PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mamidestefan zici ca nu o alapteaza pe irinuca????
pai parca asa zicea: ca se mulge si ii da la biberon ca sa nu se chinuie nici ea nici copilul
dar nu m-am mai uitat deci nu stiu ce mai face
oricum aseara am vazut-o cum o tineau pe aia mica intr-o rochie cu volane, tull yeeeacks
la varsta ei si ca sa stea in casa....saracutza

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Tocmai i-am facut baie Dariei. A ras incontinuu, ii place apa ceva de nedescris (nici nu e de mirare, doar e Rac...). Am facut si eu ordine in poze, am mai adaugat unele de la botez. Nu imi vine sa cred ce mica era, ce repede cresc puii nostri... Abia astept sa fac bebe nr 2, dar parca e prea devreme. Pe voi nu va bate gandul?

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

adas incearca sa ii dai orice, lapte peste o ora o ora si julatate
nu-l lasa asa ca e

putin pentru mititel

aaa si parca maryion zicea ca ii da fier puiului, nu uita sa ii dai si portocala, lamaie, fructe ceva ca sa se absoarba bine fierul

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

miti tinem pumnii sa fie totul bine, te asteptam cu detalii

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

quote:
Originally posted by Lushk

Fetelor azi am fost "paparazzi"...l-am pandit pe Mihaitza sa-i fac poze cand se ridica si IATA

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

multi pupici pentru voinicu Mihaitzace fericit este,bravo voua,noi abia stam in fundulet intre perne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor ne-am intors de la doctor.
Va multumim ca v-ati gandit la noi
Cica are GASTRO-ENDERITE ( in franceza ), adica ceva la stomac. ( s-a uitat in urechi si gat si nu are nimic ). Si mi-a dat sa cumpar ceva ca un suc, am luat cu aroma de portocale ca cica ala simplu e cam sarat, se numeste Pedialyte si e pt hidratarea organismului.
Mi-a zis sa nu-i mai dau laptele pt maxim 36 de ore si sa-l inlocuiesc total cu asta. O prietena mi-a sugerat sa opresc lactatele, adica si iaurtul, branza.
Azi intr-adevar a facut o data kaka normal si pe urma diaree.
Daca de vineri incolo nu se schimba situatia si nu o sa accepte laptele, trebuie mers sin nou saptamana viitoare. Desi doctoul mi-a zis ca ar trebui sa fie ok.
L-am intrebat de infectie urinara, de E-coli, dar a zis ca deocamdata sa incercam asa.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oona spune:

Bysko, Consi, Maryion, Onicicu, Anasia, Nicolica, Katik Mamidestefan, Lushk multumim pentru felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salutare fetele!
moama cat am de recuperat nu prea am mai dat pe aici k mi s-a stricat calcu, ceva cu sursa si acum tre sa reinstlam iar tot pe el...ce imi pare celmai rau e k am pierdut vreo...1000 de poze cu Timi ...asa imi trebe daca nu le-am salvat pe CD
hai k ma apuc de citit!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by adelapop

mamidestefan zici ca nu o alapteaza pe irinuca????
pai parca asa zicea: ca se mulge si ii da la biberon ca sa nu se chinuie nici ea nici copilul
dar nu m-am mai uitat deci nu stiu ce mai face
oricum aseara am vazut-o cum o tineau pe aia mica intr-o rochie cu volane, tull yeeeacks
la varsta ei si ca sa stea in casa....saracutza

scumpei Bianca Maria

Mai nou ..nu se mai mulge ...
a renuntat ..ca vrea bb2 ...
adica sa ramina cit mai repede..
vorba aia ..vor un baiat ..

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Doniro, ca ziceai de bebe2, si eu cand ma uit la Antonia, ma gandesc ce frumos o sa fie cu 2, dar ma gandeam sa mai astept vreo 2-3 ani, sa mai creasca si ea un pic si sa ma inteleg intr-un fel cu ea, poate o sa-mi fie de ajutor, cine stie. Oricum prea mult nu trebuie sa asteptam pentru ca, asa cum imi zicea doctorita cu care am nascut, dupa ce incepem sa dormim noptile, ne dezobisnuim si o sa ne vina tot mai greu sa trecem prin chestia asta...
mamidestefan si stefan

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput