PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 22
Sabana spune:
Eu o clatesc cu dusul. Tati o tine si eu potrivesc apa. Sau mai pun apa intr-un lighean si o clatesc cu canita.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.biroutraduceri.com
save spune:
BUNA MAMICI 
pupici
pt bolnaviori
de cand nu am mai scris parca nu mai am cuvinte,noi am avut rosu in gat,dupa ,am facut vaccinul si ia ramas un "dul" ,acum facem masaj sa treaca.
sunt suparata ca ,de cand cu rosu in gat parca ne paste intarcatul,nu mai are rabdare sa suga ca sa-i vina lapticul din titi,se enerveaza si incepe sa 
FELICITARI pt piersicutele care: stau in picioruse,merg dea busilea ,pt dintzosi
BAFTA FETELOR CU DIETA
save spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Fetelor va rog sa-mi tineti pumnii azi: am reusit sa-l programez pe Alex la doctor peste vreo 3 ore jumate ( e mare lucru aici asa ceva ). In continuare refuza laptele, chiar si in somn.
Aseara a papat la 6 niste iaurt si pe urma cu chiu cu vai a baut 50 ml la 1 noaptea, dupa inecrcari disperate din ora in ora incepand cu 10 seara. Pe urma la 4 dimineata l-am auzit foinduse un pic si cu chiu cu vai l-am pacalit sa bea 170 ml lapte. Insa abia am reusit sa-l pacalesc, asta e faza nasoala. Ca daca ar bea cate 90-100 ml la orele la care trebuie nu mi-as face asa mari griji.
Si in somn daca ii dau biberonul cu apa bea de rupe, cum atinge tetina de la ala cu lapte intoarce capul si plange. Am inversat biberoanele intre ele si face la fel.
Ieri in 24 de ore a baut cam 250 ml pacalit noaptea in nu stiu cate etape, azinoapte a baut 220 ml din nu stiu cate incercari...In timpul zilei nu are mese de lapte si oricum chiar daca ii dau nu vrea.
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
TINEM SI NOI PUMNII PT VOI SI SA DEA DD SA-SI REVINA PUIUTU

doniro spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Genie si Doniro, noi o clatim astfel: Pregatim chiar inainte de baita o sticla cu apa( sticla de 2 l de plastic- preferabil de la apa minerala) si o clatim cu apa aia.
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Super ideea!

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
quote:
Originally posted by adas
am fost si am luat aer si am venit cu mintea mai limpede. i-am luat un borcanel de papa. cel mai simplu. morcov cu cartof. sa vad daca asta ii place. desi am zis ca n-o sa-i cumpar papa la borcanele vreau sa vad daca asa mananca. poate nu-i place la gust ce-i fac eu.
bulinuta, dariana la steamer ii fac papa. si azi chiar am avut orez in menu. cu dovlecel si rosie. de obicei ii place rosie ca e acrisoara. si tot de obicei daca ii pun iaurt in orice mananca. putin acolo dar mananca. dar azi nu au functionat metodele astea. si nici distrasul atentiei cu jucarii, nici cantatul... si nici ieri nu au mers...eeeee, trec si astea...
genie eu il clatesc cu dusul si pe cap si pe corp. si ii place cum curge apa pe el. intinde mana sa o prinda.
doniro daca are mucisorii uscati sterimarul sau marimerul ii mai inmoaie. dar trebuie scosi cu pompita dupa. curata-i nasul bine dupabaie ca sunt mai inmuiati de la abur mucisorii.
_
ada mamica destefi (08.07.2006)
Da, asa e cum zici tu; chiar ma gandeam ca oricum nu am scapat de pompita. I-am luat Marimer, sa vedem ce rezolvam. Multam de sfaturi!
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
dariana spune:
Genie, nici eu nu il clatesc pt ca il spal singura si mi-ar fi greu; daca baitza se face de ambii parintzi e mai simplu.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
Lushk spune:
Fetelor azi am fost "paparazzi"
...l-am pandit pe Mihaitza sa-i fac poze cand se ridica si IATA
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
mamidestefan spune:
Genie,save, Multumim de incurajari 

Genie Ti-am vazut pozicile ..si eu ..si Stefan ..
de la noi pentru Antonia
doniro Sa folositi tarcul sanatosi si cit mai mult ![]()
Si noi avem ..si de ceva timp ..e de baza peste zi ..cind in tarc la joaca ..cind in leagan la "meditatie" ...in patut doar seara ..pentru somnicul de noapte
lushkCe fericit e el sa stea in picioruse
..
multi voinicelului tau ca tare bine ii sade asa ![]()
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Lushk spune:
Mamidestefan intoarcem si noi pupicii
...da este foarte fericit cand ii iese, astazi s-a chinuit mult...e clar, acum cateva zile numai asta va face...oare ce va urma dupa ce se plictiseste si de aSTA...sper ca nu escaladarea gratarului de la patut 
Ziceai de Stef ca sta la meditatie in leagan...ce bine...noi folosim leaganu tot pe post de loc de joaca...i-am pus masutza si cateva jucarii dar mai mult de 10 min nu sta...Eu nu stiu, si copiii vostri se plictisesc asa de repede de cate un lucru, loc???? Ca noi toata ziua schimbam peisajul si jucariile...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
geliza spune:
Lidia, m-am gandit, nu ma bag inca la dieta de primavara ca dupa 8 martie urmeaza 9 martie
...mucenicii...si apoi 6 saptamani inseamna pana dupa paste....poate ma apuc totusi dupa paste.....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

20 iunie 2006
stefi (08.07.2006)