitatea lor.
Deci exista obiecte comandabile care se gasesc in catalog dar nu si pe site?
Cand sunt soldurile de vara, stii cumva? 
claujro spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
Fetelor, sunt deja 2 ani de cand command de pe La Redoute si toate codurile primite pana acum au fost corecte. Adica trebuie citit bine pe el la ce anume face reducere pentru ca in general e vorba doar de produse din catalogul nou care nu trebuie sa fi fost soldate , nici prix vert, nici prix rouge, nici noutate, nici, nici.
Ori site-ul de fapt prezinta tocmai produsele cu reduceri sau cele acceptabile ca pret. Solutia este sa alegeti dupa catalog (eu l-am primit acasa odata cu prima comanda) si completez formularul ala "comander avec les refferances catalog".
Cam asa am rezolvat eu problema cand aveam o reducere la orice altceva din ce-mi prezenta site-ul. Poza o vedeam in catalog.
Acum din experienta mea va spun ca in timpul soldurilor mai poti sa faci afaceri bune dar in afara lor e mai bine sa stai cuminte oricate reduceri ai avea. Pentru ca risti ca iei lucruri care nu-ti trebuie sau sunt scumpe doar pentru ca ai impresia ca ti-au facut astia un cadou.
Pe mine m-au inundat de oferte si cadouri, odata ce intri in sistem si treci de primul an incep sa te bombardeze cu oferte dar daca dai curs la toate iesi in pierdere si-ti umpli casa de boarfe.
---------------
Just me
Si cam care sunt perioadele de solduri din ce ai observat tu???
Claudia
anka-maria spune:
ian-februarie si iunie-iulie sun perioadele standard in Franta.
Si da, pot exista produse in catalog pe care nu le gasesti pe site.
---------------
Just me
claujro spune:
anka-maria, multumim! Mesajul tau a fost ca un dus rece pt mine. Sper sa ma potolesc o vreme...

Claudia

pai ne dai noi sperante mie si aissei!!!