PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 24
adelapop spune:
ahaaaa am inteles, mda cred si eu a face doi intr-un an , ce se scoala ea noaptea....ce rea sunt
, parca eu nu as face la fel daca as putea
quote:
Originally posted by mamidestefanquote:
Originally posted by adelapop
mamidestefan zici ca nu o alapteaza pe irinuca????
pai parca asa zicea: ca se mulge si ii da la biberon ca sa nu se chinuie nici ea nici copilul
dar nu m-am mai uitat deci nu stiu ce mai face
oricum aseara am vazut-o cum o tineau pe aia mica intr-o rochie cu volane, tull yeeeacks
la varsta ei si ca sa stea in casa....saracutzascumpei
Bianca Maria
Mai nou ..nu se mai mulge ...
a renuntat ..ca vrea bb2 ...
adica sa raminacit mai repede..
vorba aia ..vor unbaiat ..
LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
scumpei
Bianca Maria
leistra spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR! SA FITI CUMINTEI SI SANATOSI!daniro, frumos tarc!
dariana, multumesc frumos, sa cred ca ma pricep sa decorez
miti, multa sanatate la puiut!
lushk, bravo! felicitarile nostre, stati tare frumos in picioruse!
bebe2?, ahhh si sotul ma streseaza, as vrea si eu sigur, dar abia ma descurc cu Elenica, asa ca as mai astepta!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
Ramoon spune:
acum am vazut cat de multi sarbatoriti avem zilele astea si ma grabesc sa nu ma prinda ora 24, asa k:

LA MULTI ANI!

sa crsteti mari, frumosi si sanatosi!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
mai citesc, mai citesc...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
oanaalex spune:
Ne-a iesit dintele nr 2 dupa mai bine de o luna de asteptare

Asadar, ptlistuta 2 dinti la 6 luni si 3 saptamani.
Nu am avut timp sa citesc in ultima vreme pt ca invat la un examen, dar de saptaman viitoare recuperez eu cumva.
si numai bine.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
geliza spune:
ftelor, mergeti la carrefour...au promotie la articole pentru bebelusi....o multime de produse...cred ca puteti vedea si pe site-ul lor....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
Sabina, mi-am amintit...Ilincai ii merge f bine la iritatie acea crema de la Mustela...se cheama Stelactiv si e tratament
miti, bine ca nu e ceva mai grav...si eu ii dau Ilincai acum un fel de regim si lapte numai fara lactoza...dr mi-a zis sa-i dau vreo 3 sapt lapte din asta sa se refaca stomacelul
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
lucians spune:
Salutare!
Nico,dar e barosan "piericoiul tau"!Iti vine sa-l papi,nu alta.Dar,pe bune...ce mananca? Oricum seamana si cu tati al lui...la fizic.
Nu i-am omis nici pe "smecheritul" de Razvanel
si nici pe papusa Annemarie
.
Doniro,super achizitie ai facut!Si vad ca si Daria e f incantata de aceasta.Ii rade toata fata.Dariei mele nu-i mai cumpar nimik.Uitati cu ce se joaca ea si ce www.dropshots.com/day.php?userid=192635&cdate=20070228&ctime=092615" target="_blank"> preocupario fascineaza.Si astea,nu de ieri,de azi...Au ramas preferatele ei,de vreo 2 luni.De jucarii s-ar plictisi numaidecat.Cele 3 filmulete sunt atasate de azi,dar ele sunt facute de la-nceputul lunii.
Am selectat si cateva poze la albumul de la 6-7 luni.Ramasesem in urma de tot cu ele.Daca mai asteptam putin,treceam direct la urm album (7-8 luni).Noroc cu pozele si filmuletele puiutilor vostri.
pupici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
Si tot l-am uitat pe bulinel.N-o las pe maine,asa ca run there now.
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
Lushk spune:

Mihai Nicolae, baietelul lui Madyn,
Maria Claudia, fetita lui Annaa,
Ana Maria, fetita lui Louisa
Si toti cei nascuti in zile de 29, 30, 31

Multumim pentru aprecieri...pupam toate fetele
Noapte buna !!!
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"

cit mai repede..
baiat ..